26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Τελευταία ζαριά της Ρόδεραμ στο Μπρέντφορντ για την Championship!!!

Καλημέρα με την ευχή για μεγάλα κέρδη σε όλους!

Με τον εξ αναβολής αγώνα της Μπρέντφορντ απέναντι στην Ρόδεραμ (21:00) για την Αγγλική Championship θα ασχοληθούμε στοιχηματικά σήμερα Αγία Τρίτη…Στην ουσία μένουν 2 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, Νόργουιτς και Γουότφορντ εξασφάλισαν την απευθείας άνοδο στην Premier League ενώ Μπρέντφορντ, Μπόρνμουθ, Σουόνσι και Μπάρνσλει πήραν τα εισιτήρια για τα πλέι-οφ ωστόσο μένει να δούμε και την τελική κατάταξη των ομάδων για να βγουν και τα ζευγάρια (3Χ6 και 4Χ5).

Από κει και πέρα υπάρχει και η διαβάθμιση με την Γουίκομπ στους 37 βαθμούς να έχει αποχαιρετήσει στην ουσία την κατηγορία 2 αγωνιστικές πριν το τέλος και λόγο μεγάλης διαφοράς τερμάτων, και τις Σέφιλντ Γουένσντει (39), Ρόδεραμ (39) και Ντέρμπι (43) να παλεύουν να αποφύγουν τις άλλες 2 θέσεις. Κρατούμε το γεγονός ότι η Ρόδεραμ έχει 2 αγώνες λιγότερους οπότε και μπορεί να διεκδικήσει 12 βαθμούς αρχής γενομένης από τον αποψινό της αγώνα…

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΡΟΔΕΡΑΜ

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Η εκτός έδρας νίκη επί της Μπόρνμουθ με 1-0 με το τέρμα του Εμπουεμό στο 78΄ της εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδο στα πλει-οφ για άνοδο στην Premier League. Ασφαλώς και αυτή η νίκη βοηθά την ομάδα του Τόμας Φρανκ περισσότερο στο θέμα ψυχολογίας και στην έδρα της όπου και είναι δυνατή (10-9-2) παρουσιάζεται σαν το λογικό φαβορί για να προσθέσει άλλο ένα τρίποντο αφού ο στόχος είναι η ομάδα να παραμείνει στην 3η θέση. Σίγουρα θα απουσιάζει ο κεντρικός αμυντικός Γιάνσον που αποβλήθηκε στο 50′ κόντρα στην Μπόρνμουθ ενώ τραυματίες δηλώνονται οι Ντάλσγκαρντ (Αμυντικός), Χένρι (Αμυντικός), και Ντα Σίλβα (Μέσος). Πάντως στους τελευταίους 12 αγώνες η ομάδα μετρά μόλις μία ήττα από την πρωτοπόρο Νόργουιτς με 1-0 ( 5 νίκες-6 ισοπαλίες) ενώ προέχεται από 6/7 Under 2.5 και 4/7 Goal-Goal.

ΡΟΔΕΡΑΜ: Ο αποψινός θα είναι ο 9ος συνεχόμενος αγώνας μέσα στον μήνα Απρίλιο για την Ρόδεραμ που είναι καθηλωμένη στην 22η θέση που βέβαια την οδηγεί στην διαβάθμιση. Η ομάδα του Πολ Γουόρν βγάζει κούραση, βγάζει τραυματισμούς και στην ουσία δεν μπορεί να “σηκώσει” κεφάλι και να διεκδικήσει την παραμονή. Μαθηματικά είναι μέσα στο…κόλπο αφού υπολείπεται 4 βαθμούς της Ντέρμπι και με 2 αγώνες λιγότερους αλλά η ομάδα σε αυτή την σειρά των αγώνων Απριλίου πήρε μόλις 4 βαθμούς σε σύνολο 24… Στην ουσία αν δεν πάρει βαθμολογικό κέρδος απόψε τότε θα βρεθεί σε δυσχερή θέση ενώ σημειώνουμε τον τραυματισμό και του βασικού τερματοφύλακα Σουηδού Βίκτορ Γιόχανσον όπως και του Μέσου Μάτ Κρούκς. Η Ρόδεραμ έρχεται από 7/9 Νο Goal, 6/9 Under 2.5 και 5/9 Goal 0-1 ενώ έχει σκοράρει μόλις 6 τέρματα, τα 3 στην νίκη επί της ΚΠΡ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άκρως αντίθετες πορείες για τις δύο ομάδες με την Μπρέντφορντ να “κλειδώνει” την συμμετοχή της στα πλέι-οφ ανόδου στην Premier League και την Ρόδεραμ να “προβάλει” σαν φαβορί για να πάρει τον δρόμο στην League 1. Ασφαλώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη, η Μπρέντφορντ δεν έχει άγχος και στοχεύει να κατακτήσει την 3η θέση αλλά η Ρόδεραμ είναι αυτή που καίγεται για τους βαθμούς για να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή. Λογικά ο αγώνας θα πάει περισσότερο από πλευράς Ρόδεραμ στην δύναμη αφού δεν θέλει να χάσει, η Μπρέντφορντ δεν καίγεται για την “μεγάλη” νίκη και θα προτείνουμε το Under 2.5 σε απόδοση 1.85.

Μονό (Απόδοση 1.85)
21:00 Μπρέντφορντ-Ρόδεραμ: Under 2.5 (1.85)

Previous Article

Combo «τριπλασιασμού» στην Ισπανία & ένα Funbet στο 7.20!

Next Article

Μεγάλη μάχη στο Αλφρέντο Ντι Στέφανο και πινελιά από League 2 Αγγλίας