3 Μαΐου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Άλλος ένας «τελικός» για τον Πιερικό

Εξ αναβολής ματς για την 24η αγωνιστική της Superleague 2 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Β’ και Πιερικό σήμερα (24/3).

Καλημέρα σε όλες και όλους από το bethoop.gr. Δεν μας έκανε τη χάρη ο Λεβαδειακός χθες (23/3). Παρ’ ότι το φαινομενικά δύσκολο συνέβη και η Καλλιθέα βρήκε γκολ, «κόλλησαν» στο 1-1 και ο άσος δεν έγινε ποτέ. Σήμερα στο μοναδικό ματς της ημέρας ο Πιερικός θέλει οπωσδήποτε βαθμούς στην έδρα του ΠΑΟΚ Β’ στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Superleague 2.

Θυμίζουμε ότι βάση των νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στην Ελλάδα, η προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα είναι δυνατή στο 75% της χωρητικότητάς τους. Επίσης οι Β’ ομάδες δεν μπορούν να ανέβουν κατηγορία, αλλά ούτε και να υποβιβαστούν τα πρώτα τρία χρόνια της συμμετοχής τους.

(15:00) ΠΑΟΚ Β’ – Πιερικός

Ματς υψηλής σημασίας για τον Πιερικό που είναι στην 13η θέση και οριακά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 22 πόντους. Στο -1 από τον Απόλλωνα Λάρισας και στο -3 από τον Θεσπρωτό. Οι Κατερινιώτες νίκησαν 3-0 τα Τρίκαλα που έχουν… διαλυθεί ουσιαστικά και αντιμετωπίζουν κάθε ματς σαν «τελικό» παραμονής. Ωστόσο τα «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοσή τους είναι μεγάλα.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ Β’, αφού παίκτες ανεβοκατεβαίνουν μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας. Συνεπώς ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει καταφέρει να διαμορφώσει προσδώσει μία ομοιογένια στο σύνολο όλη τη σεζόν. Βαριά ήττα (3-0) στην Ξάνθη γνώρισαν στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους οι Θεσσαλονικείς, που είναι στην 7η θέση με 32 βαθμούς.

Πολλές και σημαντικές οι απουσίες και για τις δύο ομάδες. Για τον ΠΑΟΚ Β’ εκτίει ποινή ο Χατζηστραβός και παραμένουν τραυματίες οι Γιαξής και Κουλούρης. Ο Ταλιχμανίδης έχει υποχρεώσεις με την εθνική Ελλάδας Κ21, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τσαούση και Κουλιεράκη που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα.

Αντίστοιχα για τον Πιερικό εκτίει ποινή ο Τόσκας και είναι τραυματίες οι Σούνταρ και Φωκαΐδης. Πλήγμα με την απώλεια του Εμπουσί για το υπόλοιπο της σεζόν, στα θετικά πως εξέτισε και επιστρέφει ο Ίτσιος.

? Περίεργο και δύσκολο ματς αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Με το «μαχαίρι στα δόντια» περιμένω να δω τον Πιερικό. Άγνωστο είναι τι θα παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ Β’ λόγω του αναγκαστικού ροτέισιον. Επιλέγω λίγα γκολ σε συνδυασμό με το κίνητρο και βάζοντας την απαραίτητη κάλυψη.

Single Bets

15:00 ΠΑΟΚ Β’ – Πιερικός  : Χ2 & Under 2,5 Goals|| 2,15 @ 10 Units

Previous Article

Πορτογαλία – Τουρκία: Στα λίγα γκολ

Next Article

Η Κολομβία με το ενάμιση πόδι στο λάκκο