30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Champions League: Στο χέρι της Σέριφ

Champions League: Στο χέρι της Σέριφ

Ο 2ος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ συγκεντρώνει ενδιαφέρον. Κρίσιμοι οι αποψινές ρεβάνς μεταξύ Σάμροκ Ρόβερς – Λουντογκόρετς και Σέριφ Τίρασπολ – Μάριμπορ. O Νίκος Πέτας αναλύει τους αγώνες και καταθέτει τα προγνωστικά του.

Καλημέρα σας! Κερδισμένο το τελευταίο σημείο μας στη στήλη, με την Ρόζενμποργκ να κερδίζει την Τρόμσο, στην Α Νορβηγίας. Απόψε, κάνουμε παιχνίδι με τους αγώνες ανάμεσα σε Σέριφ – Μάριμπορ και Σάμροκ – Λουντογκόρετς, στο Champions League.

(20:00) Σέριφ Τίρασπολ – Μάριμπορ

Η Σέριφ Τίρασπολ είχε παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πέρυσι, σε ζόρικο γκρουπ με Ιντερ, Σαχτάρ και την ομάδα που σήκωσε το τρόπαιο, Ρεάλ Μαδρίτης. Ακολούθως, μετά τον αποκλεισμό της, τα πήγε καλά στις εγχώριες υποχρεώσεις της. Κατέκτησε το νταμπλ στη Μολδαβία, χωρίς να βρει αντίπαλο. Είναι με διαφορά η κορυφαία ομάδα της χώρας και αυτό της δίνει με ευκολία το εισιτήριο για τα προκριματικά. Εχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της, αν θέλει να βρεθεί και πάλι στους ομίλους της διοργάνωσης. Με ισοπαλία (0-0 εκτός) και νίκη (1-0 εντός) απέκλεισε τη Ζρίνσκι (Βοσνία) στον περασμένο γύρο. Στο πρώτο παιχνίδι, στη Σλοβενία δεν βρήκε δίχτυα, όμως το τελικό 0-0, την κάνει λογικά φαβορί για την πρόκριση, απόψε, αφού θα έχει και τον κόσμο της στο πλευρό της.

Η Μάριμπορ μπήκε στη μάχη στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού πριν από δύο εβδομάδες απέκλεισε τη Σαχτιόρ από τη Λευκορωσία. Μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο γήπεδό της, επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας, στη ρεβάνς. Κάτι ανάλογο κυνηγά και απόψε, κόντρα στη Σέριφ, αφού στο πρώτο -εντός έδρας- ματς δεν υπήρξε νικητής. Η πρωταθλήτρια Σλοβενίας ξεκίνησε με ήττα το πρωτάθλημα, αφού γνώρισε ήττα (0-3) από τη Ραντόμλιε, ενώ τη 2η αγωνιστική νίκη με 3-2 τη Γκόριτσα. Eχει ευρωπαϊκή εμπειρία, σε αυτό θα ποντάρει. Από το 2017 και ύστερα (τελευταία παρουσία σε ομίλους) έχει φτάσει μέχρι και τον 3ο προκριματικό γύρο. Δύσκολο το ζευγάρωμα, το γνωρίζει, για αυτό θα ποντάρει στην έδρα. Πολύ μαχητική η Σέριφ, μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Εκτίμηση:

Η Σέριφ είναι έμπειρη και θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της. Η Μάριμπορ γνωρίζει πως ένα εκτός έδρας γκολ δεν είναι ανέφικτο, όμως υστερεί της αντιπάλου της.

Κάνουμε ποντάρισμα στο 1 & Over 1,5 σε απόδοση 2.10, περιμένοντας η γηπεδούχος να κυριαρχήσει και τελικά να πάρει την πρόκριση.

(22:00) Σάμροκ Ρόβερς – Λουντογκόρετς

Η Σάμροκ Ρόβερς κατέκτησε τον τίτλο στην Ιρλανδία. Ακολούθως, πήρε το εισιτήριο για την προκριματική φάση του Champions League. Φέτος, είναι και πάλι πρώτη στο πρωτάθλημα, με ρεκόρ 16-4-4 και τέρματα 38-15. Τελευταίο το 1-1 με αντίπαλο την Ντροχέντα. Με χαρακτηριστική άνεση πήρε την πρόκριση από τον περασμένο προκριματικό γύρο, όπως και Σέριφ. Μετά το εντός έδρας 3-0 επί της Χιμπέρνιανς (Μάλτα) και το 0-0 στην έδρα της αντιπάλου, πήρε την πρόκριση για τον β προκριματικό. Στη Βουλγαρία τίποτα δεν πήγε καλά. Γνώρισε ήττα με 0-3 και έτσι απόψε κυνηγά ένα θαύμα. Βέβαια, είναι πιο μαχητική στην Ιρλανδία, όμως το σκορ του πρώτου αγώνα δεν της αφήνει περιθώρια. Θα ρισκάρει και όπου καταλήξει.

Η Λουντογκόρετς έφτασε σε δύο νίκες επί της Σουτγιέσκα (Μαυροβούνιο) και έτσι πήρε την πρόκριση σε αυτή τη φάση των προκριματικών. Ομάδα με μεγάλη εμπειρία και εξαιρετικούς ξένους. Έχει βέβαια, καιρό να κάνει αισθητή την παρουσία της στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, πριν από μία εβδομάδα. Στη Βουλγαρία επικράτησε με 3-0 και έτσι έγινε το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Ακολούθως, στο πρωτάθλημα μετρούσε δύο νίκες, πριν έρθει ισόπαλη (2-2) με την ΤΣΣΚΑ στη Σόφια. Στόχος η πρόκριση, απόψε, ενώ έχει κάνει τη… μισή δουλειά. Αν κάνει τα βασικά, θα προκριθεί.

Εκτίμηση:

Η Σάμροκ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Ψάχνει γκολ και όχι μάλιστα ένα, για να έχει πιθανότητες. Η Λουντογκόρετς επικράτησε με 3-0 στο πρώτο ματς και τώρα με γκολ, λογικά, κλειδώνει την πρόκριση.

Ποντάρουμε στο Over 2,5 σε απόδοση 2.10, σε ένα ματς στο οποίο η γηπεδούχος είναι αναγκασμένη να ρισκάρει και να ανοιχτεί. Δεν αποκλείεται να έχουμε ψηλό σκορ.

Μονά Αποδεκτά:

20:00 Σέριφ Τίρασπολ Μάριμπορ: 1 & Over 1,5 || 2.10 @ 20 Units

22:00 Σάμροκ Ρόβερς Λουντογκόρετς: Over 2,5 || 2.10 @ 10 Units

Δείτε επίσης:
τίτλο

Τίτλο ή παράταση στη στέψη

Καλημέρα σε όλους . Εξαιρετικά κύλησε το πρώτο παιχνίδι στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα με την Παρτίζαν να κάνει το 1-0 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει τον τέταρτο ελληνικό τελικό στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό, μετά τη […]

Αδριατική Λίγκα

Τζάμπολ στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα

Καλημέρα σε όλους και καλή στοιχηματική εβδομάδα. Έκλεισε εξαιρετικά την Κυριακή η στήλη μια ακόμα απόλυτη επιβεβαίωση στη σειρά των ελληνικών τελικών. Σήμερα έχουμε τζάμπολ και στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα, όπου Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους. […]

βγάλει

Να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. Ημέρα ελληνικού τελικού απόψε και με τη νίκη του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ματς μοιάζει ότι η σειρά θα έχει μέλλον. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο γεμάτο ΣΕΦ και θέλει να βγάλει αντίδραση και πάρει φυσικά […]

Previous Article

Βικτόρια Πλζεν – Ελσίνκι: Γκολ στη ρεβάνς

Next Article

Champions League: Δεν είναι καταδικασμένη η Πιούνικ