22 Ιουνίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Βέλγιο: Ευκαιρία για την Εουπεν

Την απόστασή της από τις τελευταίες θέσεις θα αυξήσει η Εουπεν αν πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της ουραγού Σεράινγκ. Ανάλυση από τον Παναγιώτη Τζαμπαζλή.

Στην παράταση κέρδισε τελικά η Γκενκ την Αντερλεχτ και έτσι η επιλογή στην τελευταία πρόταση, δεν είχε επιτυχία. Συνέχεια με το πρωτάθλημα του Βελγίου, καθώς η Σεράινγκ θα αντιμετωπίσει την Εουπεν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

19:30 Σεράινγκ – Εουπεν

Ξεκάθαρος ο στόχος και των δύο στη φετινή σεζόν, καθώς θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Από την μία, η Σεράινγκ είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η παρουσία της είναι τραγική και δίκαια είναι σε αυτή τη θέση, καθώς στο γήπεδό της, δεν πήρε καμία νίκη στα οκτώ πρώτα παιχνίδια της.

Πιο συγκεκριμένα, πήρε μία ισοπαλία και γνώρισε την ήττα στις άλλες επτά αναμετρήσεις. Θα πρέπει πλέον να κάνει μεγάλη αντεπίθεση για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι.

Η απόστασή της από τις θέσεις της παραμονής είναι στους πέντε πόντους. Με νίκη σε αυτό το ματς θα την μειώσει στους δύο και όλα θα αλλάξουν.

Η Εουπεν από την πλευρά της λόγω της καλής επίθεσής της, έχει πάρει κάποια παιχνίδια. Παρόλα αυτά, μπροστά της έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει τεράστια βαθμολογική ανάσα σε περίπτωση νίκης.

Σίγουρα, εκτός έδρας δεν είναι τόσο αποτελεσματική. Παρόλα αυτά, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, έχει δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό της αντιπάλου της.

Αλλωστε, σε περίπτωση ήττας, θα μπει για τα καλά σε περιπέτειες πριν από το τέλος του έτους. Αντίθετα, αν πάρει το αποτέλεσμα, έχει την ευκαιρία να αλλάξει όλη τη ψυχολογία της.

Εκτίμηση:

Τραγική είναι η παρουσία της Σεράινγκ, ειδικά στο γήπεδό της. Η Εουπεν στην επίθεσή της έχει τις λύσεις. Περισσότερη ασφάλεια στην επιλογή του διπλού σε draw no bet στο εξαιρετικό 1.85.

Μονά Αποδεκτά:

19:30 Σεράινγκ – Εουπεν 2 (DNB) || 1,85 @ 20 Units

Previous Article

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Με πολλές αλλαγές

Next Article

Δύσκολα θα αντέξει στην Τουρκία