20 Ιουνίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Τελικός για Αντβερπ και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Ισόβαθμες στην κορυφή είναι Αντβερπ και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ανάλυση από τον Παναγιώτη Τζαμπαζλή.

Ατυχία στη χθεσινή πρόταση, καθώς η λογική ήταν σωστή, αλλά όχι και το αποτέλεσμα. Στο ματς της Βέστερλο με την Γάνδη το 1-3 επιβεβαίωσε το goal/goal μαζί με το over. Στο άλλο ματς όμως, η Σερκλ Μπριζ διέλυσε 4-0 την Σταντάρ Λιέγης και έτσι δεν επιβεβαίωσε και το goal/goal. Από το σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίζει η μεγάλη αναμέτρηση της Αντβερπ με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ που είναι πιθανό να κρίνει και τον τίτλο.

14:30 Αντβερπ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Δύο αγωνιστικές έμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος στο Βέλγιο. Τα πάντα είναι ανοιχτά, καθώς στην κορυφή είναι η Αντβερπ με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Η διαφορά τερμάτων είναι με τους γηπεδούχους, οπότε σε περίπτωση ισοπαλίας θα κρατήσουν την κορυφή και θα τους μένει μία νίκη για την επιστροφή στο πρωτάθλημα και το νταμπλ, καθώς έχουν κατακτήσει ήδη το Κύπελλο.

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ μετά την αποτυχία πέρσι για την κατάκτηση του τίτλου στο τέλος, έχει δεύτερη ευκαιρία. Για να τα καταφέρει πρέπει να φύγει με τη νίκη από την Αμβέρσα.

Στην τελευταία τους αναμέτρηση οι γηπεδουχοι, έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν ισχυρό προβάδισμα, καθώς γνώρισαν την ήττα με 2-0 στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ. Αντίστοιχη ευκαιρία έχασε και η Ουνιόν, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Γκενκ.

Την τελευταία αγωνιστική η Ουνιόν έχει πιο βατό έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει την αδιάφορη Κλαμπ Μπριζ, ενώ η Αντβερπ θα φιλοξενηθεί από την Γκενκ που είναι πιθανό να ζητάει το αποτέλεσμα ακόμα και για τον τίτλο.

Εκτίμηση:

Στις λεπτομέρειες και φέτος ο τίτλος στο Βέλγιο. Πέρσι η Κλαμπ Μπριζ ήταν αυτή που χαμογέλασε έναντι της Ουνιόν. Οι τελευταίοι δεν θέλουν να γίνει κάτι αντίστοιχο και φέτος. Για να το αποφύγουν, είναι αναγκασμένοι να πάρουν τη νίκη. Δεν θα έχει μεγάλο ρίσκο το ματς για τις δύο ομάδες. Λογική επιλογή ο διπλασιασμός στα 2-3 γκολ.

Μονό αποδεκτό

14:30 Αντβερπ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 2-3 γκολ || 2,00 @ 20 Units

Previous Article

Καλοπληρωμένη επιλογή στο Βερόνα-Έμπολι

Next Article

Με την εμπειρία στη Γαλλία