7 Δεκεμβρίου, 2023
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Θα πάρει το ντέρμπι η Κλαμπ Μπριζ

Ντέρμπι στις Βρυξέλλες με την Κλαμπ Μπριζ να είναι σε θέση οδηγού για τη νίκη απέναντι στην Σερκλ. Ανάλυση από τον Παναγιώτη Τζαμπαζλή.

Μόλις 22 λεπτά πήρε η επιβεβαίωση στην τελευταία πρόταση. Η Αντβερπ πήρε προβάδισμα με 2-1 στο 22’ και έτσι πλήρωσε το εξαιρετικό 2.20 στο goal/goal με το over. Εκλεισε ο Αύγουστος ουσιαστικά στο μηδέν, καθώς δεν υπολογίζω τις 3 μονάδες κέρδους.

Από το σημερινό πρόγραμμα θα ασχοληθώ με τη μία αναμέτρηση του Βελγίου όπου υπάρχει το τοπικό ντέρμπι. Η Κλαμπ Μπριζ θα αντιμετωπίσει την Σερκλ Μπριζ.

21:45 Κλαμπ Μπριζ – Σερκλ Μπριζ

Σε πολύ καλή κατάσταση είναι η Κλαμπ Μπριζ τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτό γιατί στα τρία τελευταία παιχνίδια της, κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Τελευταία επιτυχία στην έδρα της Σαρλερουά, όπου επικράτησε 3-1, καθώς βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 32’ και βρήκε και δευτερο τέρμα στο 36’.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, καθάρισε το ματς καθώς έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, παραμένει πέντε πόντους μακριά από την κορυφή.

Κάτι που δεν της δίνει το… ελεύθερο να γκελάρει. Θέλει μόνο τη νίκη για να μεταφέρει την πίεση στην Αντβερπ που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εκτός είναι ο βασικός αμυντικός Σομπόλ (3/0). Από το κέντρο θα λείψει ο επίσης βασικός Λανγκ (5/1).

Η άλλη ομάδα της πόλης αντίθετα, έχει κάνει κάκιστο ξεκίνημα. Είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς στα πρώτα παιχνίδια της, πήρε μία μόλις νίκη.

Στα τέσσερα τελευταία της απέτυχε να κερδίσει, καθώς έμεινε δύο φορές στην ισοπαλία και γνώρισε την ήττα στα υπόλοιπα δύο.

Εκτός είναι ο αμυντικός Μιάνγκ (1/0). Από το κέντρο θα λείψει ο Ούτκους (2/0) όπως και οι επιθετικοί Ντεμάν (5/1) και Κέρερ (2/0).

Εκτίμηση:

Εχει βρει ρυθμό η Κλαμπ Μπριζ και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Η Σερκλ από την πλευρά της δεν έχει πείσει καθόλου με την παρουσία της. Ασος με over 1.5 στο 1.85 το ποντάρισμα.

Μονό αποδεκτό:

21:45 Κλαμπ Μπριζ – Σερκλ Μπριζ 1 & Over 1.5 || 1.85 @ 20 Units

Previous Article

EuroBasket 2022 Β’ Όμιλος: Ντέρμπι που όμως έχουν φαβορί

Next Article

Στήριγμα στους Γιάννη και Μάρκανεν