27 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία ο Όσιμεν

Εμβόλιμη η 14η αγωνιστική στην Ιταλία που ξεκινάει με τρεις αναμετρήσεις.

Καλημέρα σε όλους! Η ασταμάτητη Νάπολι φιλοξενεί την Έμπολι και πάει για 10η σερί νίκη στο Καμπιονάτο. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Όσιμεν που γύρισε ζεστός μετά τον τραυματισμό του.

Η Φιορεντίνα πέτυχε την τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη στην Γένοβα, βγήκε η βασική επιλογή, αλλά δεν βγήκε κόκκινη στο ντέρμπι της Ρώμης ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο.

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα για την Ιταλία

(19:30) Νάπολι – Έμπολι

Μεγάλη νίκη για την Νάπολι που πέρασε και από το Μπέργκαμο στο ντέρμπι κορυφής, με ανατροπή(1-2) κόντρα στην Αταλάντα. Δεν ήταν καλύτερη στο ματς, μπήκε δυνατά η Αταλάντα, σκόραρε, αλλά απέδειξε ξανά ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το γύρισε. 9η σερί νίκη στην Serie A, 14 στα 15 τελευταία, έσπασε το σερί η Λίβερπουλ στην τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός και σήμερα ο Κβαρατσκέλια αλλά υπάρχουν υπάρχουν λύσεις. .

Τρίτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την Έμπολι που κέρδισε 1-0 την Σασουόλο. Όλες της οι νίκες ήρθαν μάλιστα με το ίδιο σκορ. Στην 14η θέση πλέον και πήρα διαφορά ασφαλείας από την γραμμή του υποβιβασμού. Εκτός οι Ντε Βίντερ Γκράσι και ο Ντέστρο.

Εκτίμηση:

Λογικά θα κερδίσει η Νάπολι αλλά οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλά. Το θέμα είναι αν θα σκοράρει η Έμπολι η οποία έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση στην Ιταλία. Ο Ρασπατόρι έμεινε στον πάγκο με την Αταλάντα αλλά σήμερα λογικά θα ξεκινήσει βασικός. Στο 2.25 μπορεί να πονταριστεί. Στο 1.80 ο Όσιμεν οριακά αποδεκτό. Ενναλακτική το over 1.5 στο πρώτο ημίχρονο. Θα πάω με τον Όσιμεν αφού η διαφορά τους δεν είναι πολύ μεγάλη.

(21:45) Σπέτσια – Ουντινέζε

Καλή εμφάνιση για την Σπέτσια κόντρα στην Μίλαν, σκόραρε για πρώτη φορά εκτός έδρας, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. 7/7 ήττες μακριά από την έδρα της, αλλά τουλάχιστον έπιασε πειστική απόδοση. Τραυματίες οι Κοβαλένκο και Γκιάζι, επιστρέφει ο Νικολάου . 6/6 GG και over μετράει εντός έδρας!

Ντεφορμέ η Ουντινέζε που κάνει κοιλιά. Έμεινε στο 1-1 με την Λέτσε εντός έδρας και συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη. “Αργεί” να μπει στα παιχνίδι της, αυτό με την Λέτσε ήταν το έκτο που δέχεται πρώτη γκολ στα το ματς. Σημαντική η απουσία του βασικού στόπερ Μπεκάο. Αμφίβολοι οι βασικοί Ουντότζι και Μακένγκο.

Εκτίμηση:

Η Σπέτσια έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς και έρχεται από πειστική εμφάνιση κόντρα στην πρωταθλήτρια Μίλαν. Η Ουντινέζε είναι πεσμένη και δείχνει να κάνει κοιλιά. Θα πάω στο αμφίσκορο στο 1.80, το οποίο έχει βγει και στα έξι τελευταία εντός των γηπεδούχων.

Μονά Αποδεκτά:

19:30 Νάπολι – Έμπολι : Όσιμεν anytime || 1,80 @ 20 Units

19:30 Σπέτσια – Ουντινέζε : GG || 1.80 @ 20 Units

Previous Article

La Liga: Ισχυρή στην έδρα της η Ράγιο Βαγιεκάνο

Next Article

Πρόκριση για την Σαρλερουά