15 Ιουνίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Markopoulo Park: Δεσπόζει το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου

Καλημέρα να ευχηθούμε σε όλους

Το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου ξεχωρίζει στην σημερινή Ιπποδρομιακή Συνάντηση στο Markopoulo Park που θα διεκδικήσουν 5 από τα καλύτερα καθαρόαιμα άλογα στην απόσταση των 1.800 μέτρων. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 7 ιπποδρομίες με ώρα έναρξης 16:00 και θα υπάρξουν 3 ΣΚΟΡ, από την 1η Ιπποδρομία μέχρι την 3η (ΣΚΟΡ 3) από την 2η Ιπποδρομία μέχρι την 7η  (ΣΚΟΡ 6) και από την 4η Ιπποδρομία μέχρι και την 7η (ΣΚΟΡ 4).

Στο τέλος της ανάλυσης των 7 σημερινών Ιπποδρομιών μπορείτε να διαβάσετε τα καλύτερα Γκανιάν αλλά και Δίδυμα της ημέρας όπως επίσης και το καλύτερο αουτσάιντερ της συνάντησης.

 1η Ιπποδρομία

Ο ΒΑΣΚΑΡΕΛΝΤΙ (1) έβαλε πρόσφατα κούρσα στο ενεργητικό του και αναμένεται να παρουσιασθεί σε πλήρη ετοιμότητα και θα βρεθεί με αξιώσεις στην άφιξη. Η ΜΙΣ ΣΑΜΠΙΝΑ (6) παρά την 8μηνη αποχή της ήταν καλή στην προετοιμασία της και αφού θα οδηγήσει την κούρσα έχει τις δυνάμεις να επικρατήσει ενώ η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ (2) διατηρεί την φόρμα της και στον όμιλο αυτό έχει την δυνατότητα να κερδίσει.   

: ΒΑΣΚΑΡΕΛΝΤΙ- ΜΙΣ ΣΑΜΠΙΝΑ-ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ

 2η Ιπποδρομία

Ο ΠΑΡΤΥ ΠΟΠΠΕΡ (2) πρόσφατος νικητής είναι στην καλύτερη του φόρμα και σε ευνοϊκή απόσταση θα πρωταγωνιστήσει ενώ ο ΣΑΛΑΑΣΕΛ (4) προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και είναι σε άνοδο. Ο ΕΝΣΑΪΝ (1) είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σε αυτό τον όμιλο και απόσταση μπορεί να διεκδικήσει την νίκη.

: ΠΑΡΤΥ ΠΟΠΠΕΡ- ΣΑΛΑΑΣΕΛ-ΕΝΣΑΙΝ

 3η Ιπποδρομία

Ο ΛΑΪΤΝΙΝΓΚ ΣΤΟΡΜ (2) σταθεροποίησε την απόδοση του, ικανοποίησε στην τελευταία του κούρσα και θα διεκδικήσει την νίκη ενώ ο ΣΚΑΪ ΦΛΑΪΕΡ (5) μπήκε σε περίοδο φορμαρίσματος και είναι ικανός για το καλύτερο. Αν και τρέχει για πρώτη φορά στην απόσταση ο ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΘΡΙΛ (6) με δύο συμμετοχές έδειξε δυνατό άλογο και θα είναι εκ νέου στην άφιξη.

: ΛΑΪΤΝΙΝΓΚ ΣΤΟΡΜ- ΣΚΑΪ ΦΛΑΪΕΡ-ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΘΡΙΛ

 4η Ιπποδρομία

Ο 3ετής ΠΕΡΙΚΛΗΣ (6) ήταν εξαιρετικός στην τελευταία του εμφάνιση όταν και έφθασε στην νίκη και παρά την άγνωστη απόσταση που τρέχει σήμερα έχει τις δυνάμεις να κερδίσει. Βασικός του αντίπαλος ο ομοπροπόνητος  ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ (3) που βρίσκεται σε φόρμα ενώ και η ΧΑΡΜΠΟΥΡ ΣΙΤΥ (1) σε αυτό τον όμιλο έχει τις δυνάμεις να κερδίσει.

: ΠΕΡΙΚΛΗΣ- ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ- ΧΑΡΜΠΟΥΡ ΣΙΤΥ

 5η Ιπποδρομία

Η ΤΑΛΙΚΟΥΑ (4) διανύει περίοδο φορμαρίσματος τρέχει σε ιδανική απόσταση και θα διεκδικήσει την 6η της νίκη με αντίπαλο την ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ (2) που με πρόσφατη κούρσα στο ενεργητικό της θα παρουσιαστεί σε ακόμη μεγαλύτερη ετοιμότητα. Τέλος η ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ (5) τρέχει με ιδιαίτερη σταθερότητα και θα είναι στην άφιξη ενώ να μην αγνοηθεί η ΦΡΗ ΓΟΥΙΛ (1) παρά τα 62 κιλά έχει πολύ καλή επίδοση στην απόσταση.

: ΤΑΛΙΚΟΥΑ-ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ- ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ-ΦΡΗ ΓΟΥΙΛ

 6η Ιπποδρομία

Φθάσαμε στην καλύτερη κούρσα της ημέρας και στο Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου το οποίο και διεκδικούν 5 από τα καλύτερα καθαρόαιμα άλογα στην απόσταση των 1.800 μέτρων. Πρώτη τύχη θα δώσουμε στον ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ (3) που μόλις πρόσφατα κατέκτησε το Winter Challenge και διεκδικά και σήμερα το έπαθλο των 8 χιλιάδων ευρώ. Αντίπαλοι του ο ΡΕΒΑΜΠ (4) νικητής στο Ντέρμπι που είναι σε φόρμα και ευνοείται στην απόσταση όπως και ο ΑΠΛΗΚΤΟΝ (1) που είναι σταθερότατος σε απόδοση και έρχεται από 3 δεύτερες θέσεις.

: ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ-ΡΕΒΑΜΠ-ΑΠΛΗΚΤΟΝ

 7η Ιπποδρομία

Η απόσταση των 1.100 μέτρων ευνοεί απόλυτα τον ΓΟΥΟΡΙΛΥ (3) που αναμένεται να οδηγήσει και την κούρσα και θα του δώσουμε την πρώτη τύχη. Η ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ (2) προέρχεται από καλή εμφάνιση, έχει ισχυρή ανάβαση και θα είναι στην άφιξη ενώ η ΣΟΣΣΟΥΝΤΙΟ (6) έτρεξε εξαιρετικά μετά από αποχή και με κούρσα στο ενεργητικό της στοχεύει στην νίκη. Τέλος ο ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΤΣΑΛΕΝΤΖΕΡ (7) πήρε την εμπειρία της κούρσας έκανε καλή προετοιμασία και είναι το αουτσάιντερ στην διαδρομή.

: ΓΟΥΟΡΙΛΥ- ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ- ΣΟΣΣΟΥΝΤΙΟ- ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΤΣΑΛΕΝΤΖΕΡ

 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΑΝΙΑΝ
1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΒΑΣΚΑΡΕΛΝΤΙ
3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΛΑΪΤΝΙΝΓΚ ΣΤΟΡΜ
 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΔΥΜΑ
2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΠΑΡΤΥ ΠΟΠΠΕΡ- ΣΑΛΑΑΣΕΛ
6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ-ΡΕΒΑΜΠ
 ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ
7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ: ΓΟΥΟΡΙΛΥ

Previous Article

Κροατία – Σκωτία: Κρίσιμη μάχη με φόντο την 3η θέση.

Next Article

Τα σενάρια πρόκρισης του 5ου ομίλου…