22 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Royal Ascot: Προτίμηση στην Love στην κούρσα των 500 χιλιάδων!!!

Καλή Μέρα να ευχηθούμε σε όλους με κέρδη

Πολύ θετική ήταν η χθεσινή μέρα στις υποδείξεις μας στις 3 κούρσες των Κυπέλλων στο Royal Ascot αφού στην πρώτη κούρσα ο Palace Pier κέρδισε σαν φαβορί ενώ και ο Lope y Fernandez που ήταν επίσης στις υποδείξεις μας συμπλήρωσε το φόρκαστ πληρώνοντας 5.15. Το δεύτερο Κύπελλο της ημέρας κέρδισε ο Oxted τον οποίο και προτείναμε σαν αουτσάιντερ στην κούρσα (πλήρωσε 6.10). Τέλος στην κυριότερη κούρσα της ημέρας στις επιλογές μας ήταν τα άλογα Poetic Flare-Lucky Vega-Battleground τα οποία και διαμόρφωσαν το ΤΡΙΟ το οποίο και πλήρωσε 171.00.

Περνάμε αμέσως στις σημερινές μας υποδείξεις καθώς στο Royal Ascot υπάρχουν το απόγευμα άλλες 3 κούρσες Κυπέλλων (3η, 4η και 5η κούρσα) με την 4η κούρσα να είναι και η μεγαλύτερη σε χρηματικό έπαθλο αφού ξεπερνά τις 461 χιλιάδες ευρώ. Όσοι κοιτάζεται για…φόρμα αναβατών ή προπονητών η πρώτη μέρα έφερε 2 νίκες για την προπόνηση J&T Gosden ενώ 7 διαφορετικοί αναβάτες πήραν από μία νίκη με τον W.Buick να «ρίχνει» την κερκίδα κερδίζοντας με το άλογο Reshoun πληρώνοντας 110.00 ευρώ αλλά και την Hollie Doyle να κλείνει το μίτινγκ με νίκη και με 55.00 ευρώ στο γκανιάν.

3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ (17:40):  Έπαθλο Duke of Cambridge Stakes, Group 2, για φορβάδες 1ης κλάσης, 4 ετών και άνω. Χρηματικό Έπαθλο: Ε 96.276 Απόσταση: 1 Μίλι

Με 12 συμμετοχές θα διεξαχθεί η κούρσα των φορβάδων (διαγράφηκε η Bounce The Blues No 5) και η μάχη δείχνει να είναι μεταξύ της Lady Bowthopre (2) με αναβάτη τον Kieran Shoemark της προπόνησης W. Jarvis και της Queen Power (3) με αναβάτη τον De Sousa της προπόνησης Sir Michael Stoute. Και οι δύο φορβάδες έτρεξαν προ μηνός και δείχνουν πανέτοιμες να διεκδικήσουν το κύπελλο και θα δείξουμε μία προτίμηση στην Lady Bowthopre (2). Πάντως δυνατή φορβάδα είναι και η Double Or Bubble (6) που προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες και είναι ικανή να βρεθεί στην άφιξη ενώ αουτσάιντερ στην κούρσα παρουσιάζεται η Champers Elysees (1) έχει ήδη κερδίσει 5 κούρσες.

4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ (18:20):  Έπαθλο Prince of Wales’s Stakes, Group 1, British Champions Series, για ίππους 1ης κλάσης, 4 ετών και άνω. Χρηματικό Έπαθλο: Ε 461.000 Απόσταση: 1 Μίλι και 2 φέρλογκς

Σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ θα πάρει σαν έπαθλο ο νικητής σε μία κούρσα που ναι μεν τρέχουν 7 μόλις άλογα αλλά αναμένεται μεγάλη μάχη για την νίκη. Τουλάχιστον 3 άλογα δείχνουν να βρίσκονται πολύ κοντά σε επιδόσεις και δυναμικότητα και μία προτίμηση θα δείξουμε στην Love (7) της προπόνησης A.P. O’ Brien και με αναβάτη τον Ryan Moore. Προέρχεται από ένα ρεπό 300 ημερών ωστόσο σε 10 συμμετοχές πήρε 6 νίκες και θα της δώσουμε ένα προβάδισμα. «Σίγουρος» αντίπαλος θα είναι ο Lord North (3) της προπόνησης J&T Gosden και με αναβάτη τον L. Dettori που ήταν ο περσινός νικητής του κυπέλλου ενώ και ο Armory (1) της προπόνησης A.P. O’ Brien με αναβάτη τον J. Hefferman δείχνει με τις επιδόσεις του ότι μπορεί να είναι στην άφιξη.

5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ (19:00):  Έπαθλο Royal Hunt Cup, Heritage Handicap, για ίππους 2ης κλάσης, 3 ετών και άνω. Χρηματικό Έπαθλο: Ε 75.000 Απόσταση: 1 Μίλι

Για αυτή την κούρσα ότι και να γράψουμε ότι και να προτείνουμε κινδυνεύουμε να εκτεθούμε…Είναι δηλωμένα να τρέξουν 30 άλογα, δεν είχαμε καμία διαγραφή μέχρι την ώρα που γράφαμε το κείμενο και απλά μπορούμε να επισημάνουμε κάποια πράγματα. Ο Astro King (19) με αναβάτη τον Ryan Moore στην προπόνηση του Sir Michael Stoute μετρά 3 νίκες και 2 πλασέ θέσεις σε 6 συμμετοχές ενώ ο Haqeeqy (2) της προπόνησης J&T Gosden με αναβάτη τον Jim Crowley σε μόλις 7 συμμετοχές πήρε 4 νίκες και δείχνει δυνατό άλογο. Στην προπόνηση J&T Gosden βρίσκεται και το άλογο Magical Morning (14) με αναβάτη τον  L. Dettori που έδειξε με την σειρά του αξιόλογα προσόντα ωστόσο στην μέση υπάρχει η αποχή των 9 μηνών. Ασφαλώς και έχουν τύχη στην κούρσα τα άλογα Matthew Flinders (15), Finest Sound (16) και Brunch (6) που ακόμη και σε Ε/W επιλογές θα δώσουν ψηλά μερίσματα.

Previous Article

Φινλανδία-Ρωσία: Η κρισιμότητα του ματς βγάζει απόδοση 2,08.

Next Article

Euro20, Στατιστική πρώτης αγωνιστικής ανά όμιλο