26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Γκολ και κάρτες στην «Alianz Arena»

Alianz Arena

Γερμανία-Αγγλία και Ιταλία-Ουγγαρία περιλαμβάνει η 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου, στην πρώτη κατηγορία του Nations League.

Τα φώτα στην «Alianz Arena» για το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στην Γερμανία και την Ιταλία

Κατώτερη των περιστάσεων η Σουηδία και δίκαια ήττα από την Νορβηγία. Ευτυχώς μείωσε στις καθυστερήσεις και πιάσαμε την μία από τις δυο επιλογές.

(21:45) Γερμανία-Αγγλία

Καλύτερη ήταν η Γερμανία το Σάββατο κόντρα στην Ιταλία, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη(1-1). Ενώ είχε την κατοχή , δεν μπορούσε να φτιάξει καθαρές ευκαιρίες, ωστόσο ισοφάρισε κατευθείαν μετά το 1-0 των Ιταλών, αλλά δεν κατάφερε να βρει άλλο. Στα 11 παιχνίδια χωρίς ήττα ο Χάνσι Φλικ στο ξεκίνημα του με τα πάντσερ. Ο Χάβερτς ξεκινάει αντί του Βέρνερ στην κορυφή.

Απογοητευτική η Αγγλία, ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από την Ουγγαρία. Μόνο και μόνο ότι έκανε την Ουγγαρία να μοιάζει ομαδάρα, δείχνει το τι εμφάνιση έκανε. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα μετά το χαμένο τελικό στο Euro. Να ναι καλά και ο Πίκφορντ που έκανε δυο πολύ σημαντικές επεμβάσεις.

Εκτίμηση:

Καμία δεν έπεισε ιδιαίτερα με την εμφάνιση της στο πρώτο ματς. Σίγουρα καλύτερα δείγματα για τους Γερμανούς αλλά μέχρι εκεί. Καμία δεν θάμπωσε με το επιθετικό παιχνίδι της, αλλά σήμερα τις περιμένω καλύτερες και πάω με το GG. Πιθανό να ξεπεραστεί και το όριο των καρτών. Θα κρατήσω το GG , ενώ με λιγότερα θα πάρω και over 4.5 κίτρινες στο 3.20

(21:45) Ιταλία-Ουγγαρία

Παρά την πειραματική ενδεκάδα η Ιταλία πήγε καλά κόντρα στην Γερμανία και πήρε το Χ με 1-1. Όλοι την είχαν ξεγραμμένη, ενώ με την ανακοίνωση της ενδεκάδας, το διπλό έφτασε στο 1.80. Μία νίκη στα τελευταία έξι, χωρίς νίκη στα τρία τελευταία εντός και εδώ καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες. Κάθε ματς και άλλη ενδεκάδα από το Μαντσίνι, άλλοι με την Αργεντινοί, άλλοι με την Γερμανία και άλλο απόψε.

Η Ουγγαρία έδειξε καλή εικόνα με την Αγγλία και πανηγύρισε μεγάλη νίκη. Πέρα από την έδρα την βοήθησε και η κακή εμφάνιση των Άγγλων. Αμυντικά δείχνει μεγάλη συνοχή, δεν δέχτηκε γκολ από Αγγλία, Τουρκίας, Σερβίας και Ρωσίας

Εκτίμηση:

Ερωτηματικό η Ιταλία με τόσες αλλαγές σε κάθε παιχνίδι. Η ενδεκάδα βάσει ονομάτων φαίνεται καλή, είναι άγνωστο τι συνοχή θα έχει. Οι Ούγγροι έρχονται από μεγάλη νίκη και καλή εμφάνιση αλλά εκτός έδρας δύσκολα θα αποδώσουν το ίδιο καλά. Οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους, το να σκοράρουν στο 1.83, το Χ2 στο 2.62

Μονά Αποδεκτά:

21:45 Γερμανία-Αγγλία: GG || 1.80 @ 25 Units

21:45 Γερμανία-Αγγλία: over 4.5 κίτρινες|| 3.20 @ 20 Units

Previous Article

Σε κίνδυνο Φινλανδία και Ρουμανία

Next Article

Η Βίλα Νόβα είναι πρωταθλήτρια του Χ