30 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Τρεις συνεχόμενες νίκες για τη Νις

συνεχόμενες νίκες

Η Νάντη επισκέπτεται τη Νις. Όχι από επιλογή δηλαδή, απλά είναι υποχρέωσή της.. Αν μπορούσε, θα το απέφευγε θαρρώ. 3 συνεχόμενες νίκες για τους γηπεδούχους, 4 αήττητα για τη Ναντ. Ποιος μπορεί να βρει προγνωστικό? Μη φοβού! Το μέντιουμ αυτοσυγκεντρώνεται...

Καλημέρα και κουράγιο αδέρφια. Έφτασε πάλι το Σαββατοκύριακο, ένα βήμα και να’μαστε. Ζευγάρι σωστών προβλέψεων προχθές με την Τίγκρες να μας πληρώνει με το 1-1 στην έδρα της Σάντος Λαγκούνα.

Παρασκευή σήμερα με δυνατό ματσάκι της Λιγκ 1. Η Ναντ πάει να παίξει στη Νίκαια προφανώς για το Χ.

(22:00)  Νις – Ναντ

Η Νις έχει πιάσει τη 2η θέση από τα μαλλιά και δεν θέλει να την αφήσει με τίποτα. Μπορεί να είναι ισόβαθμή της η Μαρσέιγ, αλλά η καλύτερη διαφορά τερμάτων δίνει το προβάδισμα στους Νικαιώτες. Τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, με τον απολογισμό να διαμορφώνεται στο (11-4-5) δείχνουν ότι η φόρμα είναι στο ζενίθ για τους γηπεδούχους. Η 2η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος είναι η κυρίως υπαίτια για τη βαθμολογική τους θέση, κατά κοινή ομολογία. Την Κυριακή  πήγε στη Βρέστη όπου και ευτύχησε να σκοράρει απέναντι στην ομώνυμη ομάδα μόλις στο 13΄. Το ματς φάνηκε να στραβώνει στο 20΄ με την αποβολή του Σνιντερλέν για τη Νις. Το γήπεδο φυσικά έγειρε με την κατοχή να διαμορφώνεται στο 63% και τις τελικές 26 έναντι 9, όλα υπέρ της Μπρεστ. Τελικό σκορ? 0-3 και μπορούμε όλοι να σκίσουμε τα πτυχία μας και τα πονήματα προγνωστικών. Ποιος θα έβλεπε τα τελικά στατιστικά αυτού του αγώνα χωρίς το σκορ, και δεν θα έβαζε το σπίτι του πως ήρθε άσσος? Ο κόουτς Γκαλτιέ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Σνιντερλέν φυσικά, όπως και  των Λεμινά, Γιουσέφ Ατάλ οι οποίοι βρίσκονται αμφότεροι  στο Κόπα Άφρικα.

Η Ναντ τα πάει καλύτερα από πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο, και με τις τρεις συνεχόμενες νίκες του Δεκέμβρη βρέθηκε στην 9η θέση. Έχει (8-5-7) με τον τεχνικό Κομπουαρέ να παρουσιάζει ένα σύνολο που δέχεται πολύ δύσκολα γκολ φέτος. Για του λόγου το αληθές στο 1ο παιχνίδι της χρονιάς υποδεχόμενη τη Μονακό την Κυριακή, επέτρεψε στο Πριγκιπάτο μόλις μία εύστοχη τελική σε όλο το 90λεπτο. Από την άλλη πλευρά όμως επιβεβαίωσε και τη δική της φετινή δυστοκία με αναπόφευκτο αποτέλεσμα τα… κουλουράκια. Μπορεί να μην είδαμε γκολ αλλά φάγαμε γλυκάκι τουλάχιστον. Ουδέν κακόν, αμιγές καλού κύριοι. 4 οι απόντες στην Αφρικανική διοργάνωση για τους φιλοξενούμενους. Καστελέτο, Κουλιμπαλύ, Τραορέ και Σιμόν. Λείπει και ο μέσος Συπριέν με θέμα στον αστράγαλο.

?Και οι δύο αντίπαλοι είναι σε περίοδο αγωνιστικής ανάκαμψης. Η Νις έχει 3 νίκες, ενώ η Ναντ έρχεται από 4 αήττητα. Συμπέρασμα? Μισό λεπτό να ανοίξω τα κιτάπια με τα στατιστικά και θα σας πω. (Ψέματα, την τράπουλα ΤΑΡΩ ψάχνω…) Καταρχάς από το 2018 στη Νίκαια,  η Ναντ έχει πάρει 2 ισοπαλίες και μια φορά έφυγε με το κεφάλι σκυμμένο. Έτερο σημαντικό δεδομένο μας, το ότι η Νις έχει να σκοράρει στο 1ο ημίχρονο στην έδρα της από τον Οκτώβρη! Ξεκινάω λοιπόν με πρώτο σημείο το Χ ημιχρόνου. Η Ναντ στα τελευταία 5 παιχνίδια, έχει σε έκαστο άνω των 3,5 κόρνερ. Τσουπ, να και το δεύτερο σημείο μας.

Single Bet:

22:00 Νις – Ναντ: Ναντ OVER 3,5 κόρνερ || 1,70 @10 UNITS

22:00 Νις – Ναντ: ΗΤ Χ  || 2,10 @10 UNITS

Βρήκες κάποιο λάθος; Ενημέρωσε μας

?Κάντε κλικ στα παρακάτω, για εγγραφή στα κανάλια μας στο telegram.

Previous Article

Καθαρίζει με την πρωτιά η Σενεγάλη

Next Article

Σπάει την παράδοση η Φράιμπουργκ