18 Ιουλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Σταθερή αξία η Τρέλεμποργκ

Προγνωστικά Στοιχήματος , στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ!
Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του!

Αρκετά καλά κύλησε το Σαββατοκύριακο, τόσο στη Γερμανία, όσο και στα υπόλοιπα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι από τις λογιζόμενες ως χαλαρές, αφού υπάρχουν παιχνίδια Εθνικών ομάδων. Ωστόσο μέχρι να φτάσουμε στην αυριανή ημέρα και να ασχοληθούμε μαζί τους, ας ασχοληθούμε με ένα από τα αγαπημένα μου πρωταθλήματα.

Τρέλεμποργκ – Έστερ

Μια από τις πιο σταθερές αξίες εντός έδρας είναι φέτος η Τρέλεμποργκ, που όπως λέγεται έχει ως στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Στο τελευταίο της παιχνίδι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τη Φάλκενμπεργκ. Ωστόσο, εντός έδρας παραμένει αξιόπιστη έχοντας γνωρίσει μόλις μια ήττα, διαθέτοντας παράλληλα και μια από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας.

Από την άλλη η Έστερ δεν πατάει καθόλου καλά τη φετινή σεζόν, ενώ εκτός έδρας έχει πολλά προβλήματα. Μετρά μόλις δυο νίκες και τη λιγότερο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας, με μόλις πέντε τέρματα. Η παράδοση είναι μοιρασμένη με τρεις νίκες για την Τρέλεμποργκ, δυο ισοπαλίες και τέσσερις νίκες για τους γηπεδούχους.

Η Τρέλεμποργκ αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες ομάδες φέτος, εντός έδρας, όμως η παράδοση με αναγκάζει να χρησιμοποιήσω και την ασφάλεια της ισοπαλίας. Όσον αφορά το σκορ θεωρώ πως δύσκολα θα ανοίξει αρκετά, αφού οι φιλοξενούμενοι δημιουργούν ελάχιστες φάσεις μακριά από την έδρα τους.

Μονό Αποδεκτό

⚽20:00 Τρέλεμποργκ – Έστερ 1Χ &Under 2.5 || 2.15 @ 20 Units

Previous Article

Θα κερδίσει η Λε Μαν εύκολα ή δύσκολα.

Next Article

Έχει ποδοσφαιρικό θράσος η Νορβηγία