13 Ιουλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Πρόκριση για την Σαρλερουά

Σε δεύτερη μοίρα το Κύπελλο για την Σεράινγ και η Σαρλερουά θα το εκμεταλλευτεί. Ανάλυση από τον Παναγιώτη Τζαμπαζλή.

Χωρίς άγχος επιβεβαίωσαν το goal/goal και over στο μεταξύ τους ντέρμπι Αγιαξ και Αϊντχόφεν. Παρόλα αυτά, η Τραμπζονσπόρ, ενώ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, τελικά έμεινε στο 2-2 με την Κόνιασπορ και μου χάλασε το απόλυτο.

Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχώρισα μία αναμέτρηση από τη διοργάνωση του Κυπέλλου στο Βέλγιο.

20:30 Σεράινγκ – Σαρλερουά

Σε κάκιστη κατάσταση είναι η Σεράινγκ στη φετινή σεζόν, καθώς στο πρωτάθλημα είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της γνώρισε την ήττα.

Η κατάσταση αυτή την ανάγκασε να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και με απόσταση τεσσάρων πόντων από τις θέσεις της παραμονής.

Όπως είναι φυσικό, η διοργάνωση του Κυπέλλου έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Δεν θα δώσει ιδιαίτερη σημασία, καθώς προτεραιότητα έχει το πρωτάθλημα και το πώς θα φτάσει στο στόχο της παραμονής.

Η Σαρλερουά από την πλευρά της, γνώρισε τη βαριά ήττα με 4-1 στην έδρα της Γκενκ. Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό της αντιπάλου της και έτσι επέστρεψε άμεσα στις αποτυχίες.

Έχει σημαντική απόσταση από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Κάτι που θα της δώσει το δικαίωμα να επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στο Κύπελλο, όπου έχει την ευκαιρία να πάει παρακάτω.

Εκτίμηση:

Δικαιολογημένα είναι φαβορί στο ματς αυτό η Σαρλερουά. Εχει καλύτερο σύνολο, αλλά και πιο καθαρό μυαλό για το ματς αυτό. Θα παίξω με ασφάλεια στην πρόκρισή της στο 1.65.

Μονό αποδεκτό:

20:30 Σεράινγκ – Σαρλερουά Πρόκριση Σαρλερουά || 1,65 @ 30 Units

Previous Article

Τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία ο Όσιμεν

Next Article

Βρίσκουν γκολ Στουτγκάρδη και Χέρτα