29 Νοεμβρίου, 2023
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Βέλγιο: Προβάδισμα για την Γκενκ

Δράση στο θεσμό του Κυπέλλου στο Βέλγιο και η Γκενκ έχει το προβάδισμα απέναντι στην Αντερλεχτ. Ανάλυση από τον Παναγιώτη Τζαμπαζλή.

Τέλος το Παγκόσμιο Κύπελλο και δειλά – δειλά τα πρωταθλήματα θα επιστρέψουν με τις διοργανώσεις των Κυπέλλων. Στο Βέλγιο η Γκενκ θα αντιμετωπίσει την Αντερλεχτ.

21:45 Γκενκ – Αντερλεχτ

Καθόλου καλή δεν είναι η παράδοση της Γκενκ απέναντι στην Αντερλεχτ. Σε 51 αναμετρήσεις εντός έδρας, πήρε μόλις 13 φορές τη νίκη. Στο τελευταίο τους παιχνίδι όμως, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 1-0 για το πρωτάθλημα.

Στη φετινή σεζόν όμως, είναι απίστευτη. Είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος με δέκα πόντους απόσταση από τους διώκτες της. Εχει ένα απίθανο σερί με 16 ματς χωρίς ήττα, καθώς στα 15 από αυτά πήρε και τη νίκη.

Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου, αντιμετώπισε τη Βέστερλο και επικράτησε με 1-0. Δεν έχει υποχρεώσεις για την Ευρώπη και θα συγκεντρωθεί απόλυτα στους δύο αυτούς στόχους.

Η επιστροφή στο πρωτάθλημα είναι απέναντι στην Κόρτραϊκ και στόχος της είναι φυσικά να κρατήσει τον καλό της ρυθμό και να πάρει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση μέσω του Κυπέλλου.

Ακρως αντίθετη η κατάσταση στην ΑΝτερλεχτ. Υστερα από αρκετά χρόνια, δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει τον τίτλο. Είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας και ρεαλιστικός στόχος είναι η οκτάδα.

Το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση που θα σώσει τη χρονιά, αν υπάρξει επιτυχία. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν προϊδεάζει για κάτι τέτοιο, καθώς το επίπεδό της, έχει πέσει αρκετά.

Εκτίμηση:

Σε τρομερή κατάσταση είναι η Γκενκ. Ταυτόχρονα η Αντερλεχτ έχει απογοητεύσει με την παρουσία της φέτος και στα μεγάλα παιχνίδια, έδειξε… λίγη. Ποντάρισμα στην φόρμα των γηπεδούχων στο εξαιρετικό 1.80.

Μονά Αποδεκτά:

21:45 Γκενκ – Αντερλεχτ 1 || 1,80 @ 20 Units

Previous Article

Πρώτος εναντίον τελευταίου στη Νεάπολη

Next Article

Με αύρα νέας εποχής και κόντρα την παράδοση οι Αγρινιώτες