29 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Επιστροφή με γκολ και κόντρα στο Uefa Champions League

Καλημέρα σε όλους

Χθες λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων απείχα. Σήμερα επιστρέφουμε με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση το Uefa Champions League.

22:00 Λίβερπουλ – Λειψία

Η Λίβερπουλ πάει από το κακό στο χειρότερο. Στο πρωτάθλημα υποχώρησε στην 8η θέση έπειτα από την νέα γκέλα στο γήπεδο της με αντίπαλο την Φούλαμ όπου ηττήθηκε με 0-1. Το Champions League είναι μια τελείως διαφορετική διοργάνωση ( μας το απέδειξε και στο ματς του 1ο γύρο που επικράτησε με 0-2). Ο μόνος στόχος της φέτος είναι το Champions League και θα τα δώσει όλα για να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί. Με πλεονέκτημα το 0-2 του πρώτου παιχνιδιού Λίβερπουλ βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση. Όμως, πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων

Η Λειψία τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται μόλις στο -2 από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκε με 0-2 σε ένα κακό (επιθετικά) παιχνίδι. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο πληρώνονται και το κατάλαβε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στο πρώτο ματς. Ταξιδεύει στο Λίβερπουλ δίχως άγχος και αυτό ίσως της βγει σε καλό.

Εκτιμώ πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμα. Βέβαια η Λίβερπουλ έχει σαφές προβάδισμα έπειτα από το 0-2 του πρώτου παιχνιδιού. Με βάση την εικόνα των δύο στα τελευταία τους παιχνίδια η Λειψία βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Λίβερπουλ.
Επιλογή αποτελεί το X2 & Over 1,5 σε απόδοση 2,00

22:00 Παρι σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα

Η Παρί σεν Ζερμέν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μετράει 8 νίκες και μόλις μια ήττα στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις. Με προίκα το 1-4 του πρώτου παιχνιδιού είναι σχεδόν με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 60 βαθμούς, μόλις στο -2 από την εντυπωσιακή και φέτος Λιλ η οποία είναι στην κορυφή με 62.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε καλή κατάσταση στο πρωτάθλημα. Είναι στην 2η θέση μόλις 3 βαθμούς πίσω απο την 1η Ατλέτικο Μαδρίτης όμως με ματς περισσότερο. Στα τελευταία 5 μετράει 4 νίκες και μια ισοπαλία. Έπειτα απο την τραγική εμφάνιση και ήττα με 1-4 από την Παρί οι Μπλαουγκράνα ανέβασαν στροφές και βρίσκονται σε καλό μομέντουμ.

Εκτιμώ πως η Παρί είναι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μόνο με ένα τεράστιο θαύμα και παράλληλα αυτοκτονία μπορεί να αποκλειστεί. Ποτέ όμως δεν λέμε κάτι πριν να είναι σίγουρο γιατί έχουμε πολλάκις δει απίστευτες ανατροπές( εδώ πιστεύω δεν μπορεί να γίνει). Αναμένω ένα παιχνίδι με γκολ και θέαμα και το σκορ να πηγαίνει ψηλά. Επιλογή αποτελει το G/G & Over 3,5 σε απόδοση 2,05

Συνοπτικά:

Combo:

22:00 Λίβερπουλ – Λειψία-> X2 & Over 1,5 || 2,00 @ 25 Units

Goalbetting:
22:00 Παρι σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα-> G/G & Over 3,5 || 2,05 @ 25 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Πρώτη επιλογή

Next Article

Με γκολ και κόντρα στο Europa