30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Αγιαξ – Μπενφίκα: Πρόκριση με γκολ για τους Ολλανδούς

Όλα ανοιχτά παραμένουν για Αγιαξ και Μπενφίκα με τη μάχη τους στην Ολλανδία να κρίνει και το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

«Ζημιά» έπαθε η Σταντάρ Λιέγης εντός έδρας στην αναμέτρησή της με την Σεράινγκ και έτσι δεν επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη για τη νίκη της στην τελευταία πρόταση της Κυριακής. Το ταμείο παραμένει στο θετικό όμως και επιστρέφουμε μετά το χθεσινό ρεπό με την κορυφαία διοργάνωση του Champions League και την αναμέτρηση του Αγιαξ με την Μπενφίκα στην Ολλανδία.

22:00 Αγιαξ – Μπενφίκα

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό ήταν το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Πορτογαλία όπου αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα Αγιαξ και Μπενφίκα να παλέψουν στη ρεβάνς της Ολλανδίας για την πρόκριση από την ίδια αφετηρία.

Ο «Αίαντας» προηγήθηκε δύο φορές στο πρώτο ματς αλλά οι «αετοί» της Λισαβόνας είχαν τις απαντήσεις και ισοφάρισαν σε ισάριθμες περιπτώσεις.

Το τελικό αποτέλεσμα ίσως αδικεί τον Αγιαξ που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς. Από τη στιγμή που δεν το έκανε όμως, αναζητά τη νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση.

Το τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι δείχνουν περισσότερο ευάλωτοι αμυντικά και αυτό φάνηκε στις νίκες με 3-2 τόσο απέναντι στην Βάαλβικ όσο και απέναντι στην Καμπούρ για το πρωτάθλημα.

Προτεραιότητα σε αυτή τη φάση φυσικά και είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League και εκεί κεντρίζει το ενδιαφέρον του.

Η Μπενφίκα από την πλευρά της έχοντας μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου επίσης δεν έχει τίποτα άλλο να την επηρεάζει και στρέφει αποκλειστικά το ενδιαφέρον της στο ματς αυτό.

Προέρχεται από την τεράστια γκέλα εντός έδρας με 1-1 απέναντι στη Βιζέλα ωστόσο λίγο την πείραξε αυτό αφού το μονο που θέλει είναι η υπέρβαση απέναντι στον Αγιαξ.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν απουσίες και με τους Τάντιτς και Αλέρ στην επίθεση δείχνουν πως μπορούν να σκοράρουν αρκετές φορές σε οποιαδήποτε άμυνα.

Από την Μπενφίκα σημαντικές είναι οι απουσίες των επιθετικών Σεφέροβιτς και Γιάρεμτσουκ που σίγουρα θα έδιναν κάποιες λύσεις παραπάνω.

Ο Αγιαξ θα προσπαθήσει να καθαρίσει όσο νωρίτερα μπορεί την πρόκριση και να σκοράρει αρκετές φορές για να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αμυντικά έδειξε πως έχει κενά τα οποία η Μπενφικα μπορεί να τα εκμεταλλευτεί και να σκοράρει. Στο τέλος όμως, θεωρώ πως ο Αγιαξ θα χαμογελάσει και έτσι θα επιλέξω τη νίκη του μαζί με το over.

Μονό αποδεκτό:

22:00 Αγιαξ – Μπενφίκα 1 & Over || 1,70 @ 20 Units

Previous Article

Προγνωστικά Euroleague: Παιχνίδι πόντων στην Λιθουανία

Next Article

Θα ξενυχτίσουμε στο Old Trafforf