29 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Πάμε ταμείο με Αργεντινή σε καλή απόδοση.

Καλημέρα σας φίλοι αγαπημένοι. Μετά το ρεπό έχουμε πάλι αγωνιστική δράση με αγώνες σήμερα (που λίγο πολύ ξέρουμε το αποτέλεσμα)  και το ντέρμπυ  Αργεντινή – Ουρουγουάη αύριο το βράδυ. Αυτό είναι και το μόνο που αξίζει να ασχοληθούμε από πλευράς αποδόσεων. Τα πνεύματα εδώ μου λένε ότι το ματς ξεκινάει από Χ αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω την υψηλή απόδοση της νίκης των Αργεντίνων…

Τα (1.29) και (1.21) της Κολομβίας και της Βραζιλίας αντίστοιχα δε νομίζω ότι αξίζει να μας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Τα ίδια και το (1.22) στο Χιλή – Βολιβία.

Πάμε να δούμε τι θα κάνει ο σύντεκνος ο Λιονέλ.

19-6   Αργεντινή – Ουρουγουάη (03:00)

Ανάλυση :

Η Ουρουγουάη έχει κακή παράδοση με την Αργεντινή, την οποία κέρδισε μόλις τέσσερις φορές στα 18 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια (4-3-11), ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Στην τελευταία τους συνάντηση οι 2 ομάδες ήρθαν 2-2  για τα προκριματικά του Κατάρ 2022 το Νοέμβρη του 2019.

Απουσίες  άξιες αναφοράς δεν έχουμε για καμιά εκ των 2 ομάδων και γνωρίζουμε ότι η ισοπαλία βολεύει προς το παρόν αμφότερους.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από  2 ισοπαλίες έκαστη. Η Αλμπισελέστε με Κολομβία και Χιλή , ενώ η παρέα του Σοάρες με Βενεζουέλα και Παραγουάη.

Ο Μέσι δίνει την τελευταία του παράσταση αλλά και η Ουρουγουάη αγωνίζεται για πρώτη φορά στη φετινή διοργάνωση μετά το ρεπό που είχε την 1η αγωνιστική. Παραμένει από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Λατινικής Αμερικής, η δύναμη και το πάθος είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που τη διακρίνουν, οι 34χρονοι Σουάρες και Καβάνι καλούνται να την οδηγήσουν μακριά στο θεσμό, ίσως στο τελευταίο τους, Κόπα Αμέρικα.

Μήπως  για αυτούς δεν θα είναι το τελευταίο Κόπα? Εκτός αν τους δούμε και στο επόμενο με (πι) να τρέχουν κούτσα- κούτσα , οπότε σηκώνω τα χέρια ψηλά…

Δεν αμφιβάλλω ότι τον 1ο λόγο στο ματς έχει η ισοπαλία. Βέβαια η Αργεντινή έχει αρχίσει να δημιουργεί μια παράδοση στο σκοράρισμα 1η στο 1ο ημίχρονο οπότε θα ακολουθήσω την πεπατημένη και θα πάω με το 1ο γκολ στο ματς  στην Αλμπισελέστε.

Η συνήθεια άλλωστε του Μέσι ιδιαίτερα είναι να σκοράρει στο 1ο , άσχετα αν μετά δεν κερδίζει η ομάδα…..

Πρόταση     :

Αργεντινή 1ο  γκολ  στον αγώνα.  (1.78)  30 UNITS

Previous Article

Royal Ascot: Τον πρώτο λόγο ο Stradivarius στο Gold Cup!!!

Next Article

Η εμπειρία της Σουηδίας κόντρα στην “ατίθαση” Σλοβακία στο 1,85!