15 Ιουνίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Στοίχημα και βαρύγδουπες δηλώσεις

Είθισται σε κάθε νέο ξεκίνημα οι περισσότεροι «στοιχηματζήδες» να γράφουμε βαρύγδουπα πράγματα για ποσοστά επιτυχίας και ατελείωτα σερί κερδισμένων αγώνων. Πολλοί μάλιστα ανακατεύουν και αρκετές λέξεις εκτός ελληνικού λεξιλογίου, άγνωστες οι περισσότερες στο ευρύ κοινό. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι βαθιά γνώστες του στοιχηματος και της αγοράς. Όσοι λοιπόν ελπίζετε σε κάτι τέτοιο για το παρόν κείμενο καλό θα είναι να αναθεωρήσετε.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια

Η ενασχόληση μου με το αντικείμενο έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν, τώρα που το σκέφτομαι, πλησιάζει τη δεκαετία. Στην αρχή με μικρά κείμενα και λίγες επιλογές, που όμως είχαν ανταπόκριση και έδιναν κουράγιο για τη συνέχεια. Ακολούθησαν εφημερίδες, περιοδικά και στοιχηματικές σελίδες, άλλες υψηλού και άλλες χαμηλού επιπέδου. Εσχάτως, μπήκε στο παλμαρέ και το ραδιόφωνο. Η φιλόξενη γωνιά του Radioprimo.gr αποτελεί κάθε μεσημέρι ένα στοιχηματικό αποκούμπι.

Η πρόταση συνεργασίας του BetHoop.gr ήρθε απρόσμενα μέσα στο Euro, μια εποχή που όλοι ασχολούνται με την εξέλιξη των παιχνιδιών και την καθημερινή μάχη με την γκανιότα. Εδώ όμως τα πράγματα διαφέρουν ελαφρώς. Αυτό που με κέρδισε ήταν το όραμα και ο σχεδιασμός των ανθρώπων που ηγούνται αυτής της προσπάθειας και οι οποίοι με έπεισαν από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα πως γίνεται σοβαρή δουλεία με προοπτική.

Μαζί θα τα λέμε σχεδόν καθημερινά, μέσα από αυτή εδώ τη στήλη, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα συναντιόμαστε και στην ομάδα μας στο telegram, εκεί όπου πραγματικά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έγινε εξαιρετική δουλεία.

Κυρίως μενού και αγαπημένα πρωταθλήματα δεν υπάρχουν, αλλά δεν σας κρύβω πως η άποψη μου είναι πως οι «ευκαιρίες» δεν κρύβονται ούτε στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματά, ούτε στα προβεβλημένα παιχνίδια του Champions League. Αντίθετα, αν θες να βρεθείς με πλεονέκτημα έναντι των εταιριών θα πρέπει να ψάξεις πολύ και βαθιά στις πιο άγνωστες κατηγορίες. Έτσι θα μειώσεις τις πιθανότητες να βρεθείς χαμένος στο τέλος της χρονιάς και θα εμβαθύνεις περισσότερο σε αυτήν την ενασχόληση.

Μονά αποδεκτά, ίσως είναι ο μόνος δρόμος

Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού, τα πράγματα είναι απλά. Διαγράφουμε από το λεξιλόγιο μας την λέξη παρολί, είτε αυτό σημαίνει τριάδες είτε οτιδήποτε άλλο. Όσοι ασχολείστε σοβαρά με το στοίχημα γνωρίζετε πως ο μοναδικός τρόπος να μειώσεις στο ελάχιστο τη γκανιότα είναι τα μονά αποδεκτά. Αυτός θα είναι και ο μοναδικός τρόπος παιχνιδιού που θα προταθεί από τούτη εδώ τη στήλη.

Φυσικά, όποτε το πρόγραμμα μας δίνει την ευκαιρία θα μπαίνουμε και στα λημέρια της στοιχηματικής θεωρίας. Στόχος να μειώνουμε ολοένα και περισσότερο το χάσμα που μας χωρίζει από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Αυτά για ξεκίνημα, στοιχηματικές επιλογές δεν θα υπάρξουν γι αυτήν την πρώτη μέρα. Αυτό όμως αναμένεται να συμβεί στο αυριανό μας ραντεβού. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετέ μαζί μου στα social media, Facebook και Twitter.

Previous Article

Προτάσεις Α’ Νορβηγίας από το μέντιουμ για… δροσερό ταμείο.

Next Article

Οι Λος Ίνκας αντιμετωπίζουν την Παραγουάη στα προημιτελικά.