26 Φεβρουαρίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Allsvenskan: Εκτός φόρμας η Νόρκεπινγκ

Νόρκεπινγκ

Δυο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της αγωνιστικής στην Allsvenskan της Σουηδίας. Στην πιο ενδιαφέρουσα η Νόρκεπινγκ φιλοξενεί την Γκέτεμποργκ. Ο President αναλύει την αναμέτρηση και κρατά στοιχηματικές επιλογές.

Παραδοσιακά. όπως κάθε Δευτέρα βραδάκι οι Σουηδοί παίζουν μπαλίτσα. Έτσι συμβαίνει και σήμερα με δυο σημαντικές αναμετρήσεις. Φυσικά, το παιχνίδι της Νόρκεπινγκ κόντρα στην Γκέτεμποργκ παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, λόγω ονομάτων, όμως και το Βάμπεργκς – Χάμαρμπυ που όμως δύσκολα μπορεί να μας δώσει στοιχηματική επιλογή.

(20:00) Νόρκεπινγκ – Γκέτεμποργκ

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η Νόρκεπινγκ δεν μπορεί να ακολουθήσει τους μεγάλους της κατηγορίας. Αυτό φάνηκε και στα παιχνίδια κόντρα σε βατούς αντιπάλους, αλλά και στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στη Μάλμε, από την οποία ηττήθηκε με 2-0, εντός έδρας.

Πλέον έχει μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά και σήμερα έχει μπροστά της ένα θεωρητικά πιο εύκολο αντίπαλο. Ωστόσο, το ότι μετρά έξι διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη είναι ένας αρνητικός παράγοντας. Στα θετικά η έλλειψη ουσιαστικών απουσιών.

Δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι που δεν καταφέρνει να κερδίσει η Γκέτεμποργκ, που έμεινε στο 1-1, με την Μιάλμπι, εντός έδρας. Βαθμολογικά είναι ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως με ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα μπορεί να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις.

Εκτός έδρας πάντως είναι ή του ύψους ή του βάθους φέτος, με τρείς νίκες και τέσσερις ήττες, χωρίς να έχει ακόμα ισοπαλία. Αρνητική η παράδοση στην έδρα της Νόρκεπινγκ, την τελευταία δεκαετία με έξι ήττες σε έντεκα αναμετρήσεις. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως στα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Εκτίμηση:

Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση, παρότι οι εταιρίες δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στη Νόρκεπινγκ. Οι αμυντικές δυσλειτουργίες των ομάδων, κάνουν πιο ελκυστικό το Over 2.5 στο 1.85, που έχει την ίδια απόδοση με τον άσο, που καλό θα είναι να τον αποφύγουμε.

Μονά Αποδεκτά:

20:00 Νόρκεπινγκ – Γκέτεμποργκ: Over 2.5 || 1,85 @ 30 Units

Previous Article

MLS: Επιστρέφουν στις νίκες οι Γκάλαξι

Next Article

Βικτόρια Πλζεν – Ελσίνκι: Γκολ στη ρεβάνς