30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

League A Group C: Ψάχνουν αντίδραση Αγγλία και Γερμανία

Τελευταία αγωνιστική στον 3ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας. Ουγγαρία και Ιταλία θα παίξουν για την πρωτιά με την Αγγλία να έχει υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία.

Καλημέρα σε όλους! Για την πρωτιά θα παίξουν Ουγγαρία και Ιταλία, για το γόητρο, Αγγλία-Γερμανία.

Επιβεβαιώθηκε η μία και μοναδική επιλογή του Σαββάτου με τον Χάαλαντ να σκοράρει ξανά, παρά την ήττα της Νορβηγίας.

(21:45) Αγγλία – Γερμανία

Όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση στην Αγγλία, νέα ήττα από την Ιταλία(1-0) και ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς γκολ. Σε πέντε παιχνίδια στο Nations League έχει δυο βαθμούς και έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ. To αποτέλεσμα αυτό την έστειλε στην δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης. Στο επίκεντρο της κριτικής ο Σάουθγκέιτ, αν και όπως όλα δείχνουν, με αυτόν θα πάει στο Μουντιάλ. Εκτός ο τιμωρημένος Γκρίλις, επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας ο Στόουνς.

Σε κακή φάση και η Γερμανία, που ηττήθηκε εντός έδρας από την Ουγγαρία. Μετά την πεντάρα στην Ιταλία, επέστρεψε στις προβληματικές εμφανίσεις και έμεινε στο μηδέν. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα με τον Χάνζι Φλικ στον πάγκο (9 νίκες, 4 ισοπαλίες). Εκτός για διάφορους λόγους οι Ρίντιγκερ, Μάρκο Ρόιζ, Νόιερ και Γκορέτσκα.

Εκτίμηση:

Πάρε την μία και χτύπα την άλλη. Σε κακή κατάσταση αμφότερες, ψάχνουν μια μεγάλα νίκη να τους ανεβάσει το ηθικό. Πιστεύω πιο εύκολα θα αντιδράσει η Αγγλία, μέσα στο Γουέμπλει. Θα ρισκάρω με τον άσο.

(21:45) Ουγγαρία – Ιταλία

Η Ουγγαρία συνεχίζει την μαγική της πορεία. Τρίτη νίκη μετά από πέντε παιχνίδια, μέσα στην Γερμανία και συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Πολύ όμορφο γκολ από τον Άνταμ Σάλαι και συνολικά πολύ καλή εμφάνιση. Αυτό μάλιστα θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του εμβληματικού αρχηγού της, όπως ανακοίνωσε λίγες μέρες νωρίτερα.

Μεγάλη νίκη για την Ιταλία, παρά τις δοκιμές και τα πολλά προβλήματα, κέρδισε 1-0 την Αγγλία και με νίκη σήμερα παίρνει (από το πουθενά) την πρώτη θέση του ομίλου. Σίριαλ με τον Ιμόμπιλε, ο οποίος τελευταία στιγμή και μετά από απαίτηση του προέδρου της Λάτσιο, Κλάουντιο Λοτίτο, έμεινε εκτός αποστολής. Δύσκολα θα αλλάξουν πολλά στην ενδεκάδα από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Εκτίμηση:

Μπροστά σε ένα ιστορικό επίτευγμα η εξαιρετική Ουγγαρία, καθώς αν δεν χάσει, κλειδώνει την πρώτη θέση. Έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της στον όμιλο και δεν μπορεί πλέον κανείς να την υποτιμήσει. Η Ιταλία είναι η μόνη που την κέρδισε και προφανώς μπορεί να το ξανακάνει, αλλά οι γηπεδούχοι αναμένεται να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Θα προτιμήσω το αμφίσκορο. Οι φιλοξενούμενοι είναι αναγκασμένοι να ψάξουν το γκολ από νωρίς και η Ουγγαρία έχει δείξει πολλάκις πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι. Ωστόσο αξίζει και ο Άνταμ Σάλαι(4.00) να σκοράρει στο τελευταίο του παιχνίδι με το εθνόσημο.

Μονά Αποδεκτά:

21:45 Αγγλία- Γερμανία : 1 || 2.50 @ 20 Units

21:45 Ουγγαρία – Ιταλία : GG || 1.95 @ 20 Units

Previous Article

League D Group B: Αγγαρεία για Εσθονία

Next Article

League C Group D: Πληρώνει καλά το over