26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Φιλικό Βέλγιο – Ελλάδα (21:45)

Από προχθές (1/6) βρίσκεται στις Βρυξέλλες   η Εθνική μας ομάδα για το φιλικό με το Βέλγιο που θα γίνει σήμερα (3/6)  και  ώρα  21:45.

Ζωντανή μετάδοση από το  κανάλι ΟΠΕΝ.

Το φιλικό αυτό καθώς και το επόμενο που θα ακολουθήσει στις (6/3) στη Μάλαγα με τη Νορβηγία εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους αγώνες των European Qualifiers τον προσεχή Σεπτέμβριο με το Κόσσοβο και την Σουηδία.

Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας βρίσκονται οι:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης,

Μιχάλης Μπακάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Δημήτρης Γιαννούλης, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Γαλανόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης,

 Δημήτρης Πέλκας, Τάσος Μπακασέτας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Δουβίκας, Βαγγέλης Παυλίδης.

Όπως ίσως είδατε  , έχουμε ούτε 1 ούτε 2 αλλά 3 νέα πρόσωπα στο ρόστερ.

Για να δούμε όμως τι είπε ο ίδιος ο ομοσπονδιακός για τις κλήσεις των συγκεκριμένων παικτών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΤΖΟΝ ΦΑΝ ‘Τ’ ΣΙΠ :

«Είναι σημαντικό που θα έχουμε δύο αγώνες και είναι πάντα θετικό να αντιμετωπίζεις δυνατούς αντιπάλους. Για το Βέλγιο περιττεύουν τα πολλά λόγια, καθώς είναι η Νο1 ομάδα στη βαθμολογία της FIFA εδώ και καιρό. Διαθέτει παίκτες με πολλή ποιότητα, οπότε για την ομάδα και τους παίκτες μας θα είναι μια μεγάλη πρόκληση.
Θα έχουν κίνητρο και αυτός είναι ο λόγος που επιλέξαμε να παίξουμε με το Βέλγιο, καθώς επίσης με τη Νορβηγία με ποιοτικούς παίκτες όπως ο Χάαλαντ και ο Έντεγκααρντ».

Τόνισε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε:

 «Η Νορβηγία είναι καλή ατομικά, αλλά και ως ομάδα. Γι’ αυτό τον λόγο χρειαζόμαστε αυτές τις αγωνιστικές εμπειρίες. Για να είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβριο στους αγώνες εναντίον του Κοσσόβου και της Σουηδίας.

Αναζητούμε πάντα παίκτες που στη διάρκεια της σεζόν προκάλεσαν θετικές εντυπώσεις. Για παράδειγμα, ο Σάλιακας του ΠΑΣ Γιάννινα είχε μια καλή σεζόν και από την πλευρά στην οποία αγωνίζεται χρειαζόμαστε περισσότερο βάθος στις επιλογές. Είναι, λοιπόν, μια καλή ευκαιρία να τον έχουμε κοντά μας, να τον δούμε στις προπονήσεις και ίσως να αγωνίζεται. Ο Κούτρης επιστρέφει και τα πηγαίνει πολύ καλά στη Γερμανία. Ο Πούγγουρας είναι επίσης ένας παίκτης που επιθυμούσαμε να δούμε από κοντά και η δεδομένη χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να το κάνουμε».

ΑΝΑΛΥΣΗ

Οι απουσίες για το Βέλγιο είναι σίγουρα των Kevin De Bruyne   , Axel Witsel  και  Divock Origi λόγω τραυματισμών.

Από την εθνική μας εμφανείς απουσίες είναι των Φορτούνη , Σταφυλίδη και Σιόβα.

Πιθανή  11δα  έναρξης για το Βέλγιο είναι οι :

Mignolet  , Denayer , Alderweireld, Vermaelen , Castagne , Tielemans , Vanaken, T.Hazard , Doku , Benteke  και  Trossard.

Βλέπουμε σαφέστατα και εγώ και οι κάρτες ΤΑΡΩ  μου , ότι οι κόκκινοι διάβολοι  αν και έχουνε σύντομα σοβαρότερες υποχρεώσεις , δεν κατεβαίνουν για πλάκα στον αγώνα. Ύποπτα και ειρωνικά γέλια δε , άκουσα από το υπερπέραν όταν αντιπαράθεσα τις 11δες , πραγματικά δεν ξέρω γιατί.  Κακά πνεύματα φίλοι μου , δεν περίμενα και να έχουν τρόπους είναι η αλήθεια.. Απλά ντροπή τους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δεν θα έμπαινα  καν σε διαδικασία προβλέψεων καθότι φιλικός ο αγών , εμφανής διαφορά δυναμικότητας με αποτύπωση της στην απόδοση της νίκης του Βελγίου. Βέβαια  το 1,65  στο OVER 2,5 γκολ δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο και δεν αμφιβάλλω ότι με τις  αλλαγές και τα ανακατέματα της τράπουλας των προπονητών που σίγουρα θα γίνουν , πιθανότατα στο 2ο ημίχρονο να ξεφύγει αρκετά το σκορ.

 (Όχι δεν ξέρω προς ποια πλευρά θα ξεφύγει και μη γελάτε και εσείς. Μου φτάνουν οι είρωνες του άλλου κόσμου).

ΜΟΝΟ (21:45) ΒΕΛΓΙΟ – ΕΛΛΑΔΑ  OVER 2,5 (1,65)

Previous Article

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ

Next Article

Σάλος με φωτογράφιση και παραίτηση του προέδρου της Ούφα…