18 Ιουλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Markopoulo Park: Ξεχωρίζουν οι κλασικές κούρσες Winter Challenge

Καλή σας Μέρα και καλή βδομάδα να έχετε

Από σήμερα η στοιχηματική ιστοσελίδα Bethoop.gr καθιερώνει ιπποδρομιακή στήλη μέσα από την οποία και θα σας γίνεται ενημέρωση κάθε Δευτέρα πρωί για την Ιπποδρομιακή Συνάντηση στο Markopoulo Park. Ασφαλώς θα υπάρχουν και ανάλογες στοιχηματικές υποδείξεις και από άλλους διεθνείς Ιπποδρόμους κάτι που μπορείτε να παρακολουθείτε στην ενότητα Ιππόδρομος μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Από το σημερινό πρόγραμμα στο Markopoulo Park (8 Ιπποδρομίες με ώρα έναρξης της 16:00) ξεχωρίζουν οι 3 κλασικές ιπποδρομίες του Winter Challenge που δεν έγιναν πέρσι λόγο του Covid-19. Πρόκειται για τις κούρσες που θα τρέξουν πλέον τα 3ετη, 4ετη και 5ετη αντίστοιχα ενώ πρέπει να σημειώσουμε την επιστροφή του πολυπρωταθλητή αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη ενώ την ίδια ώρα τρέχουν και 3 Κύπριοι αναβάτες, ο πρωταθλητής Κωνσταντίνος Καποδίστριας, ο Δημήτρης Κεφάλας και ο Παναγιώτης Καράμανος. Σημειώνουμε ότι τόσο οι 3 Κύπριοι όσο και ο Δημητσάνης θα επιστρέψουν στην Κύπρο και θα τρέξουν στις κούρσες της ερχόμενης Τετάρτης αλλά και της Κυριακής.

Στο τέλος της ανάλυσης των 8 σημερινών Ιπποδρομιών μπορείτε να διαβάσετε τα καλύτερα Γκανιάν αλλά και Δίδυμα της ημέρας όπως επίσης και το καλύτερο αουτσάιντερ της συνάντησης.

 1η Ιπποδρομία

Έτρεξε πολύ καλά πριν μία βδομάδα ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (5) και έχει την πρώτη τύχη με αντίπαλο τον ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΘΡΙΛ (6) που στο ντεμπούτο του ήταν εξαιρετικός τερματίζοντας την 2η θέση. Τρίτο άλογο ο ΓΚΑΝ (1) που επιστρέφει μετά από ρεπό ωστόσο έχει την ποιότητα να ανταπεξέλθει των δυσκολιών.

: ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ- ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΘΡΙΛ- ΓΚΑΝ

 2η Ιπποδρομία

Μάχη μεταξύ δύο αλόγων θα είναι αυτή η ιπποδρομία με τον έμπειρο ΣΑΡΑΒΑΚΟ (2) και τον Δημητσάνη στην σέλα να είναι σε θέση να κερδίσει τον εξαιρετικό στις πρώτες του δύο συμμετοχές ΚΟΥΒΕΪΤ ΣΗΛΝΤ (1). Η ΜΠΡΑΪΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ (5) προέρχεται από νίκη, είναι σε συνεχή άνοδο και δείχνει να μπορεί να είναι ανταγωνιστική.

: ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ- ΚΟΥΒΕΪΤ ΣΗΛΝΤ- ΜΠΡΑΪΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ

 3η Ιπποδρομία

Η πρώτη κούρσα της ημέρας για το Winter Challenge (Έπαθλο 8.000 Ευρώ) και ο ΜΙΛΟΥΖ (2) που έχασε πριν από 3 βδομάδες από τον ΕΝΣΥΑΑΜΠ (1) στα 1.100, τώρα στα 1.400 μέτρα είναι σε θέση να πάρει την ρεβάνς και την νίκη. Τρίτο άλογο ο ΝΙΟΥ ΧΟΛΑΝΤ (3) που έδειξε ιδιαίτερα στην τελευταία του εμφάνιση ότι αρέσκεται σε αυτές τις αποστάσεις.

: ΜΙΛΟΥΖ- ΕΝΣΥΑΑΜΠ- ΝΙΟΥ ΧΟΛΑΝΤ

 4η Ιπποδρομία

Από ενδεικτική συμμετοχή προέρχεται ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ (1) και είναι σε θέση να φθάσει στην διαφεύγουσα νίκη. Ο ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΤΡΟΝΓΚ (3) έβαλε κούρσα στο ενεργητικό του, τρέχει σε ευνοϊκή απόσταση και μπορεί για την έκπληξη ενώ και ο ΦΑΟΥΣΤΟ (2)παρά την αποχή του έτρεξε σε πολύ πιο δυνατούς ομίλους και έχει τις δυνατότητες να είναι με αξιώσεις στην άφιξη.

: ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ- ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΤΡΟΝΓΚ-ΦΑΟΥΣΤΟ

 5η Ιπποδρομία

Η δεύτερη κούρσα της ημέρας για το Winter Challenge  (Έπαθλο 8.000 ευρώ), και αρχίζουν τα δύσκολα…Ο ΣΟΥΙΝΛΕΪ (5) έβαλε ήδη κούρσα στο ενεργητικό του και παρουσιάζεται έτοιμος για να διεκδικήσει την νίκη. Ο ΕΞΠΕΡΤ ΠΑΟΥΕΡ (2) είναι στην καλύτερη του φόρμα και αναμένεται να βρεθεί με αξιώσεις στην άφιξη ενώ ο ΛΟΠΑΣ (3) και ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ (4) στοχεύουν στην έκπληξη με βάση τις τελευταίες συμμετοχές.

: ΣΟΥΙΝΛΕΪ- ΕΞΠΕΡΤ ΠΑΟΥΕΡ- ΛΟΠΑΣ-ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ

 6η Ιπποδρομία

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ (2) στην μικρή απόσταση των 1.000 μέτρων δεν αναμένεται να βρει δυσκολίες για να φθάσει στην νίκη και αναμένεται να είναι και ένα από τα μεγάλα φαβορί της συνάντησης. Ο ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ (3) προέρχεται από νίκη και θα προσπαθήσει να τον συναγωνιστεί ενώ και ο ΤΑΛΙΚΟΥΑ (4) είναι σε φόρμα και στοχεύει να βρεθεί στην άφιξη με αξιώσεις.

: ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ-ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ-ΤΑΛΙΚΟΥΑ

 7η Ιπποδρομία

Αυτή είναι και η καλύτερη κούρσα της ημέρας για το Winter Challenge  (Έπαθλο 8.000 ευρώ) όπου και έχουμε 10 συμμετοχές στην απόσταση των 1.400 μέτρων. Πρώτη τύχη θα δώσω στον ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ (6) που διατηρεί την εξαιρετική του φόρμα και ειδικά αν βρει γρήγορα ρυθμό θα αποδειχθεί πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ (8) είναι πολύ δυνατό άλογο και με καλή διαδρομή θα είναι μάλλον σαρωτικός στο τέλος ενώ ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ (10) παρά την αποχή που έχει δημιουργήσει προπονήθηκε πολύ δυνατά ειδικά για αυτή την κούρσα και στοχεύει στο καλύτερο. Τέλος και ο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ (4) επιστρέφει μετά από ρεπό με εξαιρετική προετοιμασία και έχει την δυνατότητα να κτυπήσει την κούρσα.

: ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ- ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ- ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ- ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ

 8η Ιπποδρομία

Ο ΠΑΡΤΥ ΠΟΠΠΕΡ (1) έβαλε κούρσα στο ενεργητικό του μετά από πολύμηνο ρεπό και σε αυτό τον όμιλο έχει τις δυνατότητες να κερδίσει φθάνει να παρουσιαστεί σε ετοιμότητα. Η μεγάλη απόσταση ευνοεί τον ΛΑΪΤΝΙΝΓΚ ΣΤΟΡΜ (4) που προέρχεται από νίκη και στο τέλος της διαδρομής θα είναι δυνατός ενώ ο ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ (2) με καθαρή διαδρομή σε εξωτερικό διάδρομο θα είναι με αξιώσεις στην άφιξη. Τέλος ο ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ (3) που ατύχησε στην τελευταία του εμφάνιση αν έχει καλή διαδρομή θα αποδειχθεί το αουτσάιντερ της κούρσας.

: ΠΑΡΤΥ ΠΟΠΠΕΡ- ΛΑΪΤΝΙΝΓΚ ΣΤΟΡΜ- ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ- ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ

 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΑΝΙΑΝ
2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ (2)
3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΜΙΛΟΥΖ (2)
6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ (2)
 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΔΥΜΑ
1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ Χ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΘΡΙΛ
3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΜΙΛΟΥΖ Χ ΕΝΣΥΑΑΜΠ

6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ Χ ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ
 ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ
5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ
Previous Article

Χρησμός μαντείου Δελφών για SEGUNDA και SERIE A με απόδοση(3.50).

Next Article

Λούκα Μόντριτς “Είμαι αισιόδοξος, θα προκριθούμε»