16 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Europa League με έδρα και γκολ

Καλημέρα σε όλους.


Επιστροφή στα ταμεία με δυναμικό τρόπο καθώς χθες είχαμε το απόλυτο στις επιλογές μας.
Η Μπέρνλι με την Φούλαμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και έτσι πήγε ταμείο η επιλογή του Under 2,5 στο εν λόγω ματς.
Στο δεύτερο παιχνίδι, το οποίο ήταν η αναμέτρηση για τους 16 του Champions League ανάμεσα στην Πόρτο και στην Γιουβέντους, η Πόρτο επικράτησε με 2-1 πηγαίνοντας έτσι ταμείο και την 2η χθεσινή μας επιλογή η οποία ήταν το 1Χ.

Έτσι μετά το χθεσινό μας απόλυτο περνάμε στα σημερινά μας παιχνίδια.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις από το Europa League.
Αυτές είναι οι αναμετρήσεις είναι  η μάχη της Γιούνγκ Μπόις με την Λεβερκούζεν και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν

19:55 Γιούνγκ Μπόις – Λεβερκούζεν

Η Γιούνγκ Μπόις βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μετράει 13 αγώνες δίχως ήττα έχοντας 11 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή καθώς μετράει 6 σερί νίκες με απολογισμό 19-7. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Διαθέτει ποιοτικό ρόστερ με παίχτες με πολύ καλές επιθετικές αρετές. Στο πρωτάθλημα κάνει περίπατο καθώς βρίσκεται 16 βαθμούς μπροστά από την 2η Βασιλεία. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και την καλύτερη άμυνα με απολογισμό 36-15.

Η Λεβερκούζεν δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Είναι στην 5η θέση της Bundesliga με 36 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές. Στα τελευταία 5 ματς μετράει 2 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία. Εκτός έδρας τρέχει ένα αρνητικό σερί 4 αγώνων καθώς έχει 4 ήττες με απολογισμό 2-6. Έχει ποιοτικό ρόστερ αλλά οι απουσίες είναι αυτές που την έχουν κρατήσει πίσω στους στόχους της.

Εκτιμώ πως  θα γίνει ένα παιχνίδι με γκολ και θέαμα. Συγκρούονται δύο ομάδες με επιθετικές αρετές καθώς διαθέτουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Στα μάτια μου το παιχνίδι σε θέμα σημείου είναι no bet. Ωστόσο, επιλογή αποτελεί το Over 2,5 & G/G σε απόδοση 1,90

19:55 Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 1η θέση του Ελληνικού πρωταθλήματος με 57 βαθμούς σε 22 αναμετρήσεις. Είναι στο +14 από τους δεύτερους Άρη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ οι οποίοι έχουν 43 βαθμούς. Την Κυριακή υπέστη την 1η του φετινή του ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο του Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με 2-1. Είχε κάνει μικρό ροτέισον ο Μαρτινς για το αποψινό παιχνίδι. Όμως το πλήρωσε και χτύπησε τον εγωισμό του καθώς μια ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο ποτέ δεν είναι καλοδεχούμενη. Στο δια ταύτα σήμερα έρχεται με βλέψεις να πάρει θετικό αποτέλεσμα ώστε να ταξιδέψει στην Ολλανδία με το αβαντάζ να είναι δικό του.

Η Αϊντχόφεν βρίσκεται στην 2η θέση του Ολλανδικού πρωταθλήματος με 47 βαθμούς σε 22 αναμετρήσεις. Είναι στο -6 από τον πρωτοπόρο Άγιαξ, μάλιστα με παιχνίδι περισσότερο. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την προτελευταία Ντε Χάαγκ με 2-2 εκτός έδρας. Ταξιδεύει στην Αθήνα με πλάνο να κρατήσει το μηδέν καθώς έχει τον επαναληπτικό στην έδρα της.

Εκτιμώ πως θα γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες . Ο Ολυμπιακός έρχεται από εκτός έδρα ήττα με τον Παναθηναϊκό και η Αϊντχόφεν με την εκτός έδρα ισοπαλία με την Ντε Χάαγκ. Ο Ολυμπιακός στην έδρα του είναι ισχυρός και περιμένω από τους Πειραιώτες να πάρουν προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. Έτσι, επιλογή αποτελεί ο άσσος σε απόδοση 2,25

Συνοπτικά:

Μονό:
19:55 Γιούνγκ
Μπόις – Λεβερκούζεν-> G/G & Over 2,5 || 1,90 @ 30 Units

Μονό:

19:55 Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν -> 1 || 2,25 @ 25 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Με Over 1,5

Next Article

Με Over 2,5 στο Europa