20 Ιουλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Royal Ascot: Με 3 κλασικές ανοίγει το πενθήμερο Φεστιβάλ

Καλή Μέρα να ευχηθούμε σε όλους

Είχαμε τονίσει ότι η χθεσινή συνάντηση στο Μαρκόπουλο Παρκ δεν είχε και αρκετά φαβορί για να υποστηρίξει κάποιος με «μανία» ωστόσο μέσα από τις υποδείξεις μας στο Bethoop.gr καταφέραμε να προτείνουμε 4 πρώτους νικητές που είχαν πολύ καλά μερίσματα. Πρόκειται για τα άλογα  ΑΙΓΛΗ (2.34), ΓΚΟΟΥ ΠΕΡΠΛ ΝΑΪΤ (5.31), ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ (5.26) και ΣΟΥΪΝΛΕΪ (2.47) με τα δύο τελευταία άλογα να πληρώνουν στο Σύνθετο της 7ης και 8ης κούρσας 7.07. Είχαμε επίσης κάποιες πολύ καλές υποδείξεις που αφορούσαν δίδυμα αλλά και τρίο και ελπίζουμε και στην συνέχεια να έχουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Περνάμε όμως στα σημερινά και στο μεγάλο φεστιβάλ του ROYAL ASCOT στην Αγγλία που αρχίζει στις 16:30. Πρόκειται για ένα πενθήμερο με 14 συνολικά κλασικές ιπποδρομίες εκ των οποίων οι 3 θα διεξαχθούν το απόγευμα. Η πρώτη κλασική κούρσα αρχίζει στις 16:30 , η επόμενη είναι στις 17:40 και το πρόγραμμα θα κλείσει με την 3η κλασική που είναι στην 4η κούρσα και θα αρχίσει στις 18:20.

Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε τι προτείνουμε για τις 3 κλασικές κούρσες.

1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ (16:30)

Έπαθλο Queen Anne Stakes, Group 1, British Champions Series, για ίππους 1ης κλάσης, 4 ετών και άνω. Χρηματικό Έπαθλο: Ε 264.059 Απόσταση: 1 Μίλι

Στην πρώτη μεγάλη κλασική κούρσα της ημέρας με την συμμετοχή 11 αλόγων αναμένεται μεγάλο στοιχηματικό φαβορί να είναι ο Palace Pier (6) της προπόνησης J&T Gosden και με αναβάτη τον Dettori. Πρόκειται για πανίσχυρο άλογο που σε 8 συμμετοχές πήρε 7 νίκες και δικαιολογημένα θα έχει την προτίμηση του φίλιππου κοινού. Ο Order Of Australia (5) της προπόνησης A.P. O’ Brien και με αναβάτη τον Ryan Moore αν και έρχεται από 6μηνη αποχή αναμένεται να τρέξει δυναμικά ενώ τα άλογα Lope y Fernandez (3) και Top Rank (11) έχουν τύχη και παρουσιάζονται σαν δυνατά αουτσάιντερ.

3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ (17:40)

Έπαθλο King’s Stand Stakes, Group 1, British Champions Series, για ίππους 1ης κλάσης, 3 ετών και άνω. Χρηματικό Έπαθλο: Ε 231.052 Απόσταση: 5 Φέρλογκς

Αν και προέρχεται από 10μηνη αποχή ο Battaash (2) της προπόνησης C. Hills με αναβάτη τον Jim Crowley έχει μεγάλες πιθανότητες να φθάσει στην νίκη. Πρόκειται για κλασικό άλογο νικητή 13 κουρσών που στην μικρή απόσταση των χιλίων μέτρων αναμένεται να ανταπεξέλθει πλήρως και να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο. Ο Winter Power (16) της προπόνησης T. Easterby με αναβάτη τον De Sousa προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες είναι σε άνοδο και αναμένεται να βρεθεί με μεγάλες αξιώσεις στην άφιξη ενώ σαν αουτσάιντερ προβάλουν ο Oxted (8) με αναβάτη τον Cieren Fallon και Extravagant Kid (3) με αναβάτη τον Dettori που έρχεται από νίκη και είναι σε άνοδο.

4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ (18:20)

Έπαθλο St James’s Palace Stakes, Group 1, British Champions Series, για ίππους 1ης κλάσης, 3 ετών. Χρηματικό Έπαθλο: Ε 231.052 Απόσταση: 1 Μίλι

Αυτή είναι η πιο αμφίρροπη κούρσα της συνάντησης όπου στον 13μελή όμιλο τουλάχιστον τα περισσότερα από τα μισά άλογα παρουσιάζονται ικανά να φθάσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Προτίμηση θα δείξουμε στον Battleground (1) της προπόνησης A.P. O’ Brien και με αναβάτη τον Ryan Moore που έβαλε πριν 40 μέρες μία κούρσα στο ενεργητικό του ακριβώς για να είναι έτοιμος σε αυτή. Ο Mostahdaf (8) της προπόνησης J&T Gosden με αναβάτη τον Jim Crowley προέρχεται από 3 νίκες σε ισάριθμες συμμετοχές και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το Κύπελλο ενώ ο Poetic Flare (11) με τον Manning στην σέλλα έχει τις δυνατότητες να κερδίσει τον όμιλο. Τέλος ο Highland Avenue (4) με αναβάτη τον W. Buick και ο Lucky Vega (6) με αναβάτη τον Foley έδειξαν πολύ δυνατά άλογα και έχουν τις πιθανότητες να κτυπήσουν την νίκη.

Previous Article

Το ντέρμπι Γαλλία-Γερμανία στο 1,85!!!

Next Article

Με υψηλή απόδοση το Ιράκ, για το Κατάρ 2022.