25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Η έδρα θα παίξει τον ρόλο της

Καλημέρα σε όλους

Η χθεσινή ημέρα έκλεισε με απόλυτο καθώς η Βόλφσμπουργκ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και έδωσε συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα νικώντας με 2-0 την Χέρτα Βερολίνου εντός έδρας.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας αν και τα χρειάστηκε η Μπρέντφορντ πήρε την 2η σερί της νίκη ενάντια στην μαχητική Στόουκ. Στο 1ο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ανέβασε στροφές και πήρε την πολυπόθητη νίκη. Πληρώνοντας παράλληλα την επιλογή του άσσου που είχαμε επιλέξει.

Συνεχίζουμε σήμερα ευελπιστώντας να συνεχίσουμε το καλό σερί μας.

14:00 Μονακό – Μπρεστ

Η Μονακό βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 52 βαθμούς (μόλις -6 από την πρωτοπόρο Λιλ) σε 26 αγωνιστικές. Μετράει 16 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες με απολογισμό 54-37. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει 4 νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τεράστια νίκη ενάντια στην Παρί Σεν Ζερμέν με 0-2 εκτός έδρας. Ο στόχος της φυσικά είναι το πρωτάθλημα και φέτος ο τίτλος είναι αρκετά αμφίρροπος καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δώσει δικαιώματα. Δεν παύει όμως να είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο.

Η Μπρέστ είναι στην 13η θέση του πρωταθλήματος με 31 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές. Μετράει 9 νίκες 4 ισοπαλίες και 13 ήττες με απολογισμό 39-47. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια δεν τα πηγαίνει καλά καθώς έχει 2 ήττες 2 ισοπαλίες και μόλις μια νίκη. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την ισχυρή Λυών με 2-3 εντός έδρας.

Εκτιμώ πως η Μπρέστ είναι σκληρό καρύδι και δεν θα πέσει αμαχητί. Ωστόσο η Μονακό βρίσκεται σε τρομερη κατάσταση και με ψυχολογία στα ύψη. Πιστεύω πως θα νικήσει αλλά ο άσσος είναι χαμηλά στο 1,50 γι’ αυτό το  συνδυάζω με Over 1,5.

 21:45 Ρόμα – Μίλαν
Η Ρόμα
βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές. Μετράει 13 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες με απολογισμό 47-35. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της έχει 3 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Μπενεβέντο εκτός έδρας. Διαθέτει την καλύτερο έδρα στο πρωτάθλημα  με 9 νίκες και 3 ισοπαλίες. Είναι επίσης η μοναδική αήττητη ομάδα εντός έδρας.

Η Μίλαν δεν είναι στα καλύτερα της. Μεσοβδόμαδα τα χρειάστηκε για να περάσει την επόμενη φάση του Europa League με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Με δυο ισοπαλίες πέρασε στην επόμενη φάση. Να τονίσω πως και στα 2 παιχνίδια ο Ερυθρός δέχθηκε κόκκινη κάρτα, παρόλα αυτά η Μίλαν δεν κατάφερε να τον κερδίσει.
Στο πρωτάθλημα έχει υποχωρήσει στην 2η θέση με 49 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές. Μετράει 15 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες με απολογισμό 45-28. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της έχει 3 ήττες και 2 νίκες. Φαίνεται πως έχει ξεμείνει από ενέργεια και σιγά σιγά υποχωρεί στην βαθμολογία. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 0-3 από την συμπολίτισσα Ίντερ με 0-3.

Εκτιμώ πως η Ρόμα είναι το φαβορί δικαίως σε αυτό το ματς. Εϊναι η καλύτερη ομάδα στην έδρα της και ταυτόχρονα αήττητη. Πιστεύω πως θα πάρει μια πολύ σημαντική νίκη που θα της δώσει το προβάδισμα για την 4άδα που οδηγεί στο ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Συνοπτικά:

Μονό:

14:00 Μονακό – Μπρεστ-> 1 & Over 1,5 || 1,85 @ 35 Units

Μονό:
21:45 Ρόμα – Μίλαν-> 1 || 2,30 @ 30 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Τρία μονά με Μ.Ο. 1,889

Next Article

Στην Λεωφόρο είναι αλλιώς