27 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός

βγάλει

Μετά την ισοφάριση, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην έδρα του με μοναδικό στόχο να βγάλει αντίδραση και να πάρει εκ νέου προβάδισμα τίτλου. Ο Κώστας Αμοιρίδης αναλύει τη σημερινή αναμέτρηση και κρατά μία επιλογή.

Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. Ημέρα ελληνικού τελικού απόψε και με τη νίκη του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ματς μοιάζει ότι η σειρά θα έχει μέλλον. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο γεμάτο ΣΕΦ και θέλει να βγάλει αντίδραση και πάρει φυσικά εκ νέου κεφάλι στο κυνήγι του τίτλου. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά το παιχνίδι.

(21:15) Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Η νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη έφερε τη σειρά στα ίσια και σίγουρα θα έχουμε τουλάχιστον άλλα 2 παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Σερέλη έδειξε πως δεν θα είναι εύκολη λεία για τον Ολυμπιακό. Η συνέχεια είναι γνωστή καθώς ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος στο ΟΑΚΑ να πάρει το ματς, θέλοντας να δείξει πως ακόμα και αν χάσει τον τίτλο δεν θα πέσει αμαχητί. Βέβαια για τον Ολυμπιακό το δεύτερο ματς δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς τέθηκε εκτός μάχης ο Σλούκας λόγω ίωσης. Στη συνέχεια αποβλήθηκε ο Γουόκαπ από το παιχνίδι με την ατυχία για τον Ολυμπιακό να κλείνει με τον τραυματισμό του Βεζένκοφ. Από τους 3 προαναφερθέντες διαθέσιμοι θα είναι σίγουρα οι δύο πρώτοι. Αντίθετα εξαιρετικά αμφίβολος για το τρίτο παιχνίδι είναι ο Βεζένκοφ.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός πάλεψε και στα δύο ματς μέχρι τέλους με οδηγό την άμυνά του. Παρότι ο Σερέλης έχει να διαχειριστεί ένα πολύ μικρό ρόστερ, έχει καταφέρει να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Είναι άγνωστο βέβαια αν θα αντέξουν οι παίκτες στην περίπτωση που η σειρά φτάσει σε 5ο ματς. Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως παίζει χωρίς προβλήματα. Ανεβασμένος ο Λι, το ίδιο και ο Πονίτκα, σταθερός καλός ο Γκριγκόνις. Δίνουν λύσεις, οι Αγραβάνης, Μαντζούκας όμως αυτό δεδομένα δεν αρκεί.

Περιμένω από τον Ολυμπιακό να βγάλει αντίδραση σήμερα. Σίγουρα η ήττα και με τον τρόπο που ήρθε έχει πληγώσει τον εγωισμό των παικτών. Επίσης είναι πιθανό να έχει αφυπνίσει και τους παίκτες, οι οποίοι δείχνουν πνευματικά να έχουν ξεμείνει από δυνάμεις μετά τον τελικό στο Κάουνας. Ακόμα και αν ο Βεζένκοφ δεν παίξει, πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει λύσεις για να καλύψει το κενό του. Το βασικό ζητούμενο είναι να βρει ενέργεια ώστε να βγάλει την απαιτούμενη αντίδραση.

Εκτίμηση:

Νομίζω πως ο Ολυμπιακός έχει πάρει το μήνυμα πως πρέπει να παίξει όπως ξέρει αν θέλει να πάρει τον τίτλο. Πιστεύω θα βγάλει αντίδραση ξεκινώντας από την άμυνα. Επιλογή μου το συνδυαστικό Under 74.5 πόντοι Παναθηναϊκός & Under 83.5 πόντοι Ολυμπιακός σε απόδοση 1.80.

Μονά Αποδεκτά:

21:15 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ολυμπιακός Under 83.5 & Παναθηναϊκός Under 74.5 πόντοι || 1,80 @ 15 Units

Previous Article

Σπέτσια – Βερόνα: Όλη η χρονιά σε ένα ματς…

Next Article

Τζάμπολ στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα