29 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Οι Λος Ίνκας αντιμετωπίζουν την Παραγουάη στα προημιτελικά.

Τα προημιτελικά

Προγνωστικά Στοιχήματος,EURO, COPA AMERICA, στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ! Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του! Τα προημιτελικά της αρχαιότερης διεθνούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στο αγαπημένο σας portal.

Τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα έχουν οριστεί.  Ο  πρώτος από τους τέσσερις αγώνες που θα διεξαχθούν θα βρει το Περού εναντίον της Παραγουάης. Την ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα (και τα μέντιουμ) λοιπόν αρχίζει το ματς. Οι Ίνκας και η Αλμπιρόχα έδειξαν αμφότεροι φωτεινά σημεία στους ομίλους.

 Αλλά, θα φτάσει το Περού ή η Παραγουάη στα ημιτελικά;

3/7  ΠΕΡΟΥ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ (00:00)  Προημιτελικά Κόπα Αμέρικα.

Προημιτελικά COPA AMERICA ΠΕΡΟΥ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Ανάλυση :

Το Περού τερμάτισε ελαφρώς υψηλότερα  από την Αλμπιρόχα για τη φάση των ομίλων, καθώς βγήκε δεύτερο στον Όμιλο Β. Τρεις πόντους πίσω από τη Βραζιλία και τρεις βαθμούς πάνω από την Κολομβία. Εκτός από τη Βραζιλία, ήταν η μοναδική ομάδα στον Β’ Όμιλο που κέρδισε τουλάχιστον δύο αγώνες, με τις δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Η πρώτη νίκη του Περού στο Κόπα Αμέρικα ήρθε εναντίον της Κολομβίας την τρίτη αγωνιστική, πριν κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον όμιλο την τελευταία αγωνιστική με νίκη εναντίον της Βενεζουέλας.

https://www.youtube.com/watch?v=cSlqqmvlFGA

 Ήταν μια άνετη νίκη για το Περού σε εκείνη την περίπτωση, παρόλο που ο αγώνας κερδήθηκε με διαφορά ενός γκολ.

Η Παραγουάη έκανε επίσης δύο νίκες στην φάση των ομίλων, καθώς κέρδισε τη Βολιβία και τη Χιλή. Ωστόσο, τερμάτισαν ένα βαθμό πίσω από την Ουρουγουάη στον Α’ Όμιλο στην τρίτη θέση, με την Αργεντινή να προηγείται. Ηττήθηκαν τόσο από την Αργεντινή όσο και από την Ουρουγουάη κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων, αλλά και οι δύο ήττες ήταν μόνο 1-0. Η τελευταία νίκη της Παραγουάης ήταν εναντίον της Χιλής με 0-2.

Το Περού έχει ένα εξαιρετικό πρόσφατο ρεκόρ εναντίον της Παραγουάης, καθώς είναι αήττητο σε επτά διεθνείς αγώνες. Έχει σημειώσει έξι νίκες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με τη μοναδική ισοπαλία να έρχεται στην τελευταία συνάντηση μεταξύ των εθνών τον Οκτώβρη του περασμένου έτους(2-2) για τα προκριματικά του Κατάρ 2022.

Τρεις από τις νίκες του Περού εναντίον της Παραγουάης έχουν επιτευχθεί με σκορ 1-0 από το 2015.

Συνθέσεις :

Ο άσος της Πρέμιερ Λιγκ Μιγκέλ Αλμιρόν τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων και προβλέπω ότι θα λείψει πολύ στα προημιτελικά της Παρασκευής. Η δημιουργία φάσεων όπως και αρκετά τελειώματα περνάνε από τα πόδια του συγκεκριμένου.

Προημιτελικά COPA AMERICA ΠΕΡΟΥ -ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Εκτίμηση :

Τα προημιτελικά  είναι διαφορετικό παιχνίδι από όλα τα προηγούμενα. Η ιστορία δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να μας βοηθήσει. Ένα Περού που δεν κέρδισε ούτε έναν αγώνα το 2020 και πήρε την ισοπαλία από το Εκουαδόρ λόγω αυτοκτονικών τάσεων των Λα Τρι. Η δύσκολη νίκη  απέναντι στην αδύναμη Βενεζουέλα φανέρωσε μάλλον την πραγματική εικόνα της ομάδας.

Η Παραγουάη  από την άλλη έχασε στα ίσια μόνο το παιχνίδι με την Αργεντινή. Η ήττα από την Ουρουγουάη δεν μετράει καθώς εμφανέστατα ήθελε να χάσει για να μην παίξει με Κολομβία σήμερα.

Αν δεν είχε τραυματιστεί ο κάπτεν Αλμιρόν δεν θα είχα ενδοιασμούς να πάω με Αλμπιρόχα.  Πλέον όμως το πράγμα περιπλέκεται…

Με τα γκολ δεν έχουμε ‘’μπούσουλα’’ να κάνουμε παιχνίδι καθώς και εκεί βίοι αντίθετοι επικρατούν. 5/6 N/G & Under 2,5  για την Παραγουάη  ενώ το Περού έχει εμφανίσει 5/6 Over 2,5 και  3/5 G/G.

Η απουσία του αρχηγού της Αλμπιρόχα βέβαια στα προημιτελικά θα οδηγήσει σε κλειστό παιχνίδι από την πλευρά της. Ελλείψει  δημιουργικότερου χαφ θα έχουμε έναν ακόμα κόφτη στο κέντρο πιθανότατα , απέναντι σε ένα Περού που αν δε φάει γκολ δε βγαίνει μπροστά ούτε με πρόσκληση.

Αν βέβαια μπει 1 γκολ νωρίς στο παιχνίδι θα γίνει μύλος αγαπητοί φίλοι και το NO GOAL  θα πάει περίπατο… Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο αυτό αν αναλογιστούμε ότι οι χαφ των δύο ομάδων σουτάρουν ακόμα και όταν πάνε στο περίπτερο.

Η απόδοση του G/G στο (2.12) είναι δελεαστική αλλά ενθυμούμενος το 0-2 επί της Χιλής από την Αλμπιρόχα θα πάω σε ασφαλέστερη επιλογή. Εύκολα άλλωστε μπορούσε να γίνει και 0-3 και σήμερα μιλάμε για θεωρητικά πιο αδύναμη άμυνα από εκείνη της Χιλής.

Πρόταση :

3/7  Περού – Παραγουάη (00:00)  G/G ή OVER 2,5 (1.90) @ 30 UNITS

Απολογισμός :

Η πρόταση πέρασε από το ημίχρονο σε ένα από τα καλύτερα ματς του φετινού Κόπα. Γκολ , κόκκινες , ξύλο , αίμα, δάκρυα και ιδρώτας έφεραν το 3-3 στην κανονική διάρκεια. Για την ιστορία το Περού πέρασε στα πέναλτι. (4-3)

Previous Article

Στοίχημα και βαρύγδουπες δηλώσεις

Next Article

Θα περιμένει ο Μαρτίνεθ για Ντε Μπρόινε και Αζάρ