26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με υψηλή απόδοση το Ιράκ, για το Κατάρ 2022.

Καλημέρα αγαπητοί φίλοι. Η στήλη προχθές είχε πάλι 1-1  καθώς πιάσαμε το σκοράρισμα της Αργεντινής στο 1ο ημίχρονο αλλά χάσαμε το (Χ2) του Ισημερινού , που παρά το μονότερμα στο 2ο ημίχρονο κυρίως , δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και έχασε 1-0 χάρη στην κομπίνα των Κολομβιανών σε εκτέλεση φάουλ στο 42′. Η Αργεντινή συνέχισε στο δρόμο των ισοπαλιών που τραβάει από τα τελευταία 2 ματς στα προκριματικά του μουντιάλ. Τι είχες Γιάννη? Τι είχα πάντα…

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα προκριματικά για το Παγκόσμιο κύπελλο  στην Ασία  και το ντέρμπυ  μεταξύ του 1ου και του 2ου  στο GROUP ”C”. Σημειώστε ότι στην Ασία έχουμε 8 γκρουπ όπου σε κάθε ένα προκρίνεται μόνο ο 1ος σίγουρα, και οι 5 καλύτεροι δεύτεροι.

ΙΡΑΝ  – ΙΡΑΚ (19:30)

Ανάλυση :

Καίγεται το Ιράν για τη νίκη καθώς μόνο έτσι θα εξασφαλίσει την 1η θέση και δε θα μπει σε περιπέτειες. Οι Ιρακινοί ακόμα και με Χ βολεύονται ενώ ακόμα και με ήττα οι πιθανότητες να μείνουν εκτός πρόκρισης είναι μικρές.

Το Ιράν έρχεται με φόρα από τη νίκη με 0-10 επί της Καμπότζης όπου και κατέβηκε με τη βασική 11δα μάλιστα. Στρατηγική νίκη με 1-0 για το Ιράκ απέναντι στο Χονγκ Κονγκ και συντήρηση δυνάμεων.

Ο Κροάτης τεχνικός Σκόκιτς των Ιρανών δήλωσε πως το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα του και κατεβαίνει στον αγώνα μόνο για τη νίκη.

Ο Κάτανετς από την άλλη πλευρά έδειξε πιο προσγειωμένος «Δεν θέλω να κάνω υπολογισμούς, ξέρω που βρισκόμαστε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Απουσίες άξιες αναφοράς έχουμε μόνο για τους Ιρακινούς. Θα λείψουν οι αμυντικοί Νατίκ (30/0) και   Αλί Φαέζ (32/3).

Εδώ θα προσθέσω ότι το Ιράν έχει να κερδίσει στη μάχη με τον ‘’προαιώνιο’’ εχθρό από το 2015 , ενώ στη έδρα των αντιπάλων το Νοέμβρη του 2019 , έχασε 2-1. Και σπίκερ ντόπιος για να μπείτε καλά στο κλίμα. (Μα πώς σας προσέχω έτσι? Στα πούπουλα σας έχω βρε.)

Πρόταση  :

Οι αποδόσεις για μια ομάδα που δεν έχει χάσει από τον αντίπαλο της τα τελευταία 6 χρόνια είναι αστρονομικές. Η δε αφορμή με τη ‘’φόρμα’’ του Ιράν εναντίον της Καμπότζης που τις δικαιολογεί , προκαλεί  γέλιο ακόμα και στο πνεύμα του Σαντάμ που κάλεσα για καφέ. (Πολύ φίλος μου , έρχεται και παίζουμε μπιρίμπα.)

ΙΡΑΝ – ΙΡΑΚ      1ο ημίχρονο    2 DNB (4.00) @20 UNITS

Previous Article

Royal Ascot: Με 3 κλασικές ανοίγει το πενθήμερο Φεστιβάλ

Next Article

Τουρκία – Ουαλία: Ο νικητής βάζει τις βάσεις για την πρόκριση!