30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Εμπιστοσύνη σε Γκενκ και Σαρλερουά

Εντός έδρας αγώνες τόσο για την Γκενκ όσο και για την Σαρλερουά που είναι σε θέση να πάρουν τη νίκη. Ανάλυση από τον Παναγιώτη Τζαμπαζλή.

Σωστή ήταν η λογική της χθεσινής πρότασης, ωστόσο ήμασταν άτυχοι και δεν επιβεβαιώθηκε. Το goal/goal πέρασε στο ματς της Κλαμπ Μπριζ με την Ζούλτε, αλλά δεν μπήκε ένα τρίτο γκολ να μας δώσει τον διπλασιασμό και στο over.

Από το σημερινό πρόγραμμα θα με απασχολήσουν ξανά δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα του Βελγίου με… μέτριες αποδόσεις.

17:00 Γκενκ – Εουπεν

Αμεση ήταν η απάντηση της Γκενκ στην ήττα της πρεμιέρας από την Κλαμπ Μπριζ. Για την δεύτερη αγωνιστική αντιμετώπισε την Σταντάρ Λιέγης και έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο.

Μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Δέχτηκε τη μείωση, αλλά άμεσα επανέφερε το προβάδισμα στα δύο τέρματα για το τελικό 3-1.

Εχει υψηλούς στόχους στη φετινή σεζόν και το πρόγραμμα της δίνει το δικαίωμα να στοχεύει σε ένα καλό σερί αποτελεσμάτων.

Η Εουπεν στην προηγούμενη αγωνιστική έκανε τη μεγάλη έκπληξη, καθώς επικράτησε 2-1 της Κλαμπ Μπριζ. Εκτός της νίκης, η εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή και είναι δεδομένο πως το σκορ την αδικεί.

Παρόλα αυτά, στην πρεμιέρα και την εκτός έδρας παρουσία της, έδειξε τα γνωστά προβλήματά της και δύσκολα θα καταφέρει σε αυτή τη φάση να δείξει διαφορετική εικόνα.

Εκτίμηση:

Η Γκενκ παίζει… ακραία επιθετικό ποδόσφαιρο, ειδικά στην έδρα της. Η Εουπεν αμυντικά… πονάει και για το λόγο αυτό θα επιλέξω τον άσο συνδυαστικά με το over 2.5 στο 1.75.

19:15 Σαρλερουά – Οστάνδη

Πολύ καλή είναι η παρουσία της Σαρλερουά στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Στην 1η ξεπέρασε με πολύ άνετο τρόπο το εμπόδιο της Εουπεν, καθώς επικράτησε με 3-1.

Στο δεύτερο παιχνίδι της όμως, είχε σίγουρα πολύ πιο δύσκολο αντίπαλο. Στην έδρα της Ουνιόν είχε καλή παρουσία, αλλά λύγισε με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-0 και να μην καταφέρει να σκοράρει και να πάρει κάτι από το ματς.

Περίπου ανάλογη είναι και η πορεία της Οστάνδης έως τώρα. Γνώρισε την ήττα με 2-0 στην πρεμιέρα από την Αντερλεχτ. Ένα αποτέλεσμα που είναι εντός προγράμματος και δεν άλλαξε τίποτα στους στόχους της.

Αντίθετα, για την δεύτερη αγωνιστική, πραγματοποίησε σπουδαίο ματς και πήρε τεράστιας σημασίας νίκη με 2-1 επί της Μαλίν.

Εκτίμηση:

Το μεγάλο όπλο της Σαρλερουά φέτος, θα είναι η έδρα της. Εκεί ποντάρει για να φτάσει στους στόχους της. Κάτι που δεν ισχύει σίγουρα για την εκτός έδρας παρουσία της Οστάνδης. Εμπιστοσύνη στον άσο στο 1.70.

Μονό αποδεκτό:

17:00 Γκενκ – Εουπεν 1 & Over 2.5 || 1.75 @ 20 Units

19:15 Σαρλερουά – Οστάνδη 1 || 1.70 @ 20 Units

Previous Article

Ligue 1: Δύσκολη αποστολή για Μονακό

Next Article

Premier League: Πιο έτοιμη η Τσέλσι