20 Ιουνίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Royal Ascot: Τον πρώτο λόγο ο Stradivarius στο Gold Cup!!!

Καλή Μέρα να ευχηθούμε σε όλους

Η Love ήταν χθες εντυπωσιακή και επικράτησε στην μεγάλη κούρσα στο μίτινγκ του Royal Ascot και στο Κύπελλο Prince of Wales’s Stakes κατακτώντας το έπαθλο του σχεδόν μισού εκατομμυρίου ευρώ. Η Love παρά την δεκάμηνη αποχή της από τις κούρσες επανήλθε και παρουσιάστηκε σε εξαιρετική κατάσταση από τον προπονητή της A.P. O’ Brien και με την ανάβαση του Ryan Moore και έφθασε στην μεγάλη νίκη.

Η χθεσινή μέρα έφερε όπως άλλωστε αναμενόταν και αουτσάιντερ με τον L. Dettori να οδηγεί στην νίκη την Indie Angel της προπόνησης J&T Gosden πληρώνοντας στο γκανιάν 24.35 ενώ και ο Charles Bishop κέρδισε με το άλογο Chipotle της προπόνησης Eve Johnson πληρώνοντας στο γκανιάν 37.90.

Όσον αφορά την σημερινή μέρα αυτή φέρνει 2 κλασικές κούρσες, την 3η και την 4η κούρσα ενώ από αύριο θα αρχίσει και η κορύφωση των μεγάλων κουρσών με άλλες 6 κλασικές ιπποδρομίες, 3 την Παρασκευή και 3 το Σάββατο.

3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ (17:40):  Έπαθλο Ribblesdale Stakes, Group 2, για φορβάδες 1ης κλάσης, 3 ετών. Χρηματικό Έπαθλο: Ε 115.000 Απόσταση: 1 Μίλι και 4 Φέρλογκς

Πολύ δυνατή κούρσα με 13 φορβάδες να διεκδικούν το έπαθλο των 115 χιλιάδων ευρώ. Η Noon Star (11) της προπόνησης Sir Michael Stoute με αναβάτη τον James Doyle έδειξε πλούσια προσόντα στις πρώτες τέσσερις συμμετοχές της με 2 νίκες και 2 πλασέ θέσεις αναμένεται να είναι με αξιώσεις στην άφιξη. Η Eshaada (6) της προπόνησης R. Varian με αναβάτη τον Jim Crowley έχει 2 νίκες σε ισάριθμες συμμετοχές και έδειξε εξαιρετικά στοιχεία ενώ πολύ καλή τύχη στην κούρσα αναμένεται να έχει και η Gloria Mundi (7) της προπόνησης J&T Gosden με τον L. Dettori στην σέλλα που σε 2 συμμετοχές πήρε μία νίκη και είχε και ένα πλασέ. Τέλος πολύ καλά αουτσάιντερ στην κούρσα δείχνουν τα άλογα Divinely (4) της προπόνησης A.P. O’ Brien με αναβάτη τον Ryan Moore και Twisted Reality (13) της προπόνησης R. Beckett με αναβάτη τον Oisin Murphy.

4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ (18:15):  Έπαθλο Gold Cup, Group 1, British Champions Series, για ίππους 1ης κλάσης, 4 ετών και άνω. Χρηματικό Έπαθλο: Ε 248.000 Απόσταση: 2 Μίλια και 4 φέρλογκς

Αυτή είναι η μεγάλη κούρσα της ημέρας με το χρηματικό έπαθλο να φθάνει τα 248 χιλιάδες ευρώ και το οποίο διεκδικούν 13 άλογα. Ο “αγαπημένος” των Άγγλων Stradivarius (4) της προπόνησης J&T Gosden και με αναβάτη τον L. Dettori πάει να κατακτήσει την 18η νίκη του στην 28η συμμετοχή του. Η απόσταση είναι μεγάλη και επίπονη ωστόσο ο Stradivarius μόλις πριν από 50 μέρες έτρεξε και κέρδισε και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τον προτείνουμε για την νίκη. Από κει και πέρα ο Γαλλικός Trueshan (5) της προπόνησης A. King με αναβάτρια την Hollie Doyle που τον γνωρίζει πολύ καλά (πήρε 3 κούρσες μαζί του) θα είναι σίγουρα στην άφιξη ενώ καλή τύχη στην κούρσα έχει και ο Subjectivist (12) της προπόνησης M. Johnston με αναβάτη τον J. Fanning που έρχεται από 2 κολλητές νίκες και έδειξε αλματώδη πρόοδο. Τέλος 2 καλά αουτσάιντερ στην κούρσα μπορεί να είναι τα άλογα Serpentine (11) με αναβάτη τον Ryan Moore και Spanish Mission (3) με αναβάτη τον W. Buick.

Previous Article

Νίκη με κάθε.. τίμημα για τους «Ουραγούς» του Γ’ Ομίλου!

Next Article

Πάμε ταμείο με Αργεντινή σε καλή απόδοση.