19 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Κροατία – Σκωτία: Κρίσιμη μάχη με φόντο την 3η θέση.

euro

Προγνωστικά Στοιχήματος EURO 2020, στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ! Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του!

Καλημέρα σε όλους και όλες.

Την 3η και τελευταία αγωνιστική του 4ου Ομίλου έχουμε σήμερα. Η Τσεχία βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων +2. Ισοβαθμεί βέβαια με την Αγγλία η οποία έχει εξίσου 4 βαθμούς αλλά συντελεστή τερμάτων +1. Η Κροατία βρίσκεται στην 3η θέση με μόλις έναν βαθμό και συντελεστή -1 και στην τελευταία θέση είναι η Σκωτία με έναν βαθμό και συντελεστή τερμάτων -2.

Η βαθμολογία του ομίλου έπειτα από την 2η αγωνιστική:

euro

Ανάλυση

*Αγώνας για την 3η αγωνιστική του Α’ Ομίλου μεταξύ Κροατίας και Σκωτίας στο Χάμπντεν Παρκ της Γλασκώβης

*Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Αργεντίνος Ραπαλίνι

*Τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι του Makedonia Tv με ώρα έναρξης 22:00

Προϊστορία

Η προϊστορία των δύο ομάδων σε σύνολο πέντε παιχνιδιών είναι υπέρ της Σκωτίας η οποία μετράει 2 νίκες. Ενδεικτικό είναι πως οι Κροάτες δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν ποτέ την Σκωτία καθώς τα άλλα 3 παιχνίδια τους έχουν λήξει ισόπαλα.

Κροατία

Η Κροατία δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είναι στην 3η θέση του ομίλου και σήμερα είναι αναγκασμένη να τα παίξει όλα για όλα για την νίκη η οποία θα την φέρει κατα πάσα πιθανότητα στις τέσσερις καλύτερες τρίτες. Στο προηγούμενο παιχνίδι της αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τσεχία. Ξεκίνησε το παιχνίδι νωθρά με τους Τσέχους να έχουν της πρωτοβουλία των κινήσεων και να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 43ο λεπτό έπειτα απο την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σικ ο οποίος είναι και 1ος σκόρερ του τουρνουά με τα 3 τέρματα που έχει πετύχει. Στην παράβαση υπέπεσε ο Λοβρεν που σε μια εναέρια μονομαχία με τον σκόρερ Σικ βρήκε την μπάλα με το χέρι. Έτσι πήγε στα αποδυτήρια με το εις βάρος της 1-0. Στην επανάληψη μπήκε δυνατά και ευτύχισε να ισοφαρίσει με τον Πέρισιτς έπειτα απο ωραία ατομική προσπάθεια. Σκορ που έμελε να είναι και το τελικό καθώς στην συνέχεια οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε πολλές μονομαχίες στο κέντρο.

Αγωνιστικά νέα: Πλήρης για την αποψινή αναμέτρηση κατεβαίνουν οι Κροάτες.

Πιθανή Ενδεκάδα:(4-2-3-1-) Λιβάκοβιτς- Κβαρντιόλ, Βίντα, Λόβρεν, Βρσάλικο- Κόβασιτς, Μόντριτς- Μπρέκαλο, Κρμάμαριτς, Πέρισιτς- Ρέμπιτς.

Σκωτία

Η Σκωτία τα πήγε εξαιρετικά στο Βρετανικό ντέρμπι απέναντι στην ισχυρή Αγγλία παίρνοντας έτσι τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας (0-0) που την κρατά ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση. Έπαιξε απόλυτα συγκεντρωμένα με πλάνο στο παιχνίδι της. Κράτησε μακριά από την εστία της τον Κειν αναγκάζοντας τον να κατεβαίνει χαμηλά για να παίρνει μπάλα. Έβγαλε πολλά τρεξίματα και πολύ πάθος καθώς το παιχνίδι ήταν γεμάτο με δυνατές μονομαχίες.

Αγωνιστικά προβλήματα: Με μοναδική απουσία του κεντρικού χαφ Γκίλμουρ θα παραταχθεί η Σκωτία στον σημερινό τελικο.

Πιθανή Ενδεκάδα:(3-1-4-2)Μάρσαλ- ΜακΤόμινει, Χάνλει, Τίρνι- Γκίλμουρ- Ο’Ντόνελ, ΜακΓκίν, ΜακΓκρέκορ, Ρόμπερτσον- Ντάικς, Άνταμς.

?Εκτίμηση

Εκτιμώ πως θα γίνει ένα παιχνίδι με πολύ πάθος και δύναμη καθώς και οι δύο ομάδες παίζουν μόνο για την νίκη. Σαφώς ποιοτικότερο ρόστερ έχουν οι Κροάτες οι οποίοι όμως δεν πείθουν στο φετινό Euro. Η εικόνα των Σκωτσέζων με την Αγγλία ήταν εξαιρετική. Θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει την ζημιά και να πάρει την νίκη αν δεν είχε η Αγγλία τον Πίκφορντ σε τρομερή κατάσταση. Επιλογή αποτελεί το 2 DNB της Σκωτίας σε απόδοση 2,25

Κροατία – Σκωτία ⏩ 2 DNB || 2,25 @ 40 Units

Καλή επιτυχία!

Previous Article

Τσεχία – Αγγλία: Ντέρμπι κορυφής στον 4ο όμιλο

Next Article

Markopoulo Park: Δεσπόζει το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου