30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Σκοράρει από νωρίς η Ίντερ

Ίντερ

Εντυπωσιακή η πρώτη αγωνιστική στην Ιταλία, κέρδισαν όλα τα φαβορί, με το GG και το Over να συνοδεύει τα περισσότερα παιχνίδια.

Καλημέρα σε όλους! Δεύτερη αγωνιστική στην Ιταλία με τέσσερα παιχνίδια. Τρεις επιλογές θα πάρω που έχουν να κάνουν με τα γκολ.

Εξαιρετικά μας πήγε η Πέμπτη αφού βγήκαν και οι δυο επιλογές με τα γκολ, τόσο στο Απόλλων – Ολυμπιακός, όσο και στο Ντίπρο – ΑΕΚ Λάρνακας

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα για την Ιταλία

(19:30) Τορίνο – Λάτσιο

Με σημαντικό διπλό ξεκίνησε την χρονιά η Τορίνο, αφού πέρασε μέσα από την νεοφώτιστη Μόντσα. Καλή εμφάνιση, μέτρησε η εμπειρία της και με δυο γκολ των Μίραντσκουκ και Σανάμπρια, πέρασε από μία έδρα που θα δυσκολέψει πολλές ομάδες.

Και η Λάτσιο, μπήκε με το δεξί, αν και το παιχνίδι έδειχνε να στραβώνει από νωρίς με την χαζή (μπλόκαρε την μπάλα εκτός περιοχής) κόκκινη του Λουίζ Μαξιμιάνο μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Η αριθμητική ανισορροπία αποκαταστάθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημίχρονου και με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος γύρισε το ματς(2-1).

Εκτίμηση:

Οι δυο ομάδες έδειξαν καλή εικόνα στην 1η αγωνιστική, τα δυο περσινά ήρθαν 1-1 και το αμφίσκορο φαντάζει αρκετά πιθανό. Το GG στο 1.65.

(19:30) Ουντινέζε – Σαλερνιτάνα

Δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πάρει ένα μεγάλο διπλό στο Σαν Σίρο, αλλά τελικά δέχτηκε τέσσερα γκολ και έχασε. Άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ με τον Ροντρίγκο Μπεκάο, αλλά έδειξε ανήμπορη να το διαχειριστεί και ήδη στο 15′ έχανε με 2-1.

Το πάλεψε κόντρα στην Ρόμα αλλά ήταν εμφανώς χειρότερη από την αντίπαλο της. Δεν κατάφερε να βρει γκολ αν και δημιούργησε ευκαιρίες και τελικά ηττήθηκε με 0-1.

Εκτίμηση:

Πέρυσι στο ζευγάρι είδαμε δυο διπλά και ίσως αξίζει να το ψάξουμε και απόψε. Οι γηπεδούχοι προβλημάτισαν αμυντικά και η Σαλερνιτάνα έδειξε καλή εικόνα με την Ρόμα. Δεν με έπεισαν πάντως οι φιλοξενούμενοι, αρκετά ακίνδυνοι επιθετικά, θα το αφήσω, αν και νομίζω ότι θα ανοίξουν λογαριασμό

(21:45) Ίντερ – Σπέτσια

Ζόρικη πρεμιέρα στο «Via del Mare» για την Ίντερ, αλλά βρήκε τον τρόπο να φύγει με το διπλό(1-2). Ο Λουκάκου άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά με γκολ του Ντάμφρις στο 95′, πήρε το πολυπόθητο τρίποντο. Χωρίς αλλαγές η ενδεκάδα, λογικά ξεκινούν οι ίδιοι 11.

Νίκη κόντρα στην Έμπολι για την Σπέτσια η οποία ξεκίνησε με το δεξί. Ισορροπημένη η αναμέτρηση, ήταν πολύ παθητική στο δεύτερο ημίχρονο, οπισθοχώρησε πάρα πολύ αλλά δεν το πλήρωσε. Ο κομβικός μέσος Κοβαλένκο ανέβασε στροφές και είναι διαθέσιμος, εκτός έμεινε ο Βέρντε, με τον Μαλντίνι λογικά να παίρνει την θέση του.

Εκτίμηση:

Η Ίντερ δεν έπιασε ιδιαίτερα καλή απόδοση στην πρεμιέρα, αλλά ακόμα και έτσι βρήκε τον τρόπο να πάρει την νίκη. Στην έδρα της τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και λογικά θα κερδίσει εύκολα την Σπέτσια. Δύσκολα βρίσκεις αξία, το over 1.5 στο πρώτο ημίχρονο κοντά στο 2.00.

(21:45) Σασουόλο-Λέτσε

Ήττα για την Σασουόλο με 3-0 από την Γιουβέντους, αλλά το σκόρ δεν λέει όλη την αλήθεια. Επιθετικά η ομάδα ρόλαρε καλά, δημιούργησε πάνω από 15 τελικές αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να νικήσει τον Περίν. Έχει χάσει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες αλλά συνεχίζει να επιτίθεται καλά. Θα τα βρει τα γκολ, όπως πρέπει να στρώσει και αμυντικά γιατί για την ώρα έχει μεγάλα κενά.

Παλικαρίσιο ξεκίνημα για την Λέτσε στην επιστροφή της στο Καμπιονάτο, αλλά τελικά ηττήθηκε με άσχημο τρόπο(γκολ στο 95′) από την Ίντερ. Μια χαρά στάθηκε στον αγωνιστικό χώρο, βρήκε γκολ και έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στην κατηγορία.

Εκτίμηση:

Παρά το 3-0, η Σασουόλο άξιζε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, όπως και η Λέτσε, θα μπορούσε να πάρει ακόμα και την νίκη. Με τα αν δεν γίνεται δουλειά, νομίζω θα δούμε καλό παιχνίδι με το GG και over να παίζει στο 1.95.

Μονά Αποδεκτά:

19:30 Τορίνο – Λάτσιο : GG || 1.65 @ 20 Units

21:45 Ίντερ – Σπέτσια : Over1.5 ημίχρονο || 2.00 @ 20 Units

21:45 Σασουόλο – Λέτσε : GG & over || 1.95 @ 20 Units

Previous Article

Premier League: Απόδειξη υπεροχής για την Άρσεναλ

Next Article

Τα βάζει, αλλά και τα δέχεται η Σάλκε