19 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Τελικοί με ξεκάθαρο φαβορί

ξεκάθαρο

Ξεκινάνε απόψε οι τελικοί στην Α1 με τον Ολυμπιακό να είναι το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Κώστας Αμοιρίδης αναλύει τη σημερινη αναμέτρηση και κρατά δύο επιλογές.

Καλημέρα σε όλους . Ελάχιστα τα παιχνίδια σήμερα στο μπασκετικό κουπόνι, όμως ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με τους ερυθρόλευκους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου.

(21:15) Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ο φετινός Ολυμπιακός είναι το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα του ορισμού ομάδα για τη χρονιά αυτή. Ομάδα που έδιξε τρομερή συνέπεια, πήρε δύσκολες νίκες, έβγαλε συνοχή και ομαδικότητα. Μπορεί βέβαια να μην κατάφερε να κατακτήσει τη Euroleague, παρ όλα αυτά είχε όλα τα εχέγγυα. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός πέρασε μία ακόμα προβληματική χρονιά, με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Φυσικά δεν έλειψε και η αλλαγή προπονητή μεσούσης της χρονιάς με το Σερέλη να παίρνει τη θέση του Ράντονιτς. Επίσης πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Πλέον δεν είναι διαθέσιμοι οι Μπέικον, Τόμας και Γουόλτερς.

Είναι φανερό ότι στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στην επόμενη χρονιά, καθώς θέλουν από νωρίς να κλείσουν αρκετές εκκρεμότητες. Η εικόνα στους ημιτελικούς κόντρα στο Περιστέρι έδειξε τι μπορεί να κάνει φέτος η ομάδα του Σερέλη. Μέτρια εντός έδρας εικόνα, πολύ μέτρια έως κακή εκτός. Προφανώς η έλλειψη επιλογών στον πάγκο περιορίζει αρκετά και το ροτέισον. Αντίθετα ο Μπαρτζώκας είναι ξεκάθαρο ότι έχει επιλογές και εναλλακτικές από τον πάγκο, ώστε να καλύψει μία κακή εμφάνιση ενός παίκτη.

Στο κομμάτι της προϊστορίας ο Ολυμπιακός αριθμεί 13 σερί νίκες απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, παίρνοντας και τον τίτλο του φαβορί. Αν είχαμε μονό παιχνίδι, πολλά μπορούσαν να γίνουν, όμως σε μια σειρά αγωνων είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρει τον τίτλο ο Παναθηναϊκός. Επιπλέον η φετινή του εικόνα δεν προδιαθέτει για κάτι αξιόλογο, για ένα ανταγωνιστικό ζευγάρι.

Εκτίμηση:

Προσωπικά δεν βλέπω με ποιον τρόπο ο Παναθηναϊκός θα πάρει παιχνίδι από τον Ολυμπιακό. Επίσης σε ένα πρώτο ματς πιστεύω ότι μπορεί να δούμε σκληρό παιχνίδι, κυρίως από τους φιλοεξνούμενους που υστερούν ποιοτικά. Επιλογή μου το 3-0 στη σειρά σε απόδοση 1,70. Επίσης από το αποψινό ματς θα κρατήσω και το over 0.5 αντιαθλητικό φάουλ στο τίμιο 1.80.

Μονά Αποδεκτά:

21:15 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: σκορ σειράς 3-0|| 1,70 @ 20 Units

21:15 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: αντιαθλητικό φάουλ Over 0.5 || 1,80 @ 15 Units

Previous Article

Με τα γκολ την τελευταία αγωνιστική

Next Article

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ: Τελικός με γκολ