19 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Μεγάλη μάχη στο Αλφρέντο Ντι Στέφανο και πινελιά από League 2 Αγγλίας

Καλημέρα σε όλους


Μπήκαμε πλέον στα ημιτελικά του Champions League κάτι που το αναμένουμε με μεγάλη αγωνία καθώς και τα δύο ζευγάρια είναι πολύ δυνατά. Σήμερα η Ρεάλ υποδέχεται την Τσέλσι και αύριο η Παρί Σεν Ζερμέν την Μάντσεστερ Σίτυ.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις

Ξεκινάμε:

21:00 Φόρεστ Γκριν – Μπάροου

Η Φόρεστ Γκριν βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 67 βαθμούς σε 43 αναμετρήσεις. Είναι στο +2 από την 8η Σάλφορντ, απομένοντας τρεις αγωνιστικές. Η Φόρεστ μετράει 18 νίκες, 13 ισοπαλίες και 12 ήττες με απολογισμό 54-48. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της δεν τα πηγαίνει καλά καθώς έχει 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και μια νίκη. Την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Κρόλει εκτός έδρας.

Η Μπάροου βρίσκεται στην 22η θέση του πρωταθλήματος με 46 βαθμούς σε 43 αγωνιστικές. Είναι στο +5 από την προτελευταία Σάουθεντ, όμως με ματς λιγότερο. Μετράει 12 νίκες, 10 ισοπαλίες και 21 ήττες με απολογισμό 49-56. Στα πέντε τελευταία της παιχνίδια έχει 3 σερί ήττες, μια νίκη και μια ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από την Τρανμίρ με 1-0 εκτός έδρας.

Εκτιμώ πως η Φόρεστ Γκριν είναι καλύτερη ομάδα σε όλους τους τομείς από την Μπάρρου. Θέλει να εξασφαλίσει την θέση της στην 7άδα απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα της και βρίσκεται και σε κακή κατάσταση. Επιλογή αποτελεί ο άσσος σε απόδοση 2,10

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Είναι στο -2 από την πρωτοπόρο και συμπολίτισσά Ατλέτικο Μαδρίτης. Όμως ισοβαθμεί με την Μπαρτσελόνα  η οποία έχει ματς λιγότερο. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς έχει να ηττηθεί από την 30 Ιανουαρίου όπου είχε χάσει από την Λεβάντε με 1-2. Έπειτα έχει 17 παιχνίδια δίχως ήττα και 12 νίκες. Στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στην Ισπανία έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν από τον σημερινό μεγάλο ημιτελικό αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με αντίπαλο την Μπέτις εντός έδρας.

Η Τσέλσι είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας στην Premier League με 58 βαθμούς σε 33 αναμετρήσεις. Είναι στο -4 από την 3η Λέστερ και στο +3 από την 5η Γουέστ Χαμ που την απειλεί για την 4η προνομιούχο θέση που οδηγεί στο ερχόμενο Champions League. Στα τελευταία της πέντε παιχνίδια έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα.

Εκτιμώ πως θα γίνει ένα κλειστό ματς με λίγες φάσεις. Πιστεύω πως και οι δυο ομάδες θα φυλάξουν τα νότα του κατά κύριο λόγο. Η Ρεάλ ξέρει να παίρνει τέτοια ματς, έχει και την φανέλα και την εμπειρία. Οπότε επιλογή αποτελεί το 1Χ & Under 2,5 σε απόδοση 2,07

Συνοπτικά:

Μονό:

21:00 Φόρεστ Γκριν – Μπάροου-> 1 || 2,10 @ 30 Units

Combo:
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι-> 1X & Under 2,5 || 2,07 @ 30 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Τελευταία ζαριά της Ρόδεραμ στο Μπρέντφορντ για την Championship!!!

Next Article

Champions League: Έδρα το “βοηθητικό” για την Ρεάλ ή περνά η Τσέλσι;