26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Προτάσεις Α’ Νορβηγίας από το μέντιουμ για… δροσερό ταμείο.

Α' Νορβηγίας

Προγνωστικά στοιχήματος, EURO, COPA AMERICA, στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ! Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του! Προτάσεις Α’ Νορβηγίας  σήμερα στα ρεπό του Γιούρο και του Κόπα.

Καλημέρα και καλό μήνα ανιχνευτές των αποδόσεων.

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με την αλλοπρόσαλλη Ουρουγουάη που επέλεξε αντί του Περού , την Κολομβία για τα νοκ-άουτ.   https://www.youtube.com/watch?v=tMna5tBFRqI&feature=onebox

Νίκησε λοιπόν την Παραγουάη, που δεν πίστευε στην τύχη της, με 1-0 στέλνοντας εμάς στον κουβά και την Αλμπιρόχα σε βατό αντίπαλο (Περού).  https://bethoop.gr/copa-america-uruguay-paraguay-prognostika/

Οι  Παραγουανοί από την άλλη δεν έκαναν ούτε ένα σουτ στο στόχο. (Μη μας βρει και κάνα κακό).

Ας δούμε όμως σήμερα τι καλό έχουμε από τον Ευρωπαϊκό Bορρά, για να δροσιστούμε και λίγο βρε αδερφέ.

Α’ Νορβηγίας (ELITESERIEN)

1/7  Α’ Νορβηγίας  Μιοντάλεν – Οντ (19:00)

Ανάλυση :

Η σεζόν υποσχόταν πολλά για την Mjondalen, η οποία ξεκίνησε έξοχα με νίκη 0-3 εκτός έδρας επί της Sandefjord. Είναι όλα κατηφόρα από τότε, καθώς παραμένει χωρίς νίκη σε έξι αγώνες. Από την άλλη, η Odds BK εντυπωσίασε κερδίζοντας δύο διαδοχικούς αγώνες εναντίον των Τρόμσο και Μπραν. Η Odd έχει κερδίσει τα τελευταία 3 μεταξύ τους και θα πρέπει να είναι σε θέση να συσσωρεύσει περαιτέρω δυστυχία στη αντίπαλό της.

Η Odd έχει εντυπωσιάσει τις τελευταίες εβδομάδες με τις συναρπαστικές παραστάσεις της στο σπίτι και εκτός έδρας. Τα γκολ έχουν αρχίσει να ρέουν με ευκολία, καθώς έχει υπερδιπλασιάσει τον απολογισμό των δύο τελευταίων σεζόν. Με τις ομάδες γύρω της να αγωνίζονται να αποδώσουν, οι πρόσφατες νίκες την  έχουν φέρει στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της Α’ Νορβηγίας. Τα εύσημα για αυτή την αναβίωση ανήκουν στον  Mushaga Bakenga, ο οποίος έχει σημειώσει έξι γκολ στις τρεις τελευταίες εξορμήσεις του.

Άμα σκεφτήκατε και εσείς τον πεντανόστιμο μουσακά όταν ακούσατε το όνομα, πηγαίνετε για φαί και συνεχίστε σε λίγο την ανάγνωση.

Οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν απουσίες. Γεμάτες οι φαρέτρες των κόουτς λοιπόν

Εκτίμηση  :

Ας δούμε τις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους head to head που χρονολογούνται από τις 25/04/2015. Βλέπουμε ότι η Mjøndalen έχει κερδίσει 1 από αυτά τα παιχνίδια και η Odd Grenland 4, με 1  ισοπαλία.

Πολλά γκολ σημειώθηκαν επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, 29 συνολικά με μέσο όρο 4.83 γκολ ανά συνάντηση.

Ο τελευταίος αγώνας για την Α’ Νορβηγίας ήταν στις 30/08/2020 με αποτέλεσμα ODD Grenland 6-1 Mjøndalen.

Σαφές αγωνιστικό προβάδισμα φόρμας και ιστορίας για την Odd παρά τις κόντρα αποδόσεις.

2Χ και  OVER 1,5 γκολ λοιπόν χωρίς πολλά πολλά εδώ και πάμε παρακάτω.

1/7  Α’ Νορβηγίας   Βαλερένγκα – Σάρπσμποργκ08 (21:00)

Ανάλυση :

Η Vålerenga ελπίζει να κερδίσει και πάλι μετά από την επιτυχία 0-2 ενάντια στη Stabæk  για την Α’ Νορβηγίας.

Σε εκείνο το παιχνίδι  είχε 67% κατοχή και 15 τελικές με 4 στο στόχο. Για τη Βαλερένγκα, τα γκολ σημείωσαν οι Κρίστιαν Μπόρτσγκρεβινκ (86′) και Seedy Jatta (92′). Η Stabæk είχε 5 τελικές με 1 στο στόχο.

Η γηπεδούχος σκοράρει στο 100% των τελευταίων 6 αγώνων της.

Έχουν σημειώσει 11 γκολ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και έχουν δεχτεί 9.

Μετά την ήττα τους στο τελευταίο παιχνίδι  στα χέρια της Viking FK, η Sarpsborg 08 και οι οπαδοί ελπίζουν να πάρουν κάτι θετικό σήμερα.

Σε εκείνο το παιχνίδι, η Sarpsborg 08 είχε 50% κατοχή και 10 τελικές με 2 στο στόχο. Ο μοναδικός παίκτης που σκόραρε για την Σάρπσμποργκ 08 ήταν ο Ιμπραχίμα Κονέ (38′). Η Viking FK είχε 12 τελικές με 6 από αυτές στο στόχο. Ο Κέβιν Καμπράν (56′) και ο Χάραλντ Τάνγκεν (84′) έκαναν το 2-1.

Α’ Νορβηγίας ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ08 IBRAHIMA KONE

Η Σάρπσμποργκ δεν έχει ηττηθεί στα 4 τελευταία ταξίδια στην έδρα της Βαλερένγκα. Έχει 3 ισοπαλίες και 1 νίκη.

Η ιστορία των συναντήσεων μεταξύ τους από τις 02/04/2018 μας λέει ότι η Vålerenga έχει κερδίσει 1 από αυτές και η Sarpsborg  2, με τον απολογισμό των ισοπαλιών να είναι 3.

9 γκολ μοιράστηκαν οι δύο σύλλογοι σε αυτά τα παιχνίδια, με 3 από αυτά για τη Βαλερέγκα και 6 για τη Σάρπσμποργκ. Αυτό δίνει ένα μέσο αριθμό γκολ ανά παιχνίδι ίσο με 1.5.

Εκτίμηση :

Το προηγούμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ήταν για την 26η αγωνιστική της Α’ Νορβηγίας στις 29/11/2020 και το σκορ τελείωσε Vålerenga 1-1 Sarpsborg 08.

Ναι μεν η Βαλερένγκα είναι 3η στον πίνακα βαθμολογίας με (4-2-2) αλλά σε καμιά περίπτωση δε δικαιολογούνται οι τιμές γκραν φαβορί. Η σημερινή αντίπαλος της που είναι 7 βαθμούς πίσω με (2-3-3) έχει 2 αγώνες λιγότερους.

Δεν μπορούμε να μην κοντράρουμε τη γηπεδούχο σε αυτές τις αποδόσεις , τα πνεύματα θα επαναστατήσουν.

Το Χ στο (4.20) για μια ομάδα που έχει 4 στα 4 αήττητη στην έδρα της αντιπάλου , είναι γλυκύτατο. Άλλωστε είναι το 2ο ματς στη δυάδα μας και έχουμε πάντα και το όπλο του cash out γεμάτο και έτοιμο.

Ακούω και τους καλικάτζαρους να φωνάζουν από την υπόγα του μαντείου : ‘’ 3 στις 3 ισοπαλίες έχουνε φέρει μεταξύ τους στην έδρα της Βαλερέγκα ρε @#$%%@@’’.

Εντάξει βρωμόστομα  καλικατζάρια , Χ θα το παίξω.

Πρόταση :

1/7   Μιοντάλεν – Οντ (19:00)     2Χ και OVER 1.5 (2.12)

1/7  Βαλερέγκα – Σαρπσμποργκ08 (21:00)   Χ (4.20)

Απόδοση δυάδας (8.90)@ 30 UNITS

Απολογισμός

1 στα 2 πιάσαμε αγαπητοί φίλοι με την Οντ να κερδίζει εύκολα με 1-2 ενώ η Βαλερέγκα κέρδισε 4-1 με το 1ο γκολ στο 43΄να μας χαλάει το cash out. Να ξέρετε ότι έριξα ένα λυσασμένο ντόμπερμαν για εκδίκηση στο υπόγειο των καλικάτζαρων οπότε τώρα ακούω ουρλιαχτά και οιμωγές από κάτω. Άμα θέλουν ας μας ξαναστείλουν στον κουβά….

Previous Article

Στήριξη στην έδρα και στο μομέντουμ στην Serie A Βραζιλίας

Next Article

Στοίχημα και βαρύγδουπες δηλώσεις