30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Τα βάζει, αλλά και τα δέχεται η Σάλκε

Σάλκε

Ούσες αμφότερες χωρίς νίκη, Βόλφσμπουργκ και Σάλκε θα επιδιώξουν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα να γευτούν για πρώτη φορά τη νίκη φέτος. Ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος αναλύει.

Χαλό και καλημέρα! Πάμε στα δικά μας, τα… γερμανικά.

Η Γκλάντμπαχ κέρδισε, αλλά ο Χόφμαν αστόχησε στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν τα «πουλάρια», με αποτέλεσμα να επικρατήσουν της Χέρτα μόνο με 1-0 και να επιβεβαιώνονται η πρόταση της Παρασκευής (19/8) εξ ημισείας.

Εξ αρχής δύσκολο το έργο της Βόλφσμπουργκ στο Μόναχο, όμως δεν κέρδισε ούτε στην πρεμιέρα της και ψάχνει τη νίκη. Η Σάλκε γλίτωσε στο παρά… ένα την ήττα από την Γκλάντμπαχ, πήρε την ισοπαλία και πλέον πάει για το βήμα παραπάνω.

(16:30) Βόλφσμπουργκ-Σάλκε

Δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα στην Μπάγερν η Βόλφσμπουργκ. Το αντίθετο μάλιστα. Δεν απείλησε σχεδόν καθόλου, την ώρα που η ίδια έμεινε με 2-0 πίσω στο σκορ από το ημίχρονο, χωρίς εντούτοις να αλλάξει κάτι στην επανάληψη. Δέχθηκε βέβαια φάσεις, θα μπορούσε να έχει χάσει με περισσότερα τέρματα.

Προφανώς και δεν αποτελεί εύκολο εγχείρημα να σκοράρεις απέναντι στους Βαυαρούς. Θεωρητικά το έργο της για κάποιο γκολ θα γίνει ευκολότερο κόντρα στη Σάλκε. Στην πρεμιέρα της στο φετινό πρωτάθλημα, σκόραρε δις στη Βέρντερ Βρέμης, έχοντας γενικότερα παρουσία στην αντίπαλη περιοχή.

Στο πρώτο της ματς για φέτος στη «VELTINS-Arena» μετά την επιστροφή της στην Μπουντεσλίγκα, η Σάλκε δεν έμεινε με άδεια τα χέρια. Ήταν μία «ανάσα» από την ήττα, όμως το VAR την… έσωσε, διότι της έδωσε πέναλτι στο 90’+3’ για να ισοφαρίσει σε 2-2 την Γκλάντμπαχ.

Πήρε λοιπόν τον πρώτη της βαθμό για φέτος μετά την εκτός έδρας ήττα της 1ης αγωνιστικής από την Κολωνία. Μέχρι στιγμής δείχνει ότι έχει την ικανότητα να σκοράρει, ωστόσο από τη μέση και πίσω έχει ζητηματάκια. Συνεπώς μιλάμε για μία ομάδα που στα παιχνίδια της θα έχει γκολ.

Εκτίμηση:

Με την έτερη νεοφώτιστη, η Βόλφσμπουργκ δεν τα κατάφερε και αρκέστηκε στην ισοπαλία. Ελπίζει να έχει καλύτερη τύχη κόντρα στη Σάλκε. Το γκολ λογικά θα το βρει απέναντι στους «βασιλικούς μπλε», που με τη σειρά τους είναι ικανοί για να σκοράρουν στη «VOLKSWAGEN ARENA». Καταλήγουμε στο G/G & Over 2.5 στο 1.90.

Μονά Αποδεκτά:

16:30 Βόλφσμπουργκ-Σάλκε: G/G & Over 2.5 || 1.90 @ 25 Units

Δείτε επίσης:
τίτλο

Τίτλο ή παράταση στη στέψη

Καλημέρα σε όλους . Εξαιρετικά κύλησε το πρώτο παιχνίδι στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα με την Παρτίζαν να κάνει το 1-0 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει τον τέταρτο ελληνικό τελικό στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό, μετά τη […]

Αδριατική Λίγκα

Τζάμπολ στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα

Καλημέρα σε όλους και καλή στοιχηματική εβδομάδα. Έκλεισε εξαιρετικά την Κυριακή η στήλη μια ακόμα απόλυτη επιβεβαίωση στη σειρά των ελληνικών τελικών. Σήμερα έχουμε τζάμπολ και στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα, όπου Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους. […]

βγάλει

Να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. Ημέρα ελληνικού τελικού απόψε και με τη νίκη του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ματς μοιάζει ότι η σειρά θα έχει μέλλον. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο γεμάτο ΣΕΦ και θέλει να βγάλει αντίδραση και πάρει φυσικά […]

Previous Article

Σκοράρει από νωρίς η Ίντερ

Next Article

Ligue 1: Εμφύλιος στη Ναντ