29 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με τρομερή παράδοση η Σταντάρ Λιέγης

Να καθαρίσει και μαθηματικά με την παραμονή της θέλει η Σταντάρ Λιέγης που υποδέχεται την Σεράινγκ στο τοπικό ντέρμπι.

Επιστροφή στο… απόλυτο μετά το διάλλειμα της Παρασκευής. Στην χθεσινή πρόταση η Τραμπζονσπόρ έστω και αν δυσκολεύτηκε, επικράτησε 4-2 της Γκιοζτέπε και επιβεβαίωσε τον άσο στο 1.60. Από εκεί και πέρα, η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε άνετα 3-1 της Οστάνδης εκτός έδρας και μας έδωσε το εξαιρετικό 1,90 στο στοίχημα της νίκης της μαζί με το over.

Από το σημερινό πρόγραμμα την τιμητική του έχει το Βέλγιο όπου υπάρχει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Σταντάρ Λιέγης και Σεράινγκ σε μία αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει πολλά. Από εκεί και πέρα δεν θα ασχοληθώ με κάποια άλλη αναμέτρηση. Δεν θέλω να… πιέσω με το ζόρι αν δεν μου αρέσει κάτι και για αυτό θα πάω σε χαμηλά πονταρίσματα σήμερα.

22:00 Σταντάρ Λιέγης – Σεράινγκ

Μόνο μαθηματικές είναι οι πιθανότητες πλέον της Σταντάρ Λιέγης να μπει σε περιπέτειες. Για το μέγεθος του ονόματός της όμως, είναι αναγκασμένη να τις αποκλείσει και αυτές όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αντιμετωπίζει στο τοπικό ντέρμπι την Σεράινγκ και μπορεί ταυτόχρονα να βυθίσει και την αντίπαλό της ακόμα περισσότερο.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στα μπαράζ παραμονής έχοντας απόσταση επτά πόντων από την θέση της παραμονής και με ματς λιγότερο.

Ετσι με θετικό αποτέλεσμα θεωρητικά θα μπουν για τα καλά στη διεκδίκηση του στόχου τους. Παρόλα αυτά, η εικόνα που δείχνει δεν προϊδεάζει σε τίποτα για κάτι τέτοιο.

Προέρχεται από την ήττα με 5-0 στην έδρα της από την Κλαμπ Μπριζ και γενικότερα μετράει πέντε σερί ήττες χωρίς να μπορέσει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Η Σταντάρ Λιέγης από την πλευρά της το τελευταίο διάστημα δείχνει καλύτερη εικόνα αμυντικά και στα δύο τελευταία της διατήρησε το μηδέν στην άμυνά της παίρνοντας μία νίκη με 1-0 και μία ισοπαλία χωρίς σκορ.

Πήρε ψυχολογία από αυτά τα δύο αποτελέσματα και απέναντί της θα βρει την… καλύτερη πελάτισσα. Σε σύνολο 14 αγώνων ανεξαρτήτως έδρας έχει 11 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Στο «Σλέσιν» σε πέντε περιπτώσεις πήρε τέσσερις φορές τη νίκη και μία έμεινε στην ισοπαλία. Όλα αυτά μαζί με την τραγική παρουσία των φιλοξενούμενων θα με οδηγήσουν στον άσο.

Μονό αποδεκτό

22:00 Σταντάρ Λιέγης – Σεράινγκ 1 || 1,85 @ 10 Units

Previous Article

Περνάει από το Τορίνο η Ίντερ

Next Article

Μετά την Αριδαία δεν υπάρχει… γη για την Καβάλα