25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ιταλικό μονό και Γερμανικό Combo

Καλημέρα σε όλους.
Χθες η Τσέλσι επικράτησε με 0-1 της Τότεναμ στο ντέρμπυ του Λονδίνου πληρώνοντας παράλληλα την χθεσινή μας επιλογή. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Ζορζίνιο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι χάνοντας έτσι τον Timo Werner ο οποίος είχε κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι για να σκοράρει, δίχως όμως να τα καταφέρει.

Πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές καθώς θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις. Η πρώτη είναι για την 20η αγωνιστική της Bundesliga και συγκεκριμένα με την αναμέτρηση που ανοίγει την αγωνιστική ανάμεσα στην Χέρτα και την Μπάγερν. Επίσης, θα αναλύσουμε και θα ποντάρουμε από το ματς της Φιορεντίνα με την Ίντερ για την 21η αγωνιστική της Serie A

Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας , αυτό ανάμεσα στην Χέρτα και την Μπάγερν.

21:00 Χέρτα – Μπάγερν Μονάχου

Η Χέρτα βρίσκεται στην 15η θέση του πρωταθλήματος με 17 βαθμούς σε 19 αναμετρήσεις Μετράει 4 νίκες , 5 ισοπαλίες και 10 ήττες με απολογισμό 25 – 35. Τρέχει ένα αρνητικό σερί 5 αγώνων δίχως νίκη, παράλληλα μετράει 4 ήττες και μια ισοπαλία. Εντός έδρας έχει πανηγυρίσει 2 νίκες καθώς επίσης 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Βέρντερ Βρέμης με 1-4 εντός έδρας.

Η Μπάγερν βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος με 45 βαθμούς σε 19 αναμετρήσεις. Μετράει 14 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.  Τρέχει ένα σερί τεσσάρων νικών συνδυασμένες με όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Φαίνεται πως έχει το μομέντουμ και για το φετινό πρωτάθλημα. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 57 γκολ. Έχει σε τρομερή κατάσταση τον Robert Lewandowski ο οποίος σκοράρει κατά ριπάς.

Εκτιμώ πως η Μπάγερν θα πανηγυρίσει την 15η νίκη της στο πρωτάθλημα. Δεν περιμένω την Χέρτα να σταθεί εμπόδιο για τους Βαυαρούς. Οι τιμές του διπλού είναι όπως είναι απόλυτα λογικό στα τάρταρα. Για αυτό, συνδύασα το διπλό της Μπάγερν με Over 2,5 και να σκοράρει οποτεδήποτε στο ματς ο Lewandowski σε απόδοση 1,90

Περνάμε στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι για σήμερα. Αυτό της Φιορεντίνα και της Ίντερ.

21:45 Φιορεντίνα – Ίντερ

Η Φιορεντίνα βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος με 22 βαθμούς σε 20 αναμετρήσεις. Μετράει 5 νίκες, 7 ισοπαλίες και 8 ήττες(21-31 ο απολογισμός της στα γκολ).
Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει 2 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Τορίνο εκτός έδρας.

Η Ίντερ βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 44 βαθμούς σε 20 αναμετρήσεις. Μετράει 13 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες με τον απολογισμό της στα γκολ να είναι 49-23. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με τα 49 γκολ ενεργητικό που έχει Είναι στο -2 από την κορυφή και συμπολίτισσα Μίλαν. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα με 4-0 της Μπενεβέντο στο Μιλάνο.


Εκτιμώ πως θα γίνει ένα ανοιχτό ματς με τις δύο ομάδες να προσφέρουν καλό θέαμα και γκολ όπως μας έχουν συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Στα 9 τελευταία παιχνίδια τους με γηπεδούχο την Φιορεντίνα έχει επιβεβαιωθεί 8 φορές το αμφίσκορο καθώς άλλες 7 φορές το Over. Έτσι, επιλογή αποτελεί το Over 2,5 & G/G σε απόδοση 2,17.

Συνοπτικά:

Combo:

21:00 Χέρτα Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου-> 2 & Over 2,5 & Anytime scorer Lewandowski || 1,90 @ 35 Units

Μονό:

21:45 Φιορεντίνα – Ίντερ -> G/G & Over 2,5 || 2,17 @ 25 Units.

Καλή επιτυχία.

Previous Article

Λονδρέζικο ντέρμπι με σημείο και σκόρερ

Next Article

Δυάδα φιλοξενουμένων