18 Ιουλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Τζάμπολ στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα

Αδριατική Λίγκα

Έναρξη έχουμε απόψε στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα με τη μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα. Ο Κώστας Αμοιρίδης αναλύει τη σημερινή αναμέτρηση και κρατά μία επιλογή.

Καλημέρα σε όλους και καλή στοιχηματική εβδομάδα. Έκλεισε εξαιρετικά την Κυριακή η στήλη μια ακόμα απόλυτη επιβεβαίωση στη σειρά των ελληνικών τελικών. Σήμερα έχουμε τζάμπολ και στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα, όπου Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

(21:00) Παρτίζαν – Ερυθρός Αστέρας

Είμαστε αρχικά στη φάση των τελικών με το νικητή να παίρνει το τρόπαιο στις 3 νίκες. Πέρσι είχαν συναντηθεί ξανά οι δύο τους με τον Ερυθρό Αστέρα να παίρνει το τρόπαιο στο 5ο ματς. Πρίν τους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα υπήρξε μεγάλη αναστάτωση και εκατέρωθεν διαρτυρίες για αρκετά ζητήματα.

Αρχικά ένα εξ αυτών η ημερομηνία του τζάμπολ, η οποία στην αρχή είχε οριστεί για τις 12 Ιουνίου. Ωστόσο οι υποχρεώσεις του Αστέρα για τους σέρβικους τελικούς δεν άφηναν περιθώριο, πέραν της αλλαγής. Ο κύριος λόγος ήταν η πιθανή διεξαγωγή αγώνα στην ημερομηνία αυτή, στην περίπτωση πάντα που η σειρά κόντρα στην ΦΜΠ Βελιγραδίου έφτανε μέχρι το τέλος. Υπήρξε αίτηματα από τον Αστέρα για αλλαγή στο οποίο όπως είναι λογικό αντέδρασε η Παρτίζαν. Θυμίζω επίσης ότι η ομάδα του Ζέλικο δεν πήρε μέρος στα playoff στη Σερβία καθώς ξέχασε να δηλώσει το ρόστερ της. Τέλος τρεις κορυφαίοι Σέρβοι διαιτητές έχουν αρνηθεί να σφυρίξουν σε καποιο από τα παιχνίδια των τελικών.

Όπως είναι λογικό το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι οριακό, αν συνυπολογίσουμε και την μεταξύ τους κόντρα. Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος ο Ερυθρός Αστέρας έχει ένα ερωτηματικό, αυτό της συμμετοχής του Βιλντόζα. Ο Αργεντίνος δεν έπαιξε στο τελευταίο ματς της ομάδας πριν 2 μέρες, με σκοπό να προστατευτεί. Από την άλη πλευρά χωρίς νεότερα ζητήματα η Παρτίζαν, σε ένα γήπεδο που θα είναι κατάμεστο. Τέλος στο κομμάτι της προϊστορίας ο Αστέρας μετράει φέτος 3 νίκες και 2 ήττες, ενώ εντός έδρας η Παρτίζαν αριθμεί 3 νίκες στα 5 τελευταία.

Εκτίμηση:

Πιστεύω η Παρτίζαν θα μπει εξ αρχής δυνατά, ώστε να πάρει τα ηνία του αγώνα. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Αστέρας γνωρίζει πως να παίρνει νίκες στην έδρα της μισητής αντιπάλου. Πολλά νεύρα, αρκετή ένταση και κάπου ενδιάμεσα και μπάσκετ. Επιλογή μου ο άσος με -1.5 πόντο σε απόδοση 1.75.

Μονά Αποδεκτά:

21:00 Παρτίζαν-Ερυθρός Αστέρας: 1 (-1.5) πόντοι || 1,75 @ 15 Units

Previous Article

Να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Next Article

Τίτλο ή παράταση στη στέψη