1 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

League D Group B: Αγγαρεία για Εσθονία

Εσθονία

Σαν Μαρίνο και Εσθονία δίνουν σήμερα ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι, αφού και οι δυο ομάδες δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Ο President αναλύει την αναμέτρηση.

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου η Εσθονία, που σήμερα κάνει ουσιαστικά αγγαρεία απέναντι στο σαφώς υποδεέστερο Σαν Μαρίνο. Η αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 21:45 είναι τόσο αδιάφορη βαθμολογικά, που αρκετές εταιρίες δεν έχουν βγάλει, μέχρι αυτήν την ώρα σετ αποδόσεων.

(21:45) Σαν Μαρίνο – Εσθονία

Ήταν γνωστό από την ημέρα της κλήρωσης κιόλας, πως το Σαν Μαρίνο θα είχε δύσκολο έργο στον όμιλο. Τα πράγματα κύλησαν ακριβώς έτσι, αφού μετά από τρία παιχνίδια ο απολογισμός είναι ισάριθμες ήττες. Ωστόσο, από αυτά τα τρία παιχνίδια προέκυψαν δυο βασικά συμπεράσματα. Από τη μια πως επιθετικά η ομάδα παραμένει προβληματική, αφού δεν σκόραρε σε κανένα από αυτά τα τρία παιχνίδια και από την άλλη ότι αμυντικά υπάρχει βελτίωση, αφού δέχθηκε συνολικά μόλις πέντε τέρματα.

Για σήμερα δεν μπορεί να υπάρξει κανένα απολύτως βαθμολογικό κίνητρο, αφού και το να κατακτήσει βαθμό ή βαθμούς μοιάζει ουτοπικό. Ωστόσο, αυτό που σίγουρα θα ψάξουν οι παίκτες του Σαν Μαρίνο είναι να πετύχουν ένα γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που το κατάφεραν ήταν ένα φιλικό κόντρα στην Λιθουανία, τον περασμένο Μάρτιο, ενώ το τελευταίο επίσημο ήταν στα προκριματικά του Euro απέναντι στο Καζακστάν, τον Νοέμβριου του 2019.

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε τον όμιλο η Εσθονία, αφού μετρά μόνο νίκες στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει. Το τελευταίο μάλιστα κόντρα στην Μάλτα ήταν και αυτό που ουσιαστικά της έδωσε την πρωτιά στον όμιλο, επικρατώντας με 2-1. Σήμερα δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, κάτι ου ενδεχομένως να δώσει την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα, αφού και ο αντίπαλος προσφέρεται για πειραματισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά τέσσερις φορές. Σε αυτές η Εσθονία μετρά τρείς νίκες και μια ισοπαλία. Χαρακτηριστικό και των τριών παιχνιδιών ότι το Σαν Μαρίνο έμεινε στο μηδέν επιθετικά και ότι όλα τα παιχνίδια παρουσίασαν under 2.5.

Εκτίμηση:

Η χαλαρότητα που πιθανότατα θα επιδείξει η Εσθονία στην αναμέτρηση ίσως αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για το Σαν Μαρίνο να σκοράρει. Το goal/goal πληρώνει 2.62 και αξίζει το ποντάρισμα μας.

Μονό αποδεκτό:

21:45 Σαν Μαρίνο – Εσθονία: Goal/Goal|| 2,62 @ 30 Units

Previous Article

League B Group C: Γλιτώνει τα χειρότερα η Φινλανδία

Next Article

League A Group C: Ψάχνουν αντίδραση Αγγλία και Γερμανία