26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με γκολ και κόντρα στο Europa

Καλημέρα σε όλους
Χθες η μέρα δεν κύλισε καθόλου καλά για την στήλη καθώς η Παρί με την Μπαρτσελόνα έμειναν στο 1-1 από το πρώτο ημίχρονο. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Λειψία δεν κατάφερε να κάνει τίποτα απέναντι στην Λίβερπουλ και έτσι ηττήθηκε με 2-0.

Πάμε στα σημερινά μας δυο παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθούμε.

19:55 Σλάβια Πράγας – Ρέιντζερς

Η Σλάβια Πράγας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μετράει 16 αγώνες δίχως ήττα και παράλληλά 13 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στο πρωτάθλημα  βρίσκεται στην κορυφή με απόσταση 11 βαθμών από την δεύτερη Σπάρτα Πράγας. Στον προηγούμενη γύρο έκανε την έκπληξη αποκλείοντας την Λέστερ. Στο πρώτο παιχνίδι στην Πράγα είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 0-0, όμως στην Αγγλία πήρε τεράστια νίκη με 0-2.

Η Ρέιντζερς βρίσκεται εξίσου σε καταπληκτική κατάσταση. Μετράει 17 σερί παιχνίδια δίχως ήττα παράλληλα μετράει 15 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 20(!) βαθμούς διαφορά από την 2η Σέλτικ. Στο προηγούμενο γύρο απέκλεισε με δύο νίκες την Αντβέρπ (3-4 εκτός και 5-2 εντός).

Εκτιμώ πως και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορούν να μας προσφέρουν ένα παιχνίδι με γκολ και θέαμα. Δεν μπλέκω με σημείο και πάω στα γκολ, με το Over 2,5 να προσφέρεται στο 2,05

22:00 Γρανάδα – Μόλντε

Η Γρανάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα λόγω τραυματισμών. Στο πρωτάθλημα είναι στην 10η θέση με 33 βαθμούς σε 26 αγωνιστικές.  Στον προηγούμενο γύρο έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Νάπολι.

Η Μόλντε κάνει τρομερά πράγματα στην Ευρώπη καθώς έχει τελειώσει το πρωτάθλημα της. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Χόφενχαιμ έπειτα από 0-2 στην Γερμανία. Είχε προηγηθεί το εντυπωσιακό 3-3 στην έδρα της.

Εκτιμώ πως η Γρανάδα είναι καλύτερη ομάδα από την Μόλντε όμως με τα προβλήματα που έχει δεν είναι για 1,60 ο άσσος της. Πάμε με το Χ2 και το φορμάρισμα της Μόλντε που θεωρώ πως μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Ισπανία

Σνυοπτικά:

Μονό:

19:55 Σλάβια Πράγας – Ρέιντζερς-> Over 2,5 || 2,05 @ 25 Units

Μονό:
22:00 Γρανάδα – Μόλντε-> X2 || 2,20 @ 15 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Επιστροφή με γκολ και κόντρα στο Uefa Champions League

Next Article

Το Europa των γκολ