20 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Σάλος με φωτογράφιση και παραίτηση του προέδρου της Ούφα…

Καλημέρα  αγαπημένοι φίλοι μύστες και  λάτρεις  της ‘’άλλης πραγματικότητας’’.

Επειδή γνωρίζω φυσικά  ως μέντιουμ πόσο πολύ σας απασχολούν τα τεκταινόμενα στο Ρωσικό πρωτάθλημα , σας φέρνω είδηση πιπεράτη και λαχταριστή.

Σάλος προκλήθηκε στον αθλητικό κόσμο της Ρωσίας εξαιτίας μιας σέξι φωτογράφισης του προέδρου της Ούφα, Ρόστισλαβ Μουρζαγκούλοφ.

Τι το ήθελε? Πήγε και  πόζαρε με την σεξοβόμβα αθλητικογράφο και πρώην τσιρλίντερ της ομάδας , Ουλιάνα Τριγκούμπτσακ, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.  Σε δηλώσεις του, ο Μουρζαγκούλοφ τόνισε πως ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες από τη φωτογράφιση και τον ντόρο που θα προκαλούσαν στην Μπασκιρία, μια επαρχία της κεντρικής Ρωσίας με έντονο ισλαμικό στοιχείο. «Καταλαβαίνω πως στη συντηρητική Μπασκιρία πολλοί θα με καταδικάσουν για αυτή τη φωτογράφιση. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα φύγω από επικεφαλής της Ούφα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για την Ουλιάνα? Εκείνη με ύφος όλο νόημα , είπε  :  «δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, αλλά ο Ρόστισλαβ είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος».

Δίκιο έχει το κορίτσι , γιατί δηλαδή πρέπει να μιλήσει σε όλους για τα προσωπικά της?

Μπράβο σου Ουλιάνα μας.

Φυσικά ο  τρισμέγιστος πρόεδρος  δεν ‘’χάρισε κάστανα’’ αφήνοντας  αιχμές  προς πάσα κατεύθυνση , έτσι βρε αδερφέ , για να μην κρατάει και απωθημένα καθότι είναι και ανθυγιεινό. Ο Μουρζαγκούλοφ  λοιπόν, που διετέλεσε επικεφαλής από τον Αύγουστο του 2020, δεν διευκρίνισε για το αν επρόκειτο για απόλυση ή παραίτηση, παρότι δημοσίευσε μια επιστολή παραίτησης του στην οποία έντονο είναι το άρωμα  ότι πολλοί ήταν εκείνοι που τον ήθελαν εκτός ομάδας.

Βλέπετε πώς κοιτάει τους οχτρούς ε? Εγώ πάντως ανατρίχιασα αγαπητοί αναγνώστες.

Μη σου τύχει…

Previous Article

Φιλικό Βέλγιο – Ελλάδα (21:45)

Next Article

H (εν)όραση του μέντιουμ, έως 4,24