3 Μαΐου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ώρα ανόδου για τον Λεβαδειακό

Κομβικό είναι το εξ αναβολής ματς της 23ης αγωνιστικής της Superleague 2 ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Καλλιθέα αφού αναμένεται να ξεκαθαρίσει ή να μπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου.

Καλημέρα σε όλες και όλους από το bethoop.gr. Σε πολύ κακό φεγγάρι μετά από πολύ καιρό το περασμένο Σ/Κ με το πενιχρό 1/4 στις προβλέψεις μας. Επιστροφή σήμερα με μεγάλο ντέρμπι στο Νότιο Όμιλο της Superleague 2. Ο Λεβαδειακός «αγκαλιάζει» την κορυφή με νίκη κόντρα στην Καλλιθέα που παίζει το τελευταίο της… χαρτί για την άνοδο.

Θυμίζουμε ότι βάση των νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στην Ελλάδα, η προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα είναι δυνατή στο 75% της χωρητικότητάς τους. Επίσης οι Β’ ομάδες δεν μπορούν να ανέβουν κατηγορία, αλλά ούτε και να υποβιβαστούν τα πρώτα τρία χρόνια της συμμετοχής τους.

(15:00) Λεβαδειακός – Καλλιθέα

Πολύ μεγάλο ματς στη Λειβαδιά, με τον πρωτοπόρο του Νοτίου Ομίλου Λεβαδειακό να φιλοξενεί την Καλλιθέα. Οι Βοιωτοί απέχουν δύο βαθμούς από την δεύτερη της βαθμολογίας Καλαμάτα, έχοντας όμως κι ένα ματς λιγότερο. Επίσης είναι στο +4 από την Καλλιθέα που είναι στην 4η θέση. Η ομάδα του Βόκολου παρά την καλή της εμφάνιση όπου «κόλλησε» στην ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Επισκοπής.

Με ένα τρίποντο οι Βοιωτοί θα ξεφύγουν στην κορυφή και ταυτόχρονα θα αφήσουν την Καλλιθέα ουσιαστικά εκτός κούρσας ανόδου. Σε καλή κατάσταση ο Λεβαδειακός «διέλυσε» με 6-0 τον Ηροδότο την Κυριακή (20/3). Άφησε πίσω του και τα προβλήματα που του δημιούργησε ο κορονοϊός. Αυτά εξάλλου είχαν οδηγήσει σε αναβολή και το ματς με την Καλλιθέα.

Μόνη σημαντική απουσία ο Λιάγκας από την άμυνα για τον Λεβαδειακός που κατά τ’ άλλα είναι «πάνοπλος». Τραυματίες οι Κοντοχρήστος, Μάλτσι, Δούμτσης και αμφίβολος ο Μαρουκάκης στον αντίποδα για την Καλλιθέα, αλλά εξετισε κι επιστρέφει ο Μπουλούλης.

? Ασταμάτητος είναι στην έδρα του ο Λεβαδειακός που έχει και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Θα στηρίξω τον άσο των Βοιωτών, αλλά όχι… σκέτο αφού είναι πολύ χαμηλά. Η ποιότητα της επίθεσης της Καλλιθέας και η εικόνα της στο ματς με την Επισκοπή σε συνδυασμό με το κίνητρο της να μείνει στο «κόλπο» της ανόδου με πείθουν πως θα βρει ένα γκολ. Αφού ξεπέρασα το δίλημμα σε σχέση με το 1 & Under 3,5 -που ως κάλυψη κακό δεν κάνει- διαλέγω άσο και αμφίσκορο στο «λαμπερό» 4,25

Single Bets

15:00 Λεβαδειακός – Καλλιθέα  : 1 & Goal/Goal|| 4,25 @ 10 Units

Previous Article

Η Τολίμα δε φεύγει άνευ βαθμών από την Όνσε

Next Article

Ανώτερη σε όλα η Μινέιρο