10 Δεκεμβρίου, 2023
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

League B Group C: Γλιτώνει τα χειρότερα η Φινλανδία

Φινλανδία

Η αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαυροβούνιο και την Φινλανδία ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του Group C, της League B του Nations League. Στο άλλο παιχνίδι η πρωτοπόρος Βοσνία αντιμετωπίζει τη Ρουμανία. Ο President αναλύει τις αναμετρήσεις.

Χωρίς ενδιαφέρον για την κορυφή του ομίλου τα σημερινά παιχνίδια, αφού η Βοσνία έχει εξασφαλίσει την πρωτιά. Αντίθετα, Φινλανδία και Ρουμανία δίνουν μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης και του υποβιβασμού στη Ligue C. Ρυθμιστής της κατάστασης το Μαυροβούνιο.

(21:45) Μαυροβούνιο – Φινλανδία

Αρκετά καλή μπορεί να χαρακτηρισθεί η παρουσία του Μαυροβουνίου στα παιχνίδια του Ιουνίου. Ωστόσο, η υπόθεση της πρωτιάς στον όμιλο τελείωσε στο παιχνίδι της Παρασκευής στη Βοσνία, αφού ηττήθηκε με 1-0. Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Ωστόσο, η ανωτερότητα των Βόσνιων ήταν εμφανής μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια έφτασαν στην νίκη.

Απόψε το Μαυροβούνιο δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο, αφού ακόμα και αν ηττηθεί και την ίδια ώρα η Ρουμανία επικρατήσει της Βοσνίας, υπερτερεί των Ρουμάνων στην ισοβαθμία. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι Μαυροβούνιοι στα πέντε τελευταία τους εντός έδρας επίσημα παιχνίδια μετρούν μια νίκη, μια ήττα και τρείς ισοπαλίες.

Κάκιστη μέχρι τώρα η εικόνα των Φινλανδών, που έμειναν από νωρίς πίσω στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Εξαίρεση αποτέλεσε το παιχνίδι κόντρα στο Μαυροβούνιο, στον πρώτο γύρο, όπου και επικράτησαν με 2-0. Ωστόσο, αυτή ήταν και η μοναδική τους νίκη μέχρι τώρα στον όμιλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παίζουν σήμερα για τη νίκη, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να περιμένουν καλά νέα από τη Ρουμανία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Φινλανδία έχει ηττηθεί και στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα στο Nations League, ενώ απόψε δίνει για πρώτη φορά παιχνίδι εκτός έδρας κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Εκτίμηση:

Η Φινλανδία διαθέτει ένα αρκετά καλό σύνολο και δύσκολα θα ηττηθεί στο Μαυροβούνιο. Άλλωστε, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, μεταξύ των δυο ομάδων, ακόμα και σε άσχημη περίοδο οι Φινλανδοί έχουν την υπεροχή. Το X2 & Under 3.5 το συναντάμε στο 1.80.

(21:45) Ρουμανία – Βοσνία

Σημάδια βελτίωσης παρουσίασε η Ρουμανία στο τελευταίο της παιχνίδι, κόντρα στη Φινλανδία, αποσπώντας τελικά το βαθμό της ισοπαλίας. Φυσικά, ο βαθμός αυτός δεν ήταν αρκετός για να την ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του ομίλου. Οι άσχημές εμφανίσεις του Ιουνίου έχουν φέρει τους Ρουμάνους σε πολύ δύσκολη θέση, αφού ακόμα και αν επικρατήσουν απόψε θα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα της άλλης αναμέτρησης του ομίλου.

Από την άλλη πλευρά η Βοσνία μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Μαυροβουνίου εξασφάλισε και μαθηματικά της πρώτη θέση στον όμιλο και φυσικά την άνοσο στη League A. Απόψε δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο, κάτι το οποίο δίνει την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο μέχρι τώρα στη διοργάνωση.

Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί ακόμα δυο φορές επί ρουμανικού εδάφους, με τους γηπεδούχους να επικρατούν και τις δυο, χωρίς μάλιστα να έχουν δεχθεί γκολ.

Εκτίμηση:

Η βελτίωση της Ρουμανίας στον αγωνιστικό χώρο είναι αρκετά μεγάλη. Ωστόσο. από την άλλη έχουμε μια Βοσνία, που ήταν αρκετά σταθερή κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και δύσκολα θα κάνει παραχωρήσεις. Πρώτη επιλογή το goal/goal στο 1.90, που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα.

Μονό αποδεκτό:

21:45 Μαυροβούνιο – Φιναλνδία: Χ2 & Under 3.5|| 1.80 @ 30 Units

21:45 Ρουμανία – Βοσνία: Goal/Goal|| 1.90 @ 30 Units

Previous Article

League C Group C: Χωρίς να κουραστεί η Σλοβακία

Next Article

League D Group B: Αγγαρεία για Εσθονία