18 Αυγούστου, 2022
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Η Βίλα Νόβα είναι πρωταθλήτρια του Χ

Η Βίλα Νόβα

Η Σεριέ Β’ της Βραζιλίας, είναι κατ’ εξοχήν ο παράδεισος του UNDER. Τι κάνουμε όμως αν το έχει μυριστεί και ο μπουκ αυτό? Η Βίλα Νόβα μας δίνει τη λύση… Ακολουθήστε το μέντιουμ και μη φοβού!

Καλημέρα και χαρούμενη Τρίτη λατρευτοί και ψαγμένοι μου αναγνώστες. Σαρώσαμε χθες με το απόλυτο στα ματς της Λετονίας και του Αυστρία-Δανία αντίστοιχα. Κάναμε το 2 στα 2 και βέβαια με αποδόσεις άνω του διπλασιασμού. Εξάλλου σας έχω συνηθίσει θαρρώ σε τέτοιες τιμές και όχι κάτι 1,60 που κυκλοφορούν στο εμπόριο γενικά…

Θα μου πείτε κάποιοι : ΄΄δεν έχει σημασία το 1,60 και το 1,50 αρκεί να πιάνεις΄΄. Εντούτοις δεν έχω δει και κανέναν με τέτοια να πιάνει σε ποσοστό άνω του 50-60%! Επομένως να χαμε να λέγαμε αδέρφια. Όπως σας έχω ξαναπεί. Αν παίξουμε δύο μονά στο 2,40 με το ίδιο ποντάρισμα, και πιάσουμε το 1 έχουμε κέρδος.

Πάμε όμως να δούμε τι σημείο ανίχνευσα απόψε στη Β’ Βραζιλίας.

 (01:00) Βίλα Νόβα – Μπρούσκε

Αδιαμφισβήτητα η Βίλα Νόβα και η Μπρούσκε βολοδέρνουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Η Βίλα Νόβα με 3 συνεχόμενες ισοπαλίες πιάνει πλέον τους 10 βαθμούς. Με απολογισμό (1-7-2) λοιπόν, μπορούμε να τη στέψουμε βασίλισσα του Χ. Είναι ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο, ωστόσο με χειρότερη διαφορά τερμάτων. Κατά συνέπεια την βλέπουμε εντός των θέσεων υποβιβασμού. Τελευταία εκ των ισοπαλιών που προανέφερα, το 1-1 στην έδρα της Γκουαρανί. Πράγματι ένα όχι κακό αποτέλεσμα. Δείτε φάσεις και γκολ πατώντας εδώ. Μόλις 6 τελικές στο σύνολο για τους φιλοξενούμενους. Δεν ξέρω επομένως, κατά πόσο άξιζαν και το βαθμό.

Η Μπρούσκε στον αντίποδα, μία από τα ίδια. Η διαφορά βέβαια είναι ότι έχει απολογισμό (3-1-6). Αντιμετωπίζει η ομάδα με τις λιγότερες ισοπαλίες, αυτή με τις περισσότερες! Έχουμε πράγματι απέναντί μας, ένα στατιστικό εφιάλτη. Από μίνι σερί 2 ηττών έρχονται οι φιλοξενούμενοι, κάτι που δίνει το προβάδισμα φόρμας στη Βίλα Νόβα. Η τελευταία γκέλα όμως πόνεσε κιόλας. Αυτό γιατί η Μπρούσκε πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια, η Ναούτικο όμως ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση σε 2 λεπτά. Δείτε τα στιγμιότυπα κλικάροντας εδώ. Είναι αλήθεια ότι το δολοφονικό χτύπημα που έδωσε το πέναλτι στη Μπρούσκε, άξιζε 6μηνη τουλάχιστον τιμωρία. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Όπως πήγε με τις τάπες στον Αχίλλειο τένοντα ο φίλος, αν έβρισκε γεμάτα το πόδι, θα είχαμε μέχρι και αναπηρία. Θυμώνω με κάτι τέτοια και να με συγχωρείτε. Δε σου φταίει τίποτα ο άλλος να του κόψεις τη μπάλα λόγου χάρη.

Εκτίμηση:
Θα πίστευα πως με το 80% της Βίλα Νόβα στις ισοπαλίες εντός, δε θα χρειαζόταν να διαβάσω άλλο. Μετά όμως είδα τις 100% ήττες της Μπρούσκε μακριά από το σπίτι της. Πώς το προανέφερα ακριβώς? Α, ναι. Στατιστικός εφιάλτης… Ούτε με τα λίγα γκολ αξίζει να ασχοληθούμε εξάλλου με το 1,50 της απόδοσης. Θα πάω με τη φόρμα και την έδρα εδώ. Εν κατακλείδι, η Βίλα Νόβα πρέπει να πάρει αυτά τα ματς αν θέλει να σωθεί. Ο άσσος στο 2,15.

Μονά Αποδεκτά:

01:00  Βίλα Νόβα – Μπρούσκε: 1 ||2,15 @10 UNITS

Previous Article

Γκολ και κάρτες στην «Alianz Arena»

Next Article

Nations League: Με ρυθμό επιθετικά η Τουρκία απέναντι στην Λιθουανία