29 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Λονδρέζικο ντέρμπι με σημείο και σκόρερ


Χθες η Μάντσεστερ Σίτυ επικράτησε με 0-2 της Μπέρνλι επιστρέφοντας λοιπόν το ποντάρισμα μας καθώς η επιλογή μας χθες ήταν 1 (+2)

Πάμε να αναλύσουμε και να ποντάρουμε σημείο και σκόρερ για  το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι.

22:00 Τότεναμ – Τσέλσι

Η Τότεναμ βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 33 βαθμούς σε 20 αναμετρήσεις. Μετράει 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες με τον απολογισμό της στα γκολ να είναι 34 υπέρ και 21 κατά. Προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα και συγκεκριμένα σε ισάριθμες ήττες από την Λίβερπουλ με 1-3 στην έδρα της και από την Μπράιτον με 1-0 εκτός έδρας.

Στις τελευταία της 5 αναμετρήσεις μετράει όπως προ είπα 2 ήττες, 2 νίκες και μια ισοπαλία. Έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία από τις πρώτες 4 ομάδες και την είσοδο της στο ερχόμενο Champions League. Είναι ομάδα που παρότι διαθέτει ποιοτικό ρόστερ αρέσκεται να κάνει μαζική άμυνα και να χτυπά στις αντεπιθέσεις με τον Σον και τον Κέιν.  Να αναφερθεί πως ο Κέιν δεν θα αγωνιστεί σήμερα και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Τότεναμ. Ο Κέιν και ο Σον έχουν σημειώσει από 12 γκολ ο καθένας τους φέτος , δηλαδή τα 24 από τα 34 της Τότεναμ. Επίσης, στον τομέα των ασίστ έχουν υψηλά ποσοστά καθώς ο Κέιν έχει σερβίρει 11 γκολ ( ο καλύτερος στην εν λόγω κατηγορία) και ο Σον με την σειρά του άλλα 6.

Διαθέτει την 2η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 21 γκολ παθητικό ( την καλύτερη άμυνα την έχει η Μάντσεστερ Σίτυ με μόλις 13 γκολ παθητικό). Σε αυτό βέβαια έχει παίξει ρόλο ο Ζοσε Μουρίνιο καθώς αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που θέλει σε κάθε ομάδα που προπονεί.

Για την αποψινή αναμέτρηση εκτός είναι οι: Alli ( τραυματισμός στο τένοντα), Kane(τραυματισμός στον αστράγαλο), Lo Celso(μυικός τραυματισμός) και Reguilon (μυικός τραυματισμός).

Η Τσέλσι βρίσκεται στην 7η θέση με 33 βαθμούς σε 21 αναμετρήσεις. Ισοβαθμεί με την σημερινή της αντίπαλο(έχει +12 διαφορά τερμάτων και η Τότεναμ +13). Μετράει 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες με τον απολογισμό στα γκολ να είναι 35 υπέρ και 23 κατά.

Στα τελευταία 5 παιχνίδια της μετράει 2 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία. Ακριβώς ίδιος απολογισμός με την Τότεναμ. Όμως, έχει έρθει φρέσκος αέρας έπειτα από την πρόσληψη του Τόμας Τούχελ. Σιγά σιγά μαθαίνει την ομάδα και είναι θέμα χρόνου να αναρριχηθεί στην βαθμολογία καθώς είναι ένας προπονητής που με το ρόστερ που διαθέτει μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα σε Αγγλία και Ευρώπη.

Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα με 2-0 της Μπέρνλι στο Στάμφορντ Μπριτζ. Θα μπορούσε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο αν ήταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Δείχνει σιγά σιγά τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζεται η ομάδα του. Ποιος είναι αυτός; Το 0 στην άμυνα, να έχει την κατοχή την περισσότερη διάρκεια του αγώνα, να δημιουργεί πολλές φάσεις και φυσικά το γκολ. Κράμα που είχε και στην Παρι που ήταν μια αφελής ομάδα αμυντικά και κατάφερε να την κάνει πολύ αξιόπιστη στην άμυνα.

Για την αποψινή αναμέτρηση ο Τούχελ μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίχτες της ομάδας.

Εκτιμώ πως θα γίνει ένα κλασσικό ντέρμπι Λονδίνου. Οι δύο ομάδες μας έχουν συνηθίσει να προσφέρουν ωραίο θέαμα στις αναμετρήσεις τους. Πιστεύω πως σε καλύτερο μομέντουμ βρίσκεται η Τσέλσι και με την απουσία του Κέιν που είναι σημείο αναφοράς στην Τότεναμ μας ωθεί στο διπλό που προσφέρεται στο καλοπληρωμένο 2,15. Επίσης πιστεύω πως ο Werner θα εκμεταλλευτεί τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζεται η Τσέλσι του Τούχελ και θα έχει ευκαιρίες για γκολ. Έτσι, η δεύτερη επιλογή μου είναι να βρει δίχτυα ο Werner σε απόδοση 3,20

Συνοπτικά:

Μονό:
22:00 Τότεναμ – Τσέλσι -> 2 || 2,15 25
Units

Σκόρερ:
22:00 Τότεναμ
– Τσέλσι -> Να σκοράρει οποτεδήποτε: Timo Werner || 3,20 @ 15 Units

Καλή επιτυχία.

Previous Article

Ματς χωρίς φαβορί

Next Article

Ιταλικό μονό και Γερμανικό Combo