13 Ιουλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

League C Group A: Πολλά γκολ για Τουρκία

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η τελευταία αγωνιστική του ομίλου με την Τουρκία να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Ανάλυση από τον Παναγιώτη Τζαμπαζλή.

Στην ισοπαλία οι δύο αναμετρήσεις του ομίλου πριν από λίγες ημέρες. Η Τουρκία παραχώρησε ισοπαλία με 3-3 στο Λουξεμβούργο, καθώς νικητή δεν είχε ούτε η αναμέτρηση της Λιθουανίας με τα Νησιά Φερόε μετά το 1-1.

Από το σημερινό πρόγραμμα, δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο η συγκυρία αυτή, δίνει το δικαίωμα στις ομάδες να παίξουν επιθετικά.

21:45 Νησιά Φερόε – Τουρκία

Τον χαμηλό στόχο του να μη τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου είχαν θέσει τα Νησιά Φερόε. Η ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Λιθουανίας, έφερε εις πέρας και το στόχο αυτό.

Με πέντε πόντους στα τέσσερα παιχνίδια, πήρε απόσταση από την τελευταία θέση και την Λιθουανία. Όπως είναι φυσικό, απέναντι στην Τουρκία είναι το μεγάλο αουτσάιντερ και δεν υπάρχουν μεγάλες βλέψεις.

Μετά το απόλυτο στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της, η Τουρκία έμεινε στο 3-3 εντός με το Λουξεμβούργο, σε μία αναμέτρηση όπου έμεινε τρεις φορές πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά, απάντησε σε όλες τις περιπτώσεις και έσωσε στο τέλος το βαθμό.

Κορυφή και άνοδος στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Χωρίς να έχει υποχρεώσεις για το επερχόμενο Μουντιάλ, έχει αυτή την αναμέτρηση ως μία ευκαιρία να κλείσει με θετικό τρόπο και να πάρει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Εκτίμηση:

Σημαντική είναι η απόσταση δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Τουρκία έχει νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της και έτσι το κίνητρο είναι ισχυρό. Η διαφορά αυτή, θα μου δώσει το σημείο στο over στο 1.65, καθώς οι Τούρκοι είναι αποτελεσματικοί επιθετικά.

21:45 Λουξεμβούργο – Λιθουανία

Εως και την 5η αγωνιστική του Nations League, το Λουξεμβούργο διεκδίκησε την άνοδο. Είχε εξαιρετική παρουσία στην Τουρκία, αλλά τα τρία γκολ που έβαλε, δεν ήταν αρκετά για το τρίποντο.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μείνει στους πέντε πόντους μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας. Στόχος είναι να κλείσει με νικη τις υποχρεώσεις της και να συνεχίσει την εξαιρετική παρουσία που έχει για τα δικά της δεδομένα.

Στα τρία τελευταία απέτυχε να πάρει τη νίκη, ωστόσο στον πρώτο γύρο, επικράτησε με άνετο τρόπο 2-0 της Λιθουανίας και στόχος είναι να φτάσει σε κάτι ανάλογο.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, μόλις στην 5η αγωνιστική πανηγύρισαν τον πρώτο τους πόντο. Υστερα από τις ήττες, έμειναν στο 1-1 εντός με τα Νησιά Φερόε. Κάτι που σίγουρα δεν αποτελεί επιτυχία, ωστόσο κατάφερε να βρει τουλάχιστον έναν πόντο.

Εκτίμηση:

Πάρα πολύ χαμηλές είναι οι αποδόσεις στον άσο. Το επίπεδο του Λουξεμβούργου, δεν είναι τέτοιο για να το εμπιστευτούμε τόσο χαμηλά. Επιθετικά οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν αποτελεσματικότητα. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ και έτσι πηγαίνω στο 1.95 με την επιλογή των 2-3 τερμάτων.

Μονό αποδεκτό:

21:45 Νησιά Φερόε – Τουρκία Over || 1.65 @ 20 Units

21:45 Λουξεμβούργο – Λιθουανία 2-3 γκολ || 1.95 @ 10 Units

Previous Article

League D-Group 1: Με κίνητρο Λετονία και Μολδαβία

Next Article

League A-Group 1: Κερδίζει και περνάει η Κροατία