20 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Στην Λεωφόρο είναι αλλιώς

Καλημέρα σε όλους

Οι συντάκτες της ομάδας είναι και σήμερα μαζί σας.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναικό και την ΑΕΚ

19:30 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Κανάλι: Nova sports

Γήπεδο: Απόστολος Νικολαίδης
Διαιτητής: Kabakov

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 41 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές. Μετράει 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει 4 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Η ήττα ήρθε από τον Παναιτωλικό εκτός έδρας με 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν νωθρός και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ήταν τρομερός, δημιούργησε πολλές φάσεις και έχασε κλασσικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Έτσι, μοιραία δέχθηκε την 6η ήττα της σεζόν. Μεσοβδόμαδα είχε παίξει με τον ΠΑΣ πάλι στο ίδιο γήπεδο και ηττήθηκε εκ νέου με 2-1 για το κύπελλο Ελλάδος.  Διαθέτει την 3η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 16 γκολ παθητικό.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 4η θέση με 44 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές. Μετράει 13 νίκες ,5 ισοπαλίες και 5 ήττες με απολογισμό 38-27. Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει 2 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία. Είναι στο +3 από τον Παναθηναϊκό και έρχεται στο τοπικό ντέρμπι με σκοπό να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας. Βρέθηκε 0-2 αλλά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια και στο τέλος είχε τις στιγμές της να πάρει την νίκη δίχως όμως να τα καταφέρει.

Εκτίμηση:
Ο Παναθηναϊκός δείχνει χαρακτήρα στα ντέρμπι εν αντιθέτως με την ΑΕΚ που στα ντέρμπι είναι λίγη. Επιστροφή στην Λεωφόρο για τους πράσινους που εκεί είναι πολύ δυνατός. Επιλογή αποτελεί ο 1 με DNB σε απόδοση 1,80

Σύνοψη:
19:30 Παναθηναικός – ΑΕΚ -> 1 DNB  || 1,80 @ 40 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Η έδρα θα παίξει τον ρόλο της

Next Article

Με Ολλανδία, Δανία, Γαλλία