19 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Μάχη παραμονή στο Τουρφ Μουρ και η δύναμη του Ντραγκάο

Καλημέρα σε όλους

Χθες ταμείο πήγε η επιλογή του G/G & Over 2,5 στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρι καθώς η Γάλλοι πέρασαν με το εκκωφαντικό 1-4 από το Camp Nou. Στο άλλο παιχνίδι δεν τα πήγαμε εξίσου καλά καθώς η Λειψία ηττήθηκε με 0-2 από την Λίβερπουλ. Στέλνοντας έτσι την επιλογή του 1 DNB στα χασομέρια.


Περνάμε στα σημερινά μας.
Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις. Η πρώτη είναι για την 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Μπέρνλι και την Φούλαμ και η δεύτερη για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Πόρτο και στην Γιουβέντους.


Ξεκινάμε με την πρώτη χρονικά αναμέτρηση της ημέρας. Αυτή ανάμεσα στην Μπέρνλι και την Φούλαμ.

20:00 Μπέρνλι – Φούλαμ

Η Μπέρνλι βρίσκεται στην 16η θέση του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές. Μετράει 7 νίκες, 5 ισοπαλία και 11 ήττες με συνολικό απολογισμό 17-29.
Στα τελευταία πέντε της αναμετρήσεις μετράει 2 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με το εντυπωσιακό 0-3 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Είναι στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού και από την σημερινή της αντίπαλο.

Η Φούλαμ βρίσκεται στην 18η θέση του πρωταθλήματος με 18 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές.

Μετράει 3 νίκες, 9 ισοπαλίες και 11 ήττες με συνολικό απολογισμό 19-31.

Στα τελευταία πέντε της αναμετρήσεις μετράει 3 ισοπαλίες, μια νίκη και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Έβερτον με 0-2 εκτός έδρας.

Εκτιμώ πως η Φούλαμ αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες για να σώσει την παρτίδα και να μείνει κατηγορία πρέπει να κερδίσει το αποψινό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έρχονται από σπουδαίες εκτός έδρας νίκες και με καλή ψυχολογία. Μοιρασμένο το σετ όπως είναι λογικό γιατί πρόκειται για δύο ισοδύναμες ομάδες. Αναμένω να γίνει παιχνίδι με πολύ πάθος και δύναμη. Πιστεύω πως το σκορ δεν θα ξεφύγει και έτσι επιλογή αποτελεί το Under 2,5 σε απόδοση 1,75.

Περνάμε στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς, αυτό ανάμεσα στην Πόρτο και την Γιουβέντους για την φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

22:00 Πόρτο – Γιουβέντους.

Η Πόρτο είναι παραδοσιακή Πορτογαλική δύναμη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει διαρκεί παρουσία τόσο στους ομίλους όσο και στην φάση των 16. Στο πρωτάθλημα της έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία και συγκεκριμένα στο -10 από την τρομερή φέτος Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα για την ρεβάνς του Τορίνο. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή καθώς τρέχει ένα θετικό σερί 14 παιχνίδια δίχως ήττα και συγκεκριμένα 11 νίκες και 3 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Αξιόλογο είναι το γεγονός πως στα 11 από αυτά τα 14 παιχνίδια έχει σκοράρει από δύο φορές και άνω ενώ δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο καθώς έχει δεχθεί 9 τέρματα.

Η Γιουβέντους εκεί που φαινόταν να βρίσκει τα πατήματα της ήρθε η ήττα με 1-0 από την Νάπολι εκτός έδρας. Προσπαθεί να βρει σταθερότητα στο παιχνίδι της διότι μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει. Με μπροστάρη τον Κριστιάνο θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ώστε να κάνει το βήμα για την επόμενη φάση. Πράγμα διόλου εύκολο απέναντι στην παραδοσιακά καλή Πόρτο.

Εκτιμώ πως η Γιουβέντους δεν είναι σε θέση να δίνεται φαβορί στο 1,90. Ναι μεν είναι πιο ποιοτική από την Πόρτο, ωστόσο η Πόρτο είναι πιο ομάδα αυτήν την περίοδο. Με το ανάλογο ρίσκο θα πάω στο 1Χ της Πόρτο. Μην ξεχνάμε πως υπάρχει και η ρεβάνς.

Συνοπτικά:

Μονό:

20:00 Μπέρνλι – Φούλαμ-> Under 2,5 || 1,75 @ 30 Units

Μονό:

22:00 Πόρτο – Γιουβέντους-> 1X || 1,80 @ 30 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Με γκολ στα σημερινά του C.L.

Next Article

ΔΥΑΔΑ ΜΕ CHL K LALIGA