25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Χρησμός μαντείου Δελφών για SEGUNDA και SERIE A με απόδοση(3.50).

Καλημέρα και καλές βουτιές φίλοι μου σε θάλασσες, με στοίχημα για αυτή τη ζεστή Κυριακή. Η απευθείας σύνδεση με Δελφούς μέσο skype, αλλά και την καλή μου φίλη, την Πυθία απέφερε σήμερα έναν συνδυασμό λουκούμι.

Στη χτεσινή στήλη  δώσαμε 2 αγώνες  και πιάσαμε .. 1,5. Η  Βάρναμο και το 2DNB ημίχρονο ήρθε 0-0 άρα 0 (οι ομοιότητες με τον Θ.Β. πράκτωρ 000 είναι συμπωματικές). Η Χιρόνα το βράδυ ήρθε και αυτή 0-0 οπότε το Χ2 μας κάλυψε , σε μια άνετη βραδιά της στην έδρα της Αλμερία που έμοιαζε να έχει παραδώσει το πνεύμα, ειδικά στο 1ο ημίχρονο. Όλα αυτά τα.. κουλουράκια λοιπόν μας έφεραν το 1.88 στο πουγκί μας το οποίο μπορεί να είναι μεν μικρό αλλά δε χάσαμε. Κάθε μέρα που δε χάνουμε είναι μια νίκη στον πόλεμο κατά του αφορισμένου μπουκ.

Για να δούμε τι καλό έχουμε από το μαντείο για σήμερα Κυριακή.

ΙΣΠΑΝΙΑ  SEGUNDA

Λεγκανές  – Βαγιεκάνο (22:00)

Επαναληπτικός του 3-0 στην έδρα της Βαγιεκάνο για τα πλέι οφ  ανόδου.

Ποιος περίμενε την εικόνα της Λεγκανές στον 1ο ημιτελικό? Κανείς.

Με αήττητο σερί 8 αγώνων (4-4-0) πήγε να παίξει τη μισή πρόκριση και περιμέναμε όλοι αν δεν πάρει την ισοπαλία να χάσει έστω με 1 γκολ και να κάνει το ρουά ματ στην έδρα της. Με την κατάρρευση του 2ου ημιχρόνου όμως και το τρίμπαλο , τα πράγματα πλέον είναι δύσκολα έως αδύνατα.  Έχει πάντως μία από της καλύτερες έδρες στην κατηγορία  με (15-3-3) και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της καθώς με ένα γκολ νωρίς στο 1ο ημίχρονο , τα φίδια θα φύγουν από τους γηπεδούχους και θα αρχίσουν να ζώνουν τους φιλοξενούμενους. Ο κόουτς Γκαριτάνο  από βασικούς δεν υπολογίζει τον εξτρέμ Αρνάιθ (32/6) και τον Ιάπωνα χαφ Σιμπαζάκι (34/2).

Η αλλοπρόσαλλη κυρά Βαγιεκάνο έχει βαλθεί να μας τρελάνει καθώς από την εντός έδρας ήττα με Λούγκο (0-1) πήγε να παίξει με τη Λεγκανές  εναντίον της οποίας είχε φέτος 1 ήττα και 1 ισοπαλία και της έκανε τα… κόλλυβα. Κακή αμυντική λειτουργία παρουσιάζει συνήθως καθώς πριν τα πλέι οφ είχε δεχτεί γκολ σε 6 από τα 7 παιχνίδια της. Ωστόσο, είναι εξαιρετική από τη μέση και μπροστά και τώρα έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει στον τελικό. Κρίσιμη απουσία αυτή του μεσοεπιθετικού Μπεμπέ (25/6) ο οποίος έκρινε κατά μεγάλο μέρος την έκβαση του πρώτου αγώνα.

Η Πυθία μάλιστα θυμήθηκε τον Γενάρη του 2018 όταν ο συγκεκριμένος είχε επαφές με την ΑΕΚ που έψαχνε για εξτρέμ. Η συμφωνία χάλασε τότε προφανώς στο οικονομικό με την Εϊμπάρ στην οποία ανήκε ο παίκτης με αποτέλεσμα να πάει ως δανεικός στη Ράγιο. (Φυσικά η συμφωνία χάλασε λέει η Πυθία , γιατί ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήθελε με το ζόρι να δώσει στην Εϊμπάρ  2 εκατομμύρια παραπάνω από όσα ζήταγε για τον παίκτη, αυτοί δεν τα έπαιρναν, και κουβέντα στην κουβέντα χάλασε το κλίμα).

Λείπουν ακόμη ο γκολκίπερ Ντιμιτριέφσκι (28/0) που ενσωματώθηκε με την Βόρεια Μακεδονία ενόψει Euro και ο δεξιός μπακ Αντβίνκουλα (37/1) που έχει υποχρεώσεις με το Περού.

Εκτίμηση

Η Λεγκανές με την ποιότητα της σίγουρα θα σκοράρει και το 0-3 ήταν πλασματική εικόνα στο πρώτο ματς. Ταυτόχρονα βέβαια η καλή μεσοεπιθετικά Βαγιεκάνο θα βρει ανοιχτούς χώρους και δύσκολα θα μείνει και η ίδια στο 0. Η Πυθία μέσα από τις ομίχλες του μαντείου, μας δείχνει 3 δάχτυλα στο χέρι της οπότε θα πάμε με την επιλογή  2-3 γκολ (2.00).

Βραζιλία   SERIE A

Αμέρικα Μινέιρο – Κορίνθιανς  (22:00)

Η επιστροφή της στην Α κατηγορία συνοδεύτηκε με ήττα στη έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε εξαιτίας του φτηνού γκολ που δέχτηκε ο τερματοφύλακας της στο 86’ από μια σέντρα-σουτ που δεν υπολόγισε σωστά.4 συνεχή ματς χωρίς γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο με απολογισμό (0-3-1). Αν αρχίσει και να σκοράρει , ποιος την πιάνει.. Τραυματίες ο βασικός επιθετικός την περασμένη σεζόν, Μαρσέλο Τοσκάνο (30/3) και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Ζοάο Πάουλο (25/1).

Η Κορίνθιανς  έπρεπε να έχει κερδίσει στην έδρα της την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με 15-7 τελικές ευκαιρίες, 10-3 κόρνερ και 1 χαμένο πέναλτι, αλλά με τα έπρεπε δεν … μαγείρεψε κανείς φαγητό, οπότε έχασε 0-1 . Το ντεμπούτο του νέου προπονητή Σιλβίνιο βάλθηκαν να χαλάσουν ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ο Ματέους  Βιτάλ που έχασε το πέναλτι και οι αργές επιστροφές των παικτών του γενικά.

Εκτίμηση

Κάποια στιγμή πρέπει να σπάσει η δυστοκία της Αμέρικα και απέναντι στην αφορμάριστη Κορίνθιανς  είναι η ιδανική στιγμή να το κάνει. Η χαμηλή τιμή στα UNDER και NO GOAL δεν μας επιτρέπει να κάνουμε παιχνίδι με το σκορ. Βλέπω μέσα από το πηγάδι του μαντείου να αναδύεται η Πυθία πάλι και κρατάει  μισό χάρτη της Αμερικής.

Η ερμηνεία του χρησμού  μόνο μία μπορεί να είναι…  1 ημίχρονο με κάλυψη DNB  γιατί είδα και πολλές ομίχλες.

Συνοπτικά

Δυάδα (3.50)

Λεγκανές – Βαγιεκάνο      (22:00)                2-3 γκολ (2.00)

Αμέρικα Μινέιρο – Κορίνθιανς  (22:00)     1ημιχ.DNB (1.75)

ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ-ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Previous Article

Προγνωστικά με φιλικά Goal που «Τριπλασιάζουν»

Next Article

Markopoulo Park: Ξεχωρίζουν οι κλασικές κούρσες Winter Challenge